Dodaj do ulubionych

RDM do roboty!

IP: 204.45.133.* 28.09.10, 20:18
Może by tak zacząć robić ul. Orzeszkowej? Termin wykonania mija 31.10 a na miejscu nikt nic nie robi. Zaraz spadnie śnieg i będziecie się tłumaczyć, że pogoda kiepska - tak jak SKANSKA przy budowie ścieżki rowerowej przy zalewie...
Obserwuj wątek
    • Gość: żal [...] IP: 194.181.134.* 28.09.10, 23:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: maurycy ad vocem IP: *.tktelekom.pl 29.09.10, 13:02
        u nas na ulicy grabowej był przez 20 lat chodnik - ostatnio dziurawy ,chybotliwy ,ale był - jak PGK zrobiło w 2009 roku kanalizację deszczową -tak zniknął chodnik na odcinku 20 metrów ,a ulica grabowa po opadach jest zalana od "płota do płota" PGK odpowiadał przez 12 miesięcy ( od sierpnia 2009 do września 2010) że "juz " ,"zaraz" - naprawiać będzie RDM no i co? - zgadnijcie - brawo!!!! - grabowa dalej nie do przejscia - geodeci w maju przyszli ,pomierzyli i wystarczy .... lepiej odbudować "elektoratowi" drogi do zasiewów ....niż naprawić swoje szkody.... czy to nie jest paradoks że nawet po sobie nie "posprzątają"? ciekawe jakbym tak przyszedł i "nawalił" dziubkowi , wójtowiczowi , albo sikoniowi na stół wzorem miauczyńskiego - byłbym chamem? bo oni poprzez tych nieudaczników z PGK "nawalili" mi pod płotem ...
    • Gość: Sławek Re: RDM do roboty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 09:20
      Mieszkam w wieżowcu na Sienkiewicza i też mnie szlag trafia jak mam jeździć tą drogą. Wyboje, dziury - najgorzej to na wiosnę przy roztopach albo po dużym deszczu.
    • Gość: Oluś Re: RDM do roboty! IP: *.smsiarkowiec.pl 29.09.10, 13:15
      www.youtube.com/watch?v=iJwgbjVSQmY
      Baby i chłopy bierzemy się do roboty!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka