Gość: Gość IP: 83.238.199.* 03.09.10, 18:14 www.youtube.com/watch?v=gDhmXE-S9Co&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znajoma Re: ...po śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 21:30 Dzięki za wstawienie tego filmiku. Miałam kilka przypadków na niestrzeżonym przejeździe, że przejechałam bezpośrednio przed nadjeżdżającym pociagiem, przeważnie jako pasażer. Raz jako kierowca, zagadał mnie kolega po fachu i w ogóle się nie zatrzymałam. Śmignęłam bezpośrednio przed pociągiem, nie miałam szans na hamowanie. Gdyby samochód zgasł, to byłoby po nas. Będę bardziej uważać, choć to nie jest takie proste. Kobiety często myślą o "niebieskich migdałach" zamiast skoncentrować się na jeździe. Znam taką , co jechała w Nagnajowie pod prąd...To nie byłam ja. Miałam też taką sytuację w Mielcu, że w nocy znalazłam się na torach w aucie na przejeździe i rogatki zostały opuszczone.Kierowca nie zareagował na moje słowa, że jest czerwone i nie zatrzymał się. Byłam wtedy z dziećmi w aucie.Uważajcie i nie lekceważcie czerwonego światła, bo możecie mieć mniej szczęścia ode mnie. W zimie też ledwo wyhamował, wpadliśmy w poślizg! Jak się ogląda film ,to bardziej widać zagrożenie niż wówczas, gdy człowiek sam w tym uczestniczy. Pozdrawiam. znajoma P.s Jeżeli bedziecie pisać komentarze ,to odnoście sie raczej do tego filmiku.To tak na wszelki wypadek. Pozdrawiam przy okazji Krisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: ...po śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 22:35 cytuje: "powinni zginąć pod tym pociągiem - naturalna selekcja, geny tych pojebów powinny wypaść z obiegu dla dobra nas wszystkich" to najlepszy komentarz :) ps uprzedzajac moralizatorow... jako kierowca nie mialem nawet stluczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ...po śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 22:47 Do Gbura- możesz rozwinąć swoją myśł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: ...po śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 23:07 Gość portalu: znajoma napisał(a): > Do Gbura- możesz rozwinąć swoją myśł? coz tu rozwijac @znajoma.. tacy kierowcy jak na linkowanym filmie nie stanowia moze zagrozenia dla pociagu, ale sa realnym zagrozeniem dla mnie, dla Ciebie, dla innych, wiec skoro sie prosza o smierc, wiec czemu nie? wole, zeby oni... a nie ja z powodu ich glupoty; jesli chodzi o glupote czy brawure, to jestem w swych pogladach ortodoksyjny... sorry :) dobrej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ...po śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 23:35 Do Gbura- ja też jestem za przestrzeganiem prawa. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ...po śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 22:36 Niby mają prawo jazdy, nie zważają na przejazdy. Tam się czai biała zmora, na przejazdach i na torach. Już niejeden zginął człowiek, w chwili zamykania powiek. Więc uważaj ! babo!, chłopie! - i zatrzymaj się na stopie... Odpowiedz Link Zgłoś
anettee89 Re: ...po śmierć 04.09.10, 01:30 Andrzej tą trafną puentą podsumował sytuację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: ...po śmierć IP: 83.1.122.* 04.09.10, 08:42 Wiecie , gdyby pokazali jeden przypadek to bym pomyślała....a no,zdarzyło się że jakiś debil...... Tych przypadków jest naprawdę dużo, wiem że nie każdy kierowca to rozsądny kierowca ale żeby aż tak ? Jeśli chodzi o przejazdy kolejowe ,to nikt nie jest mnie w stanie aż tak zagadac żebym nie zwróciła na nie uwagi. Zawsze się zatrzymuję jak jest stop. Na tym filmiku mamy obraz głupoty i bezmyslności całkiem dorosłych ludzi.....zwrócie uwagę że w dużej mierze są to zawodowi kierowcy. Auta dostawcze...im się zawsze spieszy. Odpowiedz Link Zgłoś