Gość: kaj IP: 83.1.117.* 07.08.10, 12:43 kiedy do Tarnobrzega zawita empik,McDonalds lub KFC,kino,duża galeria handlowa,sztuczne lodowisko? Jak długo jeszcze Tarnobrzeg będzie prowincjonalną dziurą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: tarnobrzeg 07.08.10, 13:01 Trzeba byc rzeczywiscie prowicjuszem aby myslec ze Mc Donald lub KFC uczyni z Tarnobrzega metropolie.Gdybys bywal troche w swiecie to zauwazbys zem np.Mc Donald sluzy normalnym ludziom przewaznie jako czesto dostepna toaleta.W Ameryce nikt z middle class nie wezmie w usta swinstwa jakie serwuja w Mc Donald's czy tez Coca Coli.U nas niestety jeszcze jest to przejawem swoistego prowincjonalnego snobizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen Re: tarnobrzeg IP: *.mmpnet255.tnp.pl 07.08.10, 13:10 A donosiciel Pacan to taki światowy szpicel, że hej !! Jarosław do Jarosławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 13:24 Widzisz Gegangen? Jak łatwo rozdzielić ludzi na tym forum. Na tych, z którymi warto rozmawiać i na tych, których traktować, jak powietrze. Gdyby głupota ludzka miała skrzydła, to wielu z forumowiczów fruwałoby w powietrzu. Pozdrawiam szczególnie tych na ziemi. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: tarnobrzeg IP: 83.1.117.* 07.08.10, 15:22 Brawo Prawdziwy Polaku! Po co nam Tarnobrzeżanom McDonalds? Przecież możemy szybkie posiłki spożywać w drwewnianych budkach,a potrzeby fizjologiczne załatwiać za drzewem lub murkiem! Czytajcie Gazetę Polską i Nasz Dziennik. Tylko Prawdziwi Polacy czytają te gazety. Omijajcie szerokim łukiem Gazetę Wyborczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: tarnobrzeg IP: *.acanac.net 07.08.10, 15:39 lechowski - cieszy i smieszy twoja demagogia. " middle class" co to u diabla robi na tym forum. Po polsku to klasa srednia. Tak ciezko zapamietac - osiolku. Domyslam sie ze piszesz o McDonald's a nie Mc Donald - osiolku po raz drugi. W tego typu jadlodajniach stoluja sie ci ktorzy maja na to ochote a nie jak sugerujesz, biedota - osiolku po raz trzeci. Czlowiek ktory idzie do restauracji by sie darmo wysrac to bez watpienia polak, to taki stwor by oszukac , okrasc , nie zaplacic. Starosc nie radosc lechowski, w twoim pisaniu bzdura goni bzdure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: tarnobrzeg IP: *.sistbg.net 07.08.10, 16:52 A kiedy w tym mieście będzie kino z prawdziwego zdarzenia i filmy na bieżąco?A kiedy teatr i prawdziwe ścieżki rowerowe a nie pozarywane asfalty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen Re: tarnobrzeg IP: *.mmpnet255.tnp.pl 07.08.10, 19:16 Super !! Już dawno tak się nie uśmiałem, "klasa średnia" srająca za friko w McDonald's ale brzydząca się jedzeniem tam serwowanym. Coś takiego mógł wymyślić tylko PACAN. Dobre naprawdę dobre, chłopak zapytał tylko kiedy w Tarnobrzegu zostaną otwarte EMPIK, McDonald's, KFC, czy też sztuczne lodowisko a donosiciel wypierdział wywód na włściwym sobie poziomie, co zresztą nikita trafnie wypunktował. Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że lechowski51 to PAJAC ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: = + + + Re: tarnobrzeg IP: 83.1.120.* 07.08.10, 21:40 Brawo tak trzymać! Przypominam "....weźmy się i zróbta...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: tarnobrzeg IP: *.ip.netia.com.pl 08.08.10, 01:07 lechowski!! zadziwiasz mnie. 90% forumowiczów miesza cię z błotem a ty traktujesz to jako maseczkę na twarzyczkę. tak jak juz nie raz ci napisano tak piszę ci jeszcze raz "jestes zerem panie lechowski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 08.08.10, 08:10 Lechowski jak się czyta Twoje mądrości to się słabo robi. Zostaw je lepiej na swoje niedzielne kazania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 22:51 Jesteście zajebiści! Do teraz się śmieje.Świetna lektura przed snem.Brzucho aż boli ze śmiechu.Syn ma radochę ze mnie i moich napadów wesołości.Nie miejcie mi za złe,bo to nie z Was się rechoczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: tarnobrzeg IP: 83.1.115.* 08.08.10, 09:28 > kiedy do Tarnobrzega zawita empik,McDonalds lub KFC,kino,duża galeria > handlowa,sztuczne lodowisko? Jak długo jeszcze Tarnobrzeg będzie > prowincjonalną dziurą? McD będzie w przyszłym roku, galeria za 2 lub 3 lata. Sztuczne lądowisko już mamy, a raczej mieliśmy. Empik jest w necie dla każdego, a do kina nikt nie chodzi bo wszyscy ściągają filmy z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: tarnobrzeg 08.08.10, 11:31 ktos tam pisze; lechowski!! zadziwiasz mnie. 90% forumowiczów miesza cię z błotem a ty traktujesz to jako maseczkę na twarzyczkę. tak jak juz nie raz ci napisano tak piszę ci jeszcze raz "jestes zerem panie lechowski" ...a Ciebie nie zadziwia ze na swiecie od 5 do 10% ludzi wiec kto to byl Newton,Mozart,Antonioni czy Washington?.Ty podobnie jak te 90% sadzisz ze jak powiesz ze Wisla jest najwieksza rzeka w Europie to tak jest.Pisanie i kims ze "jest zerem" swiadczy tylko o Twojej malosci i bezradnosci....tak jak pouczenia pelnego nienawisci do Polski Zyda nikity z Kanady jak mamy rozwiazywac swoje problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: tarnobrzeg IP: *.ip.netia.com.pl 08.08.10, 11:52 a to wisła nie jest nawieksza w europie?? rany julek a ja sądziłem że tak jest... pisząc na ciebie że jestes zerem to znaczy ze jestes zakompleksionym pisorem który ma sprany musk, i zktórym nie można racjonalnie porozmawiać. ty zachowujesz sie jak ta gościówa s pod krzyża " nie oddamy krzyża, nie oddamy krzyża" powtarzała jak w amoku, nie mając świadomości że wten sposób profanuje krzyż, nie bardzo widzę gdzie moze byc godniejsze mjejsce jak w kościele, a lecu i tak został uchonorowany bardziej niż na to zasługiwał. nie docierają do was żadne argumenty, ktoś kto nie chodzi do kościoła i nie popiera kaczora jest zdrajcą. a nie bieresz pod uwagę ze ludzie mają to w dupie i chca normalnie pracować, bawić się i zyć w normalności. zauważ że tam w warszawie byli tylko emeryci i renciści, mający sprany musk pzrzez radjio maryjana. nie docierały do nich żadne argumenty. dzieci te które postawiły krzyż przyszły po niego a ta banda zaczęła rzucać w dzieci pieniędzmi oraz wyzywać ich od najgorszych. w autobusie ni epotrafi wystać 10 minut i każe zwolnic mjejsce ale tam potrafi walczyć z policją czy strażą mjejską. to jst dopiero profanacja. normalny człowiek zajety jest zarabioniem pieniędzy aby utrzymać rodzinę. ty tego nie rozumiesz. dlatego jestes Z E R E M!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: tarnobrzeg IP: *.acanac.net 08.08.10, 15:15 lechowski - zatracasz poczucie zdrowego rozsadku i humoru. Bog jeden raczy wiedziec dlaczego w twojej chorej glowie, nikita to kanadyjczyk, w dodatku zyd i na dodatek pouczajacy ciebie jak zyc. Gdybys nie powtarzal bredni swoich mentorow, byc moze wykielkowalaby w twojej pustej glowie mysl ze twoi pryncypalowie z pis , rydzyk i kosciol katolicki to najwieksze nieszczescia dla tego kraju od czasow biblijnego potopu. Komuna to byl czaz raju, dzis jest czas piekla. Czy ty rzeczywiscie jestes tak wyjatkowym durniem by tego nie dostrzegac. Polska to bankrut, windowana na swieczniki swiadomosci narodowej droga propagandy, oszustw i klamstw. lechowski , polska nie m przemyslu, solidnego szkolnictwa, pieniedzy i przyszlosci. to co jest wystarczy na pare lat a potem nedza: bez pracy, emerytur lecznictwa i tak dalej. Przeciez ty nigdy nie napisales jednego zdania wlasnych przemyslen czy czegos oryginalnego. nawet dzisiaj probujesz konkurowac z wierszokleta andrzejem piszac jakiec bzdury o epoce socjalizmu. Lechowski, nie masz zadnych szans w porownaniu z najmarniejszym zydem nie tylko z kanady ale gdzies z pustynnej farmy izraela. Na tym forum pisze sporo ludzi, pisza roznie ale za kazdym wpisem kryje sie ktos oryginalny,a ty ? wiecznie to samo, piana na ustach, choragiewka z rydzykiem i nienawisc w kazdym slowie. Mnie osobiscie bawisz, grac mozna toba jak pionkiem na szachownicy. Bawmy sie wiec dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen Re: tarnobrzeg IP: *.mmpnet255.tnp.pl 08.08.10, 19:10 ...a Ciebie nie zadziwia ze na swiecie od 5 do 10% ludzi wiec kto to byl Newton,Mozart,Antonioni czy Washington?.Ty podobnie jak te 90% sadzisz ze jak powiesz ze Wisla jest najwieksza rzeka w Europie to tak jest.Pisanie i kims ze "jest zerem" swiadczy tylko o Twojej malosci i bezradnosci....tak jak pouczenia pelnego nienawisci do Polski Zyda nikity z Kanady jak mamy rozwiazywac swoje problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen Re: tarnobrzeg IP: *.mielec.mm.pl 11.08.10, 06:41 A gdyby na czas "zajść" zamknąć wszystkie McDonald'sy i im podobne w centrum Warszawy to problem sam by się rozwiązał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 07:07 Gegangen, przejdź się do szkoły i zobacz, ile dzieci ma problem z otyłoscią. Jestem przeciwna karmieniu dzieci świństwami. Potem mają problem z trzustką, wątrobą. Od czego? Frytek smażonych na starym oleju,tanich ,kolorowych napojów gazowanych. Wiem, taka moda, dzieci naciskają podczas wycieczek, by do tych "super" miejsc zajrzeć. Później wymiotują w autobusie. Ja ze swoimi nie chodzę do tych miejsc. Nie chcę truć własnych dzieci. Tak się składa, że byłam niedawno w dwóch stolicach Europy i nie ma w tych miejscach tłumu (widziałam na własne oczy). Jest tyle kafejek, a ceny takie same. Wolę wypić kawę w filiżance niż w kartonowym kubku. I tak trzeba zapłacić 2 euro. Lechowski więcej widział ode mnie i ja mu wierzę! Zobaczcie, co jedzą dzieci, które idą na spacer z mamą (1,2-latki w wózkach- chipsy!!!) Pozdrawiam. znajoma Nie trujcie własnych dzieci! P.s Kupiłam sobie niedawno frytki w galerii w Rzeszowie- myślałam że umrę!! W Grafice na piętrze. Miałam akurat ochotę! Nie polecam takiej "ochoty". Do Andrzeja - nie mam takiej silnej woli, aby się obyć bez forum... Nie było mnie wtedy w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
straznik_prawdy Re: tarnobrzeg 11.08.10, 07:25 Dlaczego w Tarnobrzegu jest takie zatrzęsienie nowoczesnych boisk dla młodzieży? Dlaczego w Tarnobrzegu jest jeden z najbardziej profesjonalnych skate-parków na podkarpaciu dla młodzieży? Dlaczego w Tarnobrzegu wybudowano nowoczesne miasteczko rowerowe? Dlaczego w Tarnobrzegu inwestuje się w infrastrukturę nad zalewem? Dlaczego robi się tak dużo dla młodzieży a nie można załatwić hamburgera ze starego kurczaka w Kejefsi !???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 07:33 Bo w Tarnobrzegu mieszkają mądrzy ludzie! Okolice też są ładne...a zwłaszcza te "zabite dechami...".I można upolować "świżego kurcoka" znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djk Re: tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 13:12 Szczegolnie w sciezke rowerowa sie zainwestowało przy pomocy RDM - społki, w ktorej do pracy przyjmuje de facto menedzer - mleczarz - specjalista od upadania mleczarni. Ciekawe czemu zaczeli te sciezke robic latem ub. roku i nagle przerwali robote, choć do zimy jeszcze bylo bardzo duzo czasu?. Odpowiedz: jakby oddali w zeszlym roku to by nikt o tym juz nie pamietał na wybory samorzadowe jesienią. A tak oddana niedawno. Nic to, ze sie zawaliła bo rdm spartolił robote, jak kazda. Powiesili tasme. Naprawia w pazdzierniku przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: tarnobrzeg IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 14:37 Jak długo jeszcze Tarnobrzeg będzie prowincjonalną dziurą?...do końca świata i jeden dzień Odpowiedz Link Zgłoś