Dodaj do ulubionych

Mam pytanie...

IP: 83.1.119.* 31.10.10, 13:13
Mam pytanie czy jest ktoś może kto miał podobne doświadczenie jak ja,a mianowicie chodzi mi o ofertę MULTI KREDYT. Otóż potrzebowałam gotówki i zastanawiałam się który bank wybrać i jak z nieba spadła mi ulotka tej placówki-cytuję "gotówka w 15 minut" i teraz właśnie pomyślałam,że zasługuje ta placówka na REKLAMĘ.
Przy dużych zarobkach formalności trwały tydzień i ciągle ta pani co tam "pracuje" wymagała coraz więcej i więcej zaświadczeń-w końcu rezygnując z jej usług usłyszałam,że jeżeli u niej nie mogę dostać kredytu to nie dostanę nigdzie.........
Na następny dzień udałam się do normalnego banku i w południe już miałam pieniążki w kieszeni......cud jakiś czy co??? -dało się???
Obserwuj wątek
    • Gość: proboszcz Re: Mam pytanie... IP: 83.1.120.* 31.10.10, 14:26
      Nieprawdopodobne!

Po co ktoś kto ma stałe dochody ma korzystać z placówek parabankowych-pożyczkowych takich jak te tzw "kredyty" czy innych providentów? Procenty tam dochodzą do 200% rocznie a jako zabezpieczenie często brane są samochody bądź nawet mieszkania (przy większych kwotach).

Bank weźmie swoje 25 czy 30% i jest zadowolony. :)

• fimbus Re: Mam pytanie... 01.11.10, 21:08
        Może pisało "decyzja kredytowa w 15 min?" A to prawie kredyt...a jak wiadomo prawie robi różnice. Co do placówki- jak kazdy pośrednik ma od udzielonej pożyczki prowizje.
    • e-ftalo Re: Mam pytanie... 01.11.10, 19:31
      każdy bank tak mówi,a jak już multikredyt ,to znaczy że kredyt konsolidacyjny
      A tak w ogóle to lepiej nie brać kredytów i nie kupować więcej niż można ,bo nigdy nie wiadomo co będzie.Kredyt może doprowadzić do ruiny w razie nieoczekiwanych wydarzeń

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka