Dodaj do ulubionych

Służba Prawdziwej Polsce

IP: *.smsiarkowiec.pl 19.07.10, 23:54
DUMA MNIE ROZPIERA, bo służę Jarosławowi Kaczyńskiemu
największemu Polakowi od czasów Jagiełły , Dmowskiego i Piłsudskiego. Cieszę się, że przyszło mi żyć i pracować w czasach człowieka z wizją, z wizjo Polski silnej , katolickiej i sprawiedliwej, bez korupcji i homoseksualistów. Jarosław Kaczyński jest polityk formatu światowego i tego nie może darować mu cały Salon i wszystkie jego jaczejki propagandowe usytuowane nie tylko w Polsce, ale Europie i świecie, oraz żydokomuna z PO. Jarosław Kaczyński to przywódca z wizją Ojczyzny lepszej dla Polaków prawdziwych patriotów który nigdy nie stawiał wieprzowiny wyżej niż nasza godność! a walkę z ROSYJSKIM SPISKIEM który od ZAWSZE NA NAS czyhał , rozpoczął wraz z poległym bratem Lechem już w GRUZJI; zaprawdę powiadam wam, lepiej być pyłem marnym na butach Jarosława Kaczyńskiego, niż być równym Tuskowi czy jego hunwejbinom. Będąc małym trybikiem w wielkich planach Napoleona naszych czasów, czuję się ważnym i potrzebnym. Bezwzględna i bezpardonowa walka, POsłusznych tuskowym mediów i ich cyngli, z Jarosławem Kaczyńskim, czyni go tylko jeszcze większym i większym. Jestem dumny, gdy przychodzi mi stawać ramię w ramię, z Jarosławem Kaczyńskim, bić się o Polskę z wami POłgłówki, bić się o jego wizję Polski wraz z Lechowskim 51 który tutaj , na tym forum bryluje ienteligencją !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Służba Prawdziwej Polsce IP: 221.238.17.* 20.07.10, 00:48
      Chłopie! Powaliłeś mnie na kolana. Myślałem że takich popierających jak moja
      osoba jest tyci-tyci a tu masz ci los...patriota i jeszcze w dodatku prawdziwy
      Polak. No... no...

A teraz do rzeczy.
      "człowieka z wizją" Wizja naszego Kaczorka to tylko marzenia. Przedstawię własną
      wizję bo jest okazja:
      W Polsce nie ma pracy i nie będzie. Zakłady są wyprzedawane obcym kapitalistom a
      ci robią z ludźmi w zakładzie co im się podoba. Bogaci są coraz bogatsi a biedni
      coraz biedniejsi.
      Wszystkie produkty w tym żywność drożeją o opłatach za mieszkanie, prąd, gaz itp
      nie wspomnę. Apetyt tego państwa jest krwiożerczy.
      Społeczeństwo zaciska pasa a najgorsze że ma go już zaciśniętego od 1989r i ani
      widu ani słychu o poprawie. Ciągle za to słychać od rządzących że wychodzimy z
      kryzysu albo weszliśmy w następny. Co ciekawe konta rządzących puchną i to nie
      tylko w krajowych bankach ale zagranicznych.
      Rządzący mają po kilka mieszkań, ba nawet kilka domków i to bynajmniej nie tylko
      w Polsce a przeciętny młody człowiek musi czekać na śmierć rodziców by po nich
      odziedziczyć mieszkanie z którego utrzymaniem będzie miał problem bo nie ma
      pracy a jak już ją zdobędzie to zarobi najniższą krajową minus podatki,
      ubezpieczenia=950zł
      Rządzący mają wszystko a nade wszystko mają w dupie naród który uważają za
      motłoch który na nich i ich odprawy wielotysięczne a nawet wielomilionowe musi
      harować.
      Naród to my, mięso armatnie na wypadek wojny bo nadziane gogusie prysną za
      granicę w przypadku konfliktu zbrojnego i wrócą jak będzie po wszystkim. Naród
      to motłoch o którym pamięta się gdy ma się rozliczyć z fiskusem czyli podzielić
      haraczem z mafią bo czym innym jak nie mafią są rządzący od 20lat ci sami ludzie?
      Likwiduje się zakłady pracy, choćby stocznie a zachód zaciera ręce , będzie
      praca w ich stoczniach.
      Rząd prowadzi politykę służalczości wobec USA a ci cwaniacy nas rolują tak że
      będziemy na USA pracować do końca naszego życia a najgorsze że sprzedają nas na
      lewo i prawo nasze rządy.
      Niemcy wykupują nasze ziemie. Tylko patrzeć jak w obsługiwanych niedługo przez
      nich liniach kolejowych zobaczycie napis: Mówić tylko po Niemiecku. I co im
      zrobicie?
      Naród pracuje za grosze. Jeśli gdzieś jest dobrze płatna praca to tylko w
      Policji, wojsku, w sądach w prokuraturze. Oczywiście nie dla każdego.
      Przeciętnemu człowiekowi bez protekcji trudno jest się dostać do szkoły
      oficerskiej. To miejsca zarezerwowane dla synalków i córek panów oficerków. Ich
      dzieci też muszą mieć wysokie gaże by mogli patrzeć z góry na innych.
      Polska to kraj skorumpowany, kraj złodziei (miałem kiedyś kolegę który pracował
      w jednostce wojskowej. Co tam panowie oficerowie (hołota) wyprawiali, jak
      kradli...szkoda słów) kraj cwaniaków wybijających się na plecach uczciwych ludzi
      (jak Wałęsa. Nabił kabzę a jego kumpli wywalili na bruk ze stoczni)
      Dlatego nie będzie w tym Burdelu-polsce nigdy dobrze a przynajmniej dla
      uczciwego prostego człowieka. Ten będzie gnębiony do ostatniej jego kropli krwi.
      Czy mam pisać dalej swoją wizję?
      Takie wpisy jak Twój mnie śmieszą. Rzeczywiście jesteś naiwnym człowiekiem jeśli
      wierzysz że coś się zmieni w tym kraju w którym wszystko powywracane jest do
      góry nogami.
      Tu nie potrzebny jest patriota Kaczyński tylko rewolucja co najmniej na taką
      skalę jaka miała miejsce w 1980roku.
      Zdumiewające jest że kiedy za Gomółki podniesiono cenę za żywność o parę groszy
      naród wystąpił z protestami. Teraz wszystko drożeje z dnia na dzień a naród
      milczy (zakneblowany?)
      Tak więc ja osobiście już wyciągnąłem wnioski.
      JUŻ NIGDY NIE PÓJDĘ NA WYBORY. Przynajmniej nie będę miał pretensji do siebie że
      wybrałem kolejnego darmozjada. Tym ludziom nie można ufać. Dość już nas
      wyprzedawali! Dość już nas omamiali perspektywą Polski bogatej dla wszystkich
      (tere-fere) Dość tego popie...nego kraju.
      A Tobie jeśli się wizje polityków podobaja to zabierz też ze sobą do ich
      realizacji Lechowskiego. On też lubi wielkie słowa typu : Jestem Polakiem...i
      takie tam bzdety. Naród ma już tego kraju DOŚĆ!
      • Gość: nikita Re: Służba Prawdziwej Polsce IP: *.acanac.net 20.07.10, 01:38
        Prawdziwy Polak - to co napisales to perelka. Bije sie w piersi ze
        naskakiwalem na lechowskiego, pioniera nowoczsnej, kaczej polski.
        • Gość: rolex Re: Służba Prawdziwej Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 08:10
          żyjemy w ciekawym kraju, w którym "największy z Polaków" od czasów
          Jagiełły ma 168 cm wzrostu ! to nie tylko przytyk, to wręcz
          symbol !
      • Gość: prl Re: Służba Prawdziwej Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.10, 09:16
        ...no <Gościu>!...nie spodziewałem się takiej wypowiedzi na tym forum... tak
        skondensowanej i tak sensownej... Z tego też względu mój szacuneczek dla
        Ciebie...mimo, że w innych sprawach możemy się nie zgadzać...Wyłuszczyłeś
        dokładnie wszystko to, co większość ludzi powinna wiedzieć. Czy tak jest...
        wygląda na to. że NIE...wciąż wierzą w cysorza Walensa i jemu POdobnych...

Powiedziałeś dokładnie to co jest... jak jest... Brakuje mi natomiast wizji na
        przyszłość... tego, co należy zrobić... bo przecież coś trzeba w końcu z tym do
        cholery zrobić...Mówisz,że nie pójdziesz już na wybory...Zgoda... ja też nie...
        bo to nie są wybory demokratyczne...to są wybory dupokratyczne... to są wybory
        bez wyborów...Wszyscy zostali już wcześniej wybrani... nawet półgłówki, dzięki 1
        /jedynkom/, 2/dwójkom/, itp. na listach wyborczych...a po wybraniu takiemu
        półgłówkowi przez cztery lata już nic nie jesteśmy w stanie zrobić...

Dlatego po pierwsze potrzebny jest powszechny bojkot wyborów, po drugie
        likwidacja wszelkiej maści partii politycznych /czyt. mafii/. Po trzecie całość
        władzy powinna być skupiona wokół prezydenta...i to on powinien ponosić pełną
        odpowiedzialność za państwo i naród. Prezydent powinien być wybrany rzeczywiście
        przez cały naród obowiązkowo...wybory obowiązkowe...a nie wskazywany przez
        partie... Swoje stanowisko powinien sobie rzeczywiście wywalczyć...tak jak robią
        to sportowcy...Mówiłem już kiedyś o tym...

Obecnie nikt za nic nie odpowiada...Stąd następnym krokiem powinno być
        rozpieprzenie na cztery strony świata sejmu, senatu i rządu...jako nierobów i
        darmozjadów...
        Następnie rozliczenie wszystkich przekrętasów, odebranie majątków i
        powszechna renacjonalizacja wszystkich zrabowanych gałęzi gospodarki...

Jak to zrobić?...Do tego rzeczywiście... tak jak mówisz potrzebna jest
        rewolucja... ale niestety wtedy bez ofiar się nie obejdzie...potrzebne będą
        ofiary, ponieważ władzy i majątku obecne "elity" dobrowolnie się nie
        wyrzekną...dlatego trzeba im je odebrać siłą... Jest pewna szansa...ludzie mają
        coraz mnie do stracenia, a coraz więcej do zyskania...

Żeby to się ziściło potrzebny tylko zdecydowany, charyzmatyczny przywódca...ale
        nie taki jak cysorz Walens...Czy jest ktoś taki w naszym kraju... Myślę, że
        tak... a kto?... pozostawiam bez odpowiedzi...

Pozdrawiam
    • lechowski51 Re: Służba Prawdziwej Polsce 20.07.10, 09:59
      Napisz pacanie chociaz raz samodzielnie a jak kradniesz czyjes mysli to dawaj
      odnosniki..
      www.tvn24.pl/1,251,24,72973715,189563758,2119702,0,forum.html
    • Gość: Polak Re: Służba Prawdziwej Polsce IP: *.smsiarkowiec.pl 20.07.10, 10:26
      Idiotów jak widać nie brakuje:)
      • Gość: nie polityk Re: Służba Prawdziwej Polsce IP: 83.1.124.* 20.07.10, 10:39
        Aja pytam dlaczego ten "NAJWIĘKSZY" jest samotnikiem? Dlaczego unika się tego
        tematu? A co na to powiada kler?
        • Gość: prosty czlowiek Re: Służba Prawdziwej Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 10:55
          Piszesz ze Pan Kaczynski ma marzenia, a ja Ci powiem ze trzeba miec
          marzenia aby je zrealizowac . Pan Kaczynski ma marzenia a jego
          marzenia sa moimi marzeniami, dlatego ma moje poparcie.
    • Gość: Diabeł ubawiony Re: Służba Prawdziwej Polsce IP: *.smsiarkowiec.pl 20.07.10, 22:49
      Ciekawy byłem kto i w jaki sposób odpowie na ten żart który przedrukowałem z TVN 24(jakże symboliczny i wyrazisty dla pewnego typu przekonań:-))))))!!!!
      I nie zawiodłem się!!!! PO RAZ KOLEJNY MIAŁEM UBAW!!!!!!!!!!!!!! To forum jest boskie!!!!! Choć zdumiał mnie Lechowski 51 i jego czujność komunistycznego aparatczyka!!!
      To rzeczywiście był przedruk lecz Lechowski nie do końca uwierzył w szczerość tej wypowiedzi!!!! Znaczy że zostały mu resztki inteligencji i trochę wyczuwa fałsz Stańczyka z jego prześmiewczym BOYOżeleńskim sięganiem po symbole prawicowego nabzdyczonego elektoratu
      • lechowski51 Re: Służba Prawdziwej Polsce 20.07.10, 23:03
        To nie czujnosc towarzyszu wielonikowcu a obserwacja tego forum.Byl to tekst
        przedstawiajacy himalaje intelektualne dla tych ktorzy w wiekszosci "produkuja"
        sie na tym forum.Wiec wylapanie plagiatu/kradziezy/ bylo dziecinnie latwe.
        • Gość: perdę_ltd Re: Służba Prawdziwej Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.10, 23:59
          lechowski, zapomniałeś, że intelekt to rozum i wyrażenie tego co on wyprodukuje
          wcale nie musi się przedstawiać w formie przykładnej prozy. Tak więc bratku nie
          błysnąłeś intelektem w przeciwieństwie do twórców wyszukiwarki , której użyłeś.
      • Gość: Gość Re: Służba Prawdziwej Polsce IP: 221.238.17.* 21.07.10, 00:07
        Boże! Jacy wy intelektualiści a jaka w was inteligencja że aż się rzygać chce.
        Już nie raz pokazaliście na forum swoje wysokie IQ.

"Ciekawy byłem kto" No i co dowiedziałeś się? Przecież tutaj wszyscy występują
        pod pseudonimami no chyba że ktoś chce być zauważony w tłumie wówczas podaje
        swoje nazwisko.

"żart " W tym kraju fanatyków, nie tylko religijnych nie brakuje więc nikogo nie
        zdziwi taki tekst szalonego-naiwnego patrioty-idioty. Można go przyjąć za prawdziwy.

Nie pękłeś ze śmiechu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka