Dodaj do ulubionych

chłopcy z ferajny

IP: *.tktelekom.pl 13.06.10, 09:31
kto był?polacacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Re: chłopcy z ferajny IP: 83.1.122.* 13.06.10, 09:58
      Byłam , jadłam i polecam. Świetna knajpka,bardzo polecam ziemniaczek
      faszerowany mięskiem mielonym na ostro z plastrem sera na
      wierzchu.To wszystko zapiakane. Jest też to samo ale faszerowane
      tyńczykiem...również polecam.
      Znajoma jadła pizze....ponoc świetna,bulionik pycha. Wystrój lokalu
      zachęcający i obsługa na luzie:-)
      Makaronów nie jadłam ale to tylko kwestia czasu. Pozdrawiam!!!
      • Gość: ELO Re: chłopcy z ferajny IP: 83.1.125.* 13.06.10, 10:33
        Jadłam krewetki smażone z sosem śmietanowym z dzikim ryżem, grilowanego
        łososia w sosie ajoli z frytkami, sałaty - Szefa, Rozmaitości oraz
        pizze - wszytsko PRZEPYSZNE!Moja ulubiona knajpka :) ps. nie jestem ani
        spokrewnoniona ani zaprzyjazniona z włascicielem. Ocena obiektywna.
    • Gość: ddk Re: chłopcy z ferajny IP: *.tktelekom.pl 13.06.10, 12:45
      Chłopcy z ferajny. Nie jedzcie tam bo to też gangsterzy i mordercy byli.
      • Gość: Lili Re: chłopcy z ferajny IP: 83.1.122.* 13.06.10, 12:55
        A nie wyglądają haha
        www.chlopcyzferajny.pl/
        Mozna zerknąc na menu.
        • Gość: bles Re: chłopcy z ferajny IP: *.smsiarkowiec.pl 13.06.10, 14:33
          Nie no ludzie, dajcie spokój z tymi "Chłopakami". Jedzenie bardzo
          przeciętne, drogo, więc takie 3 z minusem. Obsługa tak uprzejma, że
          się ma ochotę wyjść.
          Osobiście nie polecam! Pizze pyszną można zjeść gdzie indziej,
          sałatki i makarony z resztą też. Nie powiem gdzie, bo zaraz ktoś
          napisze, że konkurencja :/

Jeszcze raz jak za tą cenę i smak nie polecam! W dodatku ponoć
          podnieśli ceny!
          • Gość: Mini Re: chłopcy z ferajny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 18:19
            Absolutnie nie polecam. Byłam 2 razy. Za pierwszym kelner mówił do nas jak do kumpli, a widzieliśmy go pierwszy raz w życiu. Jedzenie bardzo takie sobie. Polędwiczka wieprzowa przepieczona-sucha do tego sałatka na słodko NIE! NIE! NIE!
            Mąż mnie namówił byśmy dali im jeszcze jedna szansę. Niestety kelner kazał nam usiąść przy innym stoliku. Bez "proszę" ani słowa wyjaśnienia, że rezerwacja czy coś, wydał rozkaz... więc zmieniliśmy... lokal.
    • Gość: AA Re: chłopcy z ferajny IP: *.flash-net.pl 13.06.10, 21:00
      MIEŚCI SIĘ podobno na ulicy Zwieżynieckiej[ tak pisze w lokalizacji] nie wiem
      gdzie w TBG się taka ulica znajduje bo ja znam ZWIERZYNIECKĄ ale twórcy
      strony tak się znają na ortografi jak na żarciu
      • Gość: gość portalu Re: chłopcy z ferajny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 21:47
        lipa, ale się starają, ceny mają masakra, ale są jedyni z taką ofertą - jedzenie
        oceniam na 5 w skali do 10. Byłem jadłem, i jak pisze starają się, ale to nie
        to. Pizza z dodatkami prawdziwymi, salami i oliwki nie z tesco, ciasto ok,
        pozostałe dania wydumane, i u chłopaków z ferajny nie zjem, tylko pizza tu na
        prawdę robią wrażenie wśród innych pizerii. Zauważyłem też że konkurencja działa
        na rynek i tertio i ferajna podnosi jakośc. Pizze wybieram z pizzerii ferajnej,
        ambicje kulinarne do przemyślenia właścicielom.
      • Gość: proboszcz Re: chłopcy z ferajny IP: 83.1.120.* 14.06.10, 06:26
        Pewien bank w Tarnobrzegu na ulotkach i na planszach w MTVT zaprasza do swojej
        siedziby przy ul. Piłsudzkiego. Tez nie wiem gdzie ta ulica.
    • Gość: Olek Re: chłopcy z ferajny IP: *.szybszyinternet.pl 23.11.13, 10:03
      Byłem ze znajomymi kilka razy. Na wstępie Cię oceniają, czyś kasiasty czy nie. Jak się zamówi za mało krzywo patrzą, resztę z łachą wydają jak by im się należał napiwek. Kelner zgadzam się z przedmówcą - zachowuje się jak Twój kolega od lat, wali przez ty itp...
      Dania kiedyś były lepsze, teraz jakość spadła idą masówką a ceny bardzo wysokie.
      Dodatkowo można usłyszeć jak innym klientom du.. obrabiają.
      Ogólnie na NIE
      • Gość: Fajnyfacet Re: chłopcy z ferajny IP: 80.50.63.* 24.11.13, 12:56
        Dla mnie to jest rodzynek na "mapie kulinarnej" Tarnobrzega. A raczej śródzemnomorska oliwka. Żadna pizzeria w Tarnobrzegu nie proponuje ciasta zbliżonego do bidnych pizzerii we Włoszech. Smak to kwestia gustu. Ceny smaków - uczciwe jak dla mnie. To też kwestia życia. Wolę jedną kolację u Ferajny raz na pół roku niż co miesiąc pseudo olejaki zastępujące sery w innych zasmrodzonych pizzeriach. To dla tych co za drogo. Ferajna takową pizzerią nie jest. Nie znam obsługi, ale ich bezpośredniość nie jest chamska i jakoś nie zauważyliśmy że się narzucają. Właścicieli poznać od razu. I o to chodzi. Pracują - nie nadzorują. CZysto, schludnie...a sałatki co najmniej pyszne. Dla innych smaczne. Która niby pizzeria proponuje np. wino? w Tarnobrzegu. Argumentów mam więcej na tak! bo na nie to My sobie zawsze znajdziemy.
        • magdus900 Re: chłopcy z ferajny 01.09.15, 15:40
          obsługa fatalna. za pierwszym razem kelner KAZAŁ nam się przesiąść mimo że było dużo wolnch stolików, dodatkowo TYkał sobie na nas.. zostaliśmy bośmy głodni byli. Za drugim razem kelner nawet nie zaszczycił nas swoją obecnością, mimo oczekiwania ok 10 min. po podejściu do baru żeby odnieść menu nawet nie zostaliśmy zapytani jaki jest powód rezygnacji. lokal porażka. nigdy więcej do takich gburów.
          • palacz67 Re: chłopcy z ferajny 01.09.15, 15:49
            Byłam tam niedawno z moją klasą, polecam.
            • wislocki12 Z przedszkolakami na pizzę? 01.09.15, 22:47
              Też Cię tykał? :-((
              PS. Moim zdaniem powinnaś dostać dyscyplinarkę, skoro ze swoimi przedszkolakami, ukraińskimi, zresztą, chadzasz na pizzę! :-((
    • genia50 Re: chłopcy z ferajny 01.09.15, 23:16
      Do tego lokalu pewne osoby zapraszaly mnie na drinka i przepyszna(podobno) kawe.Nie skorzystalam,a po wejsciu na watek mam jeszcze wieksze watpliwosci,aby skorzystac z zaproszenia.
      • palacz67 Re: chłopcy z ferajny 02.09.15, 06:24
        Kawusia bardzo mi smakowała, spróbuj a potem krytykuj.
        • wislocki12 No tak, kawusia... 02.09.15, 23:54
          Dzieciaki też piły ową "kawusię"? Chyba raczysz sobie żartować? ;-))
          • palacz67 Re: No tak, kawusia... 03.09.15, 06:45
            Dzieciaki z mojej paki piły piwo żywiec za 5zł a ja ich potem podwoziłam do domu, pzdr.
            • genia50 Re: No tak, kawusia... 03.09.15, 08:29
              !?!?!?!?!?
      • ja-tarzan Re: chłopcy z ferajny 03.09.15, 18:46
        >>a po wejsciu na watek mam jeszcze wieksze watpliwosci,aby skorzystac z zaproszenia.

Radziłbym NIGDY nie wyrabiać sobie opinii o czymkolwiek, czy kimkolwiek na podstawie wpisów na internetowym forum.
        Idź tam, raz, może dwa lepiej i sama się przekonasz jakie jest jedzenie i jaka obsługa.
        • genia50 Re: chłopcy z ferajny 03.09.15, 19:07
          Ja tak postepuje.Te moje wpisy to byl taki zart.Raczej trudno wyrobic sobie opinie na temat smakow i zapachow z wpisow,bo to sprawa indywidualna...Zreszta nic zlego na temat restauracji nie napisalam.Dopowiem tylko jeszcze,ze kawe lubie kazda(byle ze smietanka),bo po prostu sie nie znam .
        • wislocki12 Nauczycielka z klasą... 03.09.15, 21:41
          Może i masz rację, ale jeżeli nauczycielka z klasą (nie chodzi poziom!) idzie do restauracji na pizzę, bądź co bądź, to jednak śmieciowe jedzenie, to chyba można chyba zaniepokoić się, tym bardziej, że nie wiadomo, kto za to zapłacił! Chłopcy z ferajny? :-((
          • ja-tarzan Re: Nauczycielka z klasą... 04.09.15, 16:55
            >>jeżeli nauczycielka z klasą (nie chodzi poziom!) idzie do restauracji na pizzę, bądź co bądź, to jednak śmieciowe jedzenie,

Śmieciowe oczywiście i nie powinno być podstawą diety. Gdy Ty wypijasz wódkę, czy inny alkohol, to chyba nie należy myśleć, że to Twój podstawowy napój ;)
            tak więc wizyta w fast foodzie nie musi szokować.

Nie niepokoiłbym się na Twoim miejscu.

>>tym bardziej, że nie wiadomo, kto za to zapłacił! Chłopcy z ferajny?

Nie widzę powodu, by knajpa fundowała grupie gości posiłek, z doświadczenia własnych dzieci myślę, że każde zapłaciło za siebie lub poszło z jakichś pieniędzy klasowych.

Polujesz na Palacz-kę, ale robisz to tak nieudolnie, że "strzelasz sobie w kolano" ;)
            • palacz67 Re: Nauczycielka z klasą... 04.09.15, 17:38
              Byłam tam raz w towarzystwie sympatycznych osób, tak to leciało:
              forum.gazeta.pl/forum/w,329,158545237,158551868,Re_Kacik_wzajemnej_zyczliwosci_.html
              Pozdrawiam:-)
              Ps. Każdy sam płacił za siebie:-)
              Na 9 osób pięciu belfrów, było o czym rozmawiać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka