Gość: Prawdziwy Polak
IP: *.smsiarkowiec.pl
19.07.10, 23:54
DUMA MNIE ROZPIERA, bo służę Jarosławowi Kaczyńskiemu
największemu Polakowi od czasów Jagiełły , Dmowskiego i Piłsudskiego. Cieszę się, że przyszło mi żyć i pracować w czasach człowieka z wizją, z wizjo Polski silnej , katolickiej i sprawiedliwej, bez korupcji i homoseksualistów. Jarosław Kaczyński jest polityk formatu światowego i tego nie może darować mu cały Salon i wszystkie jego jaczejki propagandowe usytuowane nie tylko w Polsce, ale Europie i świecie, oraz żydokomuna z PO. Jarosław Kaczyński to przywódca z wizją Ojczyzny lepszej dla Polaków prawdziwych patriotów który nigdy nie stawiał wieprzowiny wyżej niż nasza godność! a walkę z ROSYJSKIM SPISKIEM który od ZAWSZE NA NAS czyhał , rozpoczął wraz z poległym bratem Lechem już w GRUZJI; zaprawdę powiadam wam, lepiej być pyłem marnym na butach Jarosława Kaczyńskiego, niż być równym Tuskowi czy jego hunwejbinom. Będąc małym trybikiem w wielkich planach Napoleona naszych czasów, czuję się ważnym i potrzebnym. Bezwzględna i bezpardonowa walka, POsłusznych tuskowym mediów i ich cyngli, z Jarosławem Kaczyńskim, czyni go tylko jeszcze większym i większym. Jestem dumny, gdy przychodzi mi stawać ramię w ramię, z Jarosławem Kaczyńskim, bić się o Polskę z wami POłgłówki, bić się o jego wizję Polski wraz z Lechowskim 51 który tutaj , na tym forum bryluje ienteligencją !!!