Dodaj do ulubionych

zero pod kazdym wzgledem

26.06.10, 22:40
wole nieidealnego komorowskiego niż ciemnego kaczynskiego, zero ekonomiczne, zero muzyczne, zero pod kazdym wzgledem - czlowiek bez pomyslu na zycie, bez dzieci, bez zony, mieszka z matka, konta w banku nie ma, internetu sie boi. To pokazuje jak polska jest zacofana, skoro na niego glosuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: zero pod kazdym wzgledem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 22:58
      zagrożenie jakie się rysuje to realne przekazywanie władzy
      prezydenckiej w ramach rodziny - nadchodzi dynastia
      Kaczyńskich...Help
    • Gość: Realista Re: zero pod kazdym wzgledem IP: 83.238.199.* 26.06.10, 23:52
      Kaczyński to człowiek mimo, wszystko, realnie patrzący na kraj i świat. Do
      ciebie jednak nie dotrą żadne argumenty.
    • Gość: Nie strażnik Re: zero pod kazdym wzgledem IP: 83.238.199.* 26.06.10, 23:56
      Nas tak będzie PO traktować gdy będziemy mieli inne zdanie
      wybory.wp.pl/kat,1025917,wid,12415719,wiadomosc.html?ticaid=1a6af
      • Gość: Pani Monika pis...dla mnie????????????????????????????/wow!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 00:21
        co pis może zaproponować mi?...: naście lat, matura (chyba, że polak pisemny
        mnie udup-i)matma i fiza rozszerzona, będzie ponad 90%, spoks, kierunek studiów
        jakiś techniczny, tylko politechnika lub inna uczelnia techniczna wchodzi w
        grę.Płeć: Kobieta.Zainteresowania: książki, książki, książki
        wszystkie.Czytam,wszystko, co mi wpadnie w rękę.....Co pis może mi
        zaproponować??Podajcie kilka argumentów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka