Dodaj do ulubionych

Pan Radaktor Radzimowski

IP: *.flash-net.pl 13.06.10, 10:57
Panie Redaktorze skoro czuje Pan sentyment do Sandomierza prosimy o
przeniesienie się do świętokrzyskiego oddziału gazety Echo Dnia. Nas
tarnobrzeżan interesują sprawy naszego regionu, chodzi mi przede
wszystkim o Pańskie zdjęcia z powodzi, wszędzie Sandomierz, a co
tarnobrzeskich osiedli powódź nie dotknęła, ale to jest właśnie
poziom naszej lokalnej prasy, Chłam i Dno, wychodzi na to że powódź
była tylko w Sandomierzu i Sokolnikach ( w których Pan mieszka), a
gdzie Trześń, Sobów, Zalesie czy Wielowieś?
Obserwuj wątek
    • Gość: każda sroczka swój Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 11:32
      Wiadomo - bliższa koszula ciału niż sukmana. A ponadto: każda sroczka swój ogonek chwali!
      • Gość: gośc Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.sistbg.net 13.06.10, 12:07
        A poza tym czy ten pan zasługuje na tytuł redaktora?
        • Gość: proboszcz Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 83.1.120.* 15.06.10, 23:08
          redaktorkiem, autorkiem może być byle kto - liczą się koneksje.
        • Gość: do czego doszło! Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:18
          >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: gośc napisał(a):
          > A poza tym czy ten pan zasługuje na tytuł redaktora?<<<<<<<<<<<<<<<<

To teraz już tytuł redaktora nadają za zasługi? Do czego to doszło!
    • Gość: koleżankaMarcina Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 13.06.10, 13:46
      Jeśli zaczynasz pluć na kogoś, to udowodnij swoje racje: wklej choć jeden link
      ze strony echa dnia z artykułem autorstwa Marcina o powodzi w Sandomierzu albo
      link ze zdjęciami jego autorstwa z powodzi w Sandomierzu. Czekam.
      • Gość: Bambaryła Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.smsiarkowiec.pl 15.06.10, 14:05
        Koleżanko Radzimowskiego proszę się honorem nie unosić bo to co wyprawia pan
        REDAKTOREK to porównuję do poziomu FAKTU. W prawie każdym jego "ARTYKULE" jest
        tyle chłamu co w jednym wydaniu FAKTU! Ten człowiek ma tyle z redaktora co
        maluch do ciągnika. Zero poziomu i zero inteligencji! I nie chodzi tu tylko o
        artykuły związane z powodzią w tarnobrzeskich dzielnicach!
      • Gość: koleżanka Marcina Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.tvkdiana.pl 15.06.10, 18:12
        A ja nadal czekam!
        • Gość: gośc Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.sistbg.net 15.06.10, 18:42
          Jest jeszcze jeden redaktorzyna, równi sobie są - Grzegorz L.
          • Gość: Anka Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 83.1.119.* 15.06.10, 21:06
            Ludzie opanujcie się! Zajrzyjcie na forum Stalowej Woli, czy tam dyskusje
            wyglądają tak jak tu? Nie!
            W Tarnobrzegu chyba nie ma osoby, która nie byłaby opisana na tym forum.
            Nooo za wyjątkiem tych, którzy nic nie robią, bo przecież nieroby tematów
            nie dostarczają.
            Macie "coś" do kogoś to zadzwońce do redakcji lub innej instytucji i
            powiedzcie wprost, patrzac komuś w oczy.
            Czy myślicie, że ci ludzie opisywani tu na forum nie czytają tego, ich
            rodziny nie przeglądają tych bredni? Postawcie się w ich sytuacji!
            I przestańce zakładać te głupie wątki - redaktor taki czy śmaki, co
            sądzicie o tym i tamtym. Po co robić z siebie głupa! Lepiej napiszcie
            wprost DZIŚ OPLUWAMY... (wpisać nalezy imię i nazwisko).
            • Gość: pipek Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 21:24
              "Anka" napisała;
              wprost DZIŚ OPLUWAMY... (wpisać nalezy imię i nazwisko).
              Ja wpisuję Lechowski51 vel prl,znajoma, Jacęty Gdak,marcomhelski,
              TW.Pajac
              • Gość: lolm Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.flash-net.pl 15.06.10, 21:56
                od tego jest forum by wyrażać swoje poglądy i wolny kraj a jak ci
                sie nie podoba nie cytaj takich wątków
            • Gość: Pan I do AnI Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.smsiarkowiec.pl 16.06.10, 11:01
              Aniu, Aniu droga Aniu. Jakbym czytał takie coś na swój temat to robiłbym
              wszystko żeby to się zmieniło a nie potęgował jeszcze DNO w swoich "ARCY"
              ciekawych sprawach i artykułach. Forum jest między innymi po to aby wyrażać
              swoje opinie na takie czy inne tematy.
          • Gość: exvitro Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 07:59
            Teksty Grześka są OK w porównaniu z tymi Klaudii T. lub Piotra Sz.
            • Gość: koleżankaMarcina Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 16.06.10, 11:00
              Do autora tego wątku: ja wciąż czekam na te konkrety, tzn. linki do artykułów i
              zdjęć Radzimowskiego z powodzi w Sandomierzu. Doczekam się, czy może zwyczajnie
              jesteś sfrustrowanym frajerem, który bezpodstawnie opluwa każdego i wszędzie? A
              może Marcin napisał kiedyś o Tobie prawdę i teraz plujesz jadem?
              • Gość: nie ja Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.smsiarkowiec.pl 16.06.10, 11:03
                Nie jestem autorem tego tematu ale z miłą chęcią znajdę Ci te artykuły!! Może
                wtedy koleżanko tego redaktorczyny stulisz się co?
                • Gość: Andrzej Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 11:07
                  Prawda to będzię jak wznowią nakład...
                • Gość: koleżankaMarcina Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 16.06.10, 11:52
                  No, śmiało. Czekam
                  • Gość: Andrzej Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 12:00
                    Koleżanko Marcina -piszesz na Berdyczów...Ktoś bez twarzy i bez
                    głowy -pragnie być anonimowy...
                  • Gość: nie ja Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 14:39
                    koleżanko proszę, oto link do WYŚMIENITEGO ARTYKUŁU Pana REDAKTORA
                    skroc.pl/f4fa
                    Przypomnę tylko że zdjęcie które jest tam widoczne było zupełnie inne, tj.
                    większe na którym widać było ciało leżące bezwładnie w literę X...

Pan REDAKTOR musiał zrobić naprawdę świetne zdjęcie tego człowieka, pewnie
                    wszedł na ten dach z którego spadła tamta osoba i musiał pstryknąć zdjęcie roku!!
                    • Gość: koleżankaMarcina Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 16.06.10, 17:02
                      cytat:" Gość: kkkk 13.06.10, 10:57 Odpowiedz
                      Panie Redaktorze skoro czuje Pan sentyment do Sandomierza prosimy o
                      przeniesienie się do świętokrzyskiego oddziału gazety Echo Dnia. Nas
                      tarnobrzeżan interesują sprawy naszego regionu, chodzi mi przede
                      wszystkim o Pańskie zdjęcia z powodzi, wszędzie Sandomierz, a co
                      tarnobrzeskich osiedli powódź nie dotknęła, ale to jest właśnie
                      poziom naszej lokalnej prasy, Chłam i Dno, wychodzi na to że powódź
                      była tylko w Sandomierzu i Sokolnikach ( w których Pan mieszka), a
                      gdzie Trześń, Sobów, Zalesie czy Wielowieś? "

Chyba ten post dotyczył tematu powodzi, więc proszę go nie zmieniać. Niedługo
                      się może okaże, że to Radzimowski strącił samolot nad Smoleńskiem? P.S. Ja nadal
                      czekam na linki do tych artykułów o powodzi w Sandomierzu.
                • Gość: ja też nie Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:15
                  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: nie ja napisał(a):
                  > Nie jestem autorem tego tematu ale z miłą chęcią znajdę Ci te
                  artykuły!! Może
                  > wtedy koleżanko tego redaktorczyny stulisz się co?<<<<<<<<<<<<<

Czy to znaczy, że dotąd jest nieutulona?
            • Gość: extraverte Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:21
              >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: exvitro napisał(a):
              > Teksty Grześka są OK w porównaniu z tymi Klaudii T. lub Piotra Sz.<<

A Euzebiusza K.?
              • Gość: dino Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 83.1.113.* 16.06.10, 20:14
                No i nadal linków do sandomierskich tekstów i zdjęć p. Marcina nie ma. Chyba tym
                co obiecywali wkleić zapał cóś osłabł.
                A ja Wam powiem, że w życiu nie znajdą, bo ich po prostu nigdy nie było! P.
                Marcin, którego nota bene cenię za szybkość, zapał i w ogóle, pracuje w
                PODKARPACKIM oddziale "ED". Sandomierz go w ogóle nie interesuje, bo tam ta
                mutacja (wiem, trudne słowo) się nie ukazuje. A z Trześni, Zalesia itp. dawał
                mnóstwo materiałów.
                Ale do kogo ja to piszę...
                PS. Współczuję p. Marcinie, że pana dom także został zalany.
                Czego nie życzę, mimo wszystko, pana oponentom i krytykom!

Jednak za grzeczny coś jestem. Walcie się na ryja!!!!!
                • Gość: jojo Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 83.1.122.* 16.06.10, 21:10
                  prawda jest taka ,wiekszosc to wie, ze Radzim. probuje czesto zgadywac
                  przyszlosc i mu sie czesto nie udaje i ludzie panikuja,tak bylo ws
                  wody,pisal ze w tbg woda niedobra a komunikat faktyczny od sanepidu
                  brzmial ze jest ok,
                  • Gość: leon Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 83.1.125.* 16.06.10, 21:14
                    Redaktor R to super facet. Nie czepiajcie się go.
                    • Gość: byle kto Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 83.1.113.* 16.06.10, 21:42
                      Sam fakt tak ożywionej dyskusji świadczy, po prostu, o tym, że ktoś tego pana
                      czyta. Każdemu dziennikarzowi tego życzyć!
                      Jakiś klasyk powiedział: niech cię opluwają - byle po nazwisku. To tyczyło
                      polityków, ale i pismaków tyczy.
                      A krytykanci co tu piszą, to, jak widać, są pilnymi czytelnikami "ED". No i
                      dobrze, bo większość nie czyta niczego, ogląda tylko TV. Tak, że w sumie fajnie,
                      iż jego działalność spotyka się z jakimś odzewem. No, bo po co ma istnieć
                      dziennikarz, którego teksty czy foty nikogo nie obchodzą i spływają jak woda po
                      deszczu?
                      A swoją drogą - ilu z Was dowiedziało się o jakimś fakcie (wypadku, pożarze,
                      powodzi, gwałcie, samobójstwie, morderstwie, sprawie sądowej)właśnie z relacji
                      tego gościa? Czytacie w necie, czy na na papierze z wypiekami. A potem gadacie -
                      hiena, paparazzi...
                      No to jak? Mam głaskać, czy nie głaskać? (to cytat z filmu)
                      • Gość: dino Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 83.1.113.* 17.06.10, 17:32
                        Ale Was zatkało.. Kurde balans.. No, gdzie jesteście?
                        • Gość: koleżankaMarcina Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 18.06.10, 09:13
                          Wciąż czekam na linki, ale wiem, że się nie doczekam (kolega dino napisał,
                          dlaczego). Więc frajerze, który założyłeś ten wątek, zanim kolejny raz cokolwiek
                          napiszesz, wpierw się zastanów.
                          • Gość: kolezka Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 83.1.122.* 18.06.10, 22:46
                            mialem pismo z sanepidu,eh nie mam juz,tam bylo info do r leliwa o
                            stanie wody w tbg wodociagach i info ze echo wprowadzilo w blad ludzi
                            • Gość: nie ja Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.smsiarkowiec.pl 18.06.10, 23:29
                              A dokładnie to nie Echo Dnia tylko czarodziej i czarnoksiężnik RADAKTORZYNA
                              Radzimowski wprowadził ludzi w błąd bo pomyślał se że skoro powódź to i woda
                              skażona będzie i tym sposobem chcąc być super wyszedł na duper...

PS. A skoro koleżanka zaczyna już pisać od frajerów to znaczy że się złości a to
                              oznacza że coś na rzeczy jest...
                              • Gość: koleżankaMarcina Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.centertel.pl 19.06.10, 01:39
                                Kolejny zarzut sformułowany przez kolejnego debila więc kolejny raz
                                poproszę o wklejenie linka, tym razem z artykułem o skażeniu wody
                                autorstwa p. Marcina Radzimowskiego. No, śmiało czarodzieju i
                                czarnoksiężniku, a może sfrustrowany frajerze?
                                • Gość: strażak z Czech Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 213.251.189.* 20.06.10, 10:38
                                  jak jedne na echu napisał że pompa miała wydajność 15 tys litrów na sekundę i
                                  ludzie go zaczęli jechać na forum echa dnia to od razu artykuł został poprawiony
                                  i z sekundy zrobiła się minuta. Tak że poszukiwany artykuł o skażeniu mógł już
                                  się ulotnić z neta
                                  • Gość: nie ja Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.smsiarkowiec.pl 20.06.10, 14:38
                                    Dokładnie! Ten artykuł o skażonej wodzie zniknął tak szybko jak się pojawił, nie
                                    muszę tu umieszczać linków do niego bo są ludzie którzy potwierdzą to że taki
                                    artykuł był!
                                    • Gość: nie ja Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.smsiarkowiec.pl 21.06.10, 19:53
                                      No halo, pani koleżanko REDAKTORCZYNY gdzie pani jest?
                                      • Gość: nie ja Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.smsiarkowiec.pl 22.06.10, 22:32
                                        Hahahahaha Pani koleżanka już się "zamkła"?? :D:D
                                        • Gość: koleżankaMarcina Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 23.06.10, 13:44
                                          Wczoraj w internecie widziałam Twoje zdjęcia, jak spółkujesz z kozą. Szkoda, że
                                          już ich nie ma, zapewne zdjąłeś. Prawda? Na takiej zasadzie można pisać wszystko
                                          o każdym. A ja nadal czekam na te linki do artykułów i zdjęć z powodzi w
                                          Sandomierzu autorstwa Marcina.
          • Gość: oj bony Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 83.1.118.* 23.06.10, 14:11
            wielkie pretensje do dziennikarzy i calego swiata ze ludziom domy
            zalewa ja jak to czytam to krew mnie zalewa!jak jestescie takimi
            zajebistymi dziennikarzami to marnujecie sie przed komputerem.
            • Gość: koker spaniel Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.centertel.pl 25.06.10, 21:52
              nie ja,
              Ale ty palant jesteś. 'Redaktorczyna'... Naucz się najpierw pisać po
              polsku, debilu.
              • Gość: dino Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 83.1.113.* 25.06.10, 22:07
                A linków do tych tekstów o których mowa od tygodnia, jak ni ma, tak ni ma. Ech,
                internetowi mądrale. Stuliło was jak meduzę jakąś... Żal mi was płascy i niczego
                mądrego nie mający do powiedzenia ludzie. Życzę, jak już urośniecie,żeby też was
                ktoś opluł w necie, tak jak wy to lubicie czynić anonimowo... Głąby!
                • Gość: koker spaniel Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.centertel.pl 25.06.10, 22:45
                  dino,
                  Już cię lubię. To debile są, nie warto z nimi dyskutować.
                  • Gość: nie ja Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.smsiarkowiec.pl 26.06.10, 11:50
                    Po co wam linki? Mało ludzi widziało ten arcy ciekawy artykuł o skażonej wodzie?
                    Pewnie sami go widzieliście a teraz głupa rżniecie z linkami...
                    • Gość: dino Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: 83.1.113.* 26.06.10, 13:44
                      <Mało ludzi widziało ten arcy ciekawy artykuł o skażonej wodzie?>

Mało. Podeślij pleace...
                      • Gość: nie ja Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.smsiarkowiec.pl 26.06.10, 15:24
                        jak chcesz się posługiwać angielskim to przynajmniej pisz poprawnie...

A co do tematu to artykuł skasowany tak szybko był jak się pojawił!

Redaktorek chciał wyprzedzić świat lecz mu się nie udało i skasował swoje
                        mądrości, jednak wiele ludzi zdążyło to przeczytać...
                        • Gość: koker spaniel Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.centertel.pl 26.06.10, 21:43
                          proboszcznapisał:
                          "redaktorkiem, autorkiem może być byle kto - liczą się koneksje."
                          A jakież to koneksje posiada Marcin Radzimowski? Jeżeli można
                          zapytać...
                      • Gość: :) Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.tvkdiana.pl 28.06.10, 17:42
                        Ludzka zazdrośc nie ma granic!! Skoro nie znosisz PANA
                        RADZIMOWSKIEGO, po co czytasz jego artykuły? Do pięt mu nie
                        dorastasz życiowa porażko...
                        • Gość: veto Re: Pan Radaktor Radzimowski IP: *.pppoe.sistbg.net 28.06.10, 18:56
                          Pisze się dla tych ,którzy umią czytać , bo za to mu płacą. OT taka
                          dygresja ....................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka