Dodaj do ulubionych

Buty skórzane zimowe

IP: *.smsiarkowiec.pl 15.10.10, 10:12
Chciałabym się zaopatrzyć w porządne,eleganckie i skórzane buty w Tbg.Gdzie najlepiej się udać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Re: Buty skórzane zimowe IP: 83.1.122.* 15.10.10, 10:40
      Największy wybór jest w sklepie na ulicy Szerokiej w budynku gdzie znajduje się wypozyczalnia filmów Video Max. Jest tak dużo butów że naprawdę ciężko się zdecydowac. Mogę również polecic sklep na ul Sandomierskiej i drugi na Hali targowej.
      • Gość: dorota Re: Buty skórzane zimowe IP: *.smsiarkowiec.pl 15.10.10, 18:36
        Z tym sklepem z Sandomierskiej i z Hali targowej to chodzi Ci o Badurę?
    • Gość: gosc Re: Buty skórzane zimowe IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 18:40
      ale problem;P w tarnobrzegu sa chyba ze 4 obuwnicze w pol godziny wszystkie oblecisz;P
      • Gość: Lili Re: Buty skórzane zimowe IP: 83.1.122.* 16.10.10, 07:57
        Czy Badura to nie wiem...wiem że jeden właściciel. Ale i tak zdecydowanie bardziej polecam ten sklepik na ul Szerokiej
        • Gość: ola Re: Buty skórzane zimowe IP: 83.1.117.* 16.10.10, 13:48
          Badura to firma obuwnicza, a tam nie tylko są buty Badury, ale i są innych producentów, zdecydowanie polecam ten sklep, buty nie tanie ale warte ceny. Jest jeszcze jeden ze skórzanymi obuwiami obok biblioteki głównej, tam był kiedyś sklep z lampami (nie ten obok optyka, tylko bardziej w lewo).
          • Gość: dorota Re: Buty skórzane zimowe IP: *.smsiarkowiec.pl 16.10.10, 15:42
            A co myślicie o tym sklepie obuwnicznym naprzeciwko Top Secret co mieści się koło Lady .M?
            • Gość: magda Re: Buty skórzane zimowe IP: *.sistbg.net 16.10.10, 16:02
              Szwarc mydło i powidło, drogo!
              • Gość: Lili Re: Buty skórzane zimowe IP: 83.1.122.* 16.10.10, 16:20
                Drogo i jakieś takie fikuśne te buty mają. Byłam tam tylko raz więc też wiele powiedziec nie mogę.A ten sklep o którym wyżej ktoś wspomniał ,obok biblioteki to właśnie ten na ul Szerokiej.
                • Gość: magda Re: Buty skórzane zimowe IP: *.sistbg.net 16.10.10, 16:27
                  Jak masz czas to jedź sobie do Rzeszowa,a masz tam tyle galerii, ze z pewnością coś kupisz i to dużo taniej , bilet czy paliwo Ci się zwróci.
                  • Gość: dorota Re: Buty skórzane zimowe IP: *.smsiarkowiec.pl 17.10.10, 16:19
                    A ciekawa jestem Waszych opinii na temat obuwia w sklepie wtym samym rzędzie co butik.
    • majdan79 Re: Buty skórzane zimowe 18.10.10, 13:52
      Skley robia sobie o 2-30zl wieksza marze niz te same buty sprzedawane na rynku-nie mowie to o wsyztskich butach. Polecam przejsc sie w srode/niedziele na ryneczek. W pierwszej bramie od strony ronda po prawej stronie stoi taki siwiejacy gruby gosc. Ma buty Medard-polskiej marki, skorzane i sprawdzone; Zgadza sie-drogie ale porzadne i nawet daje gwarancje jak w sklepie.
      Buciki extra-polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka