Gość: mama IP: 194.181.134.* 02.10.10, 17:16 Co sądzicie o tarnobrzeskim szczepie harcerskim knieja jacy są tam ludzie bo mój syn chce uczęszczać na zbiórki a nie wiem czy to bezpieczne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4vardtramp Re: knieja 02.10.10, 17:21 Ciesz się "mamo", że twoja pociecha chce zostac harcerzem. Skauting to nie sekta ani huliganka. Możesz byc spokojna. Niczego złego mu w knieji nie zaszczepią. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: knieja 02.10.10, 17:45 Dziękuj Bogu, że syn chce być harcerzem. a nie klientem sklepu z dopalaczami. Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: knieja IP: 194.181.134.* 02.10.10, 17:54 A co sądzicie o ludziach pracujących tam nie zrobią mu krzywdy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Re: knieja IP: *.pppoe.sistbg.net 02.10.10, 20:33 Oczywiście, że są wyspecjalizowani w robieniu krzywd. Przegonią w sobotę po Zwierzyńcu lub Kamionce. Każą sprzątać po kimś innym. Nauczą robić szałas. Ba, być może każą w nim zamieszkać na noc..... z robakami i innymi zwierzątami. Nauczą rozpalać ognisko. I każą jeść ziemniaki z tego ogniska. Nie raz coś wymyślą, że się przemoknie i będzie sięchodzić w mokrym ubraniu. Obudzą o 5.30 rano i każą biec 3 kilometry. A tak na serio... było fajnie. PS. Pisane na podstawie własnego doświadczenia z harcerskich czasów lat 80tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: knieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 20:48 Tylko 3? Ja biegałam na trochę więcej... Odpowiedz Link Zgłoś