Dodaj do ulubionych

do pana Mastalerza

IP: *.tktelekom.pl 19.10.10, 13:30
jeżeli jutro ustawi pan stolik na ,bądż bezpośrednio przy przejściu dla pieszych w okolicach targowiska nie patrząc na utrudniena jakie to powoduje i w ruchu pieszych i samochodów - doniosę na policję - nie jestem zwolennikiem jd -ale do prowadzenia kampanii potrzeba odrobine wyobrażni - pański banner - i ludzie jakich pańskie stoisko gromadzi - stanowią zagrożenie - w sobote o mały włos babina nie wpadła pod samochód wychodząc zza panskiego stoiska - nie mozna przesunąć się o dosłownie 2 metry od przejścia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: franek Re: do pana Mastalerza IP: *.merinet.pl 19.10.10, 20:01
      nie wymagasz od niego za dużo ?
      • Gość: / Re: do pana Mastalerza IP: 83.1.121.* 20.10.10, 07:23
        A może spytacie Jana gdzie był podczas powodzi?
        • Gość: benek Re: do pana Mastalerza IP: *.tktelekom.pl 20.10.10, 09:07
          mogę spytać janka gdzie był podczas powodzi -tylko mnie akurat wkur...a głupota i krótkowzroczność mastalerza - bo jak się zaczną dziadki przy nim szarpać , co jest jak najbardziej możliwe to jeden drugiego pod samochód popchnie - mi juz babcia zza stolika w sobote wylazła na maskę -a norbercik udawał że tego nie widzi - może oplakatowac całe miasto swoja piękną bużką ,na zdrowie ,ale niech wykaże sie choc trochę zdrowym rozsądkiem
          • Gość: szofer Re: do pana Mastalerza IP: *.tktelekom.pl 20.10.10, 12:12
            Babcie wyłaziły, wyłażą i bedą wyłazić! Należy dostosować ruch auta do warunków, niestety. Trochę dalej - na ul. Zwierzynieckiej po wyjściu z kościoła babcie idą całą szerokością jezdni i takim szykiem PRZEŁAŻĄ, rozgadane i zajęte sobą, przez skrzyżowanie z dość ruchliwą Zwierzyniecką. Nic na to nie poradzimy! Mastalerz niewinny.
            • Gość: fanta Re: do pana Mastalerza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 13:38
              Pod auto wchodza osoby mało rozważne, zabiegane, obłożone tobołami, zamyślone... dlaczego ktos wpadł pod samochód- to jak szukać winnych katastrofy samolotu... składników wypadku, katastrofy zawsze jest kilka. Ruch jest duzy-komunikacja utrudniona. Ot co...Wyborcze komitety zawsze ustawiajasie przy ciągu pieszych - chodzniki -przejścia. Gdyby stali gdzie indziej ich praca byłaby daremna.
              • Gość: Kama Re: do pana Mastalerza IP: 80.48.35.* 20.10.10, 17:05
                Benek, szukasz dziury w całym poprostu powiedz że Cię wkurza bo nie jesteś za jego kandydaturą a nie wymyślasz jakieś bajeczki, wszyscy kierowcy wiemy nie od dziś że w dzień targowy przejechać koło rynku trzeba miec anielską cierpliwość i oczy dookoła głowy, bo ludzie wchodzą dosłownie pod koła ja jestem często na rynku i nie wydaje mi się żeby ten stolik przeszkadzał, pomyśl zanim po raz kolejny powiesz cos tak mądrego.
    • Gość: Obserwator Re: do pana Mastalerza IP: 79.97.181.* 20.10.10, 18:04
      Benek,

Wszyscy bladzimy :)
      Wez mu wyslij maila lub zadzwon do niego i powiedz mu, ze Twoim skromnym zdaniem to zly pomysl zeby tam stal.
      Chyba szybsza metoda niz publikowac takie wpisy na forum. Moze komus zycie uratujesz :)

A swoja droga: jesli Cie oleje - to wyjdzie na to ze nie dosc ze jest tepy to jeszcze uparty.
    • Gość: znajoma Re: do pana Mastalerza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 18:59
      Skoro to stwarza zagrożenie dla przechodzacych(przy stoliku pewnie gromadzą się ludzie)i jest ograniczona widoczność - popieram Cię Benek. Miłego wieczoru. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka