Dodaj do ulubionych

To mówiłem ja, Tadeusz Gospodarczyk

IP: 83.1.123.* 25.11.10, 13:31
To mówiłem ja, Tadeusz Gospodarczy, kandydat na Prezydenta:

Obecna władza nie dba o tereny inwestycyjne. Nie inwestuje w infrastrukturę. Nie wiem z czego to wynika, czy są to pobudki osobiste, a jeśli tak, to jest to bardzo zła wróżba dla rozwoju miasta, gdyby obecny prezydent nadal miał rządzić. Miasto nie współpracuje ze strefą ekonomiczną, nie bierze pod uwagę dobrych praktyk, choćby z przykładu mieleckiego. Obecny stan rozwoju miasta skłania do wyciągnięcia wniosku, że dzisiejszy prezydent miasta jest już wypalony. Dwanaście lat rządzenia jest tego dobitnym przykładem. Stoimy w miejscu, a świat ucieka.

11. Jak ocenia Pan prezydenturę Jana Dziubińskiego?

Nie da się ukryć, że krytycznie. Zresztą prezydenta, mam nadzieję, że i w przyszłości i mnie, oceniać należy nie za to co zrobił, ale za to czego nie zrobił. Wiele rzeczy jakie czyni władza, jest jej, że tak brzydko powiem, psim obowiązkiem. Popatrzmy na to czego nie zrobiono. Trochę się tego uzbierało. Teraz mówi „Nowe otwarcie”. Nie rozumiem, do tej pory czaił się i teraz dopiero chce coś zrobić. Ja już się nie dam nabrać i mieszkańcy także. Dość trwonienia czasu i zasobów w Tarnobrzegu.

A teraz popiera Prezydenta Dziubińskiego. Dlaczego? Bo obiecał mu, że zrobi go swoim zastępcą.

To jest kupczenie. Cyniczne, ordynarne i żadne piękne słowa tego nie zmienią. Szambo też można nazwać perfumerią, ale ono nadal będzie śmierdzieć...
Obserwuj wątek
    • Gość: kreon Re: To mówiłem ja, Tadeusz Gospodarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 13:38
      W tej sytuacji poparcie Mastalerza byłoby pójściem na łatwiznę. Stołek, za głosy i pewne zwycięstwo. Poparcie dla Dziubińskiego to duże ryzyko.
      • Gość: andrzej Re: To mówiłem ja, Tadeusz Gospodarczyk IP: 83.1.123.* 25.11.10, 13:49
        Człowieku, co ty bredzisz.

Jedna kampania i dwa razy pokazał, co jest wart.

Najpierw sprzedał sluszną ideę Niezależnych Razem - PSL-owi, czym ją skompromitował, bo jak można być niezależnym partyjniakiem.

A teraz sprzedał 2500 głosów ludzi, którzy chcieli zmian, za stołek. Czym skompromitował siebie.

Marionetka, pacynka w rękach pana Władka
        • Gość: kreon Re: To mówiłem ja, Tadeusz Gospodarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 13:57
          andrzeju drogi, czy według Ciebie Jan Dziubiński ma szansę chociaż małą szansę wygrac wybory?

Przecież ich nie wygra! Jesteś tego pewien. Co więc zyskuje w ten sposób Gospodarczyk?
          Gdzie jest jego zysk, interes i stołek? Powiedz, bo nie rozumiem tego.

Stawianie na pewniaka Mastalerza jest teraz łatwe, później można powiedzieć, że to nasz wspólny sukces, a gdyby nie my, to by Mastalerz nie wygrał.
          Ale jaka jest korzyść ze stawiania na przegranego?
        • ola.188 Re: To mówiłem ja, Tadeusz Gospodarczyk 25.11.10, 14:01
          Jak Gospodarczyk przekona swoich wyborców, którzy zagłosowali na niego, gdyż chcą zmian, - jak przekona do tego aby głosowali na obecnego prezydenta? No przecież ludzie i tak nie zagłosują tak jak on chce, naewt jeżeli takowego poparcia udzieli.
          • Gość: andrzej Re: To mówiłem ja, Tadeusz Gospodarczyk IP: 83.1.123.* 25.11.10, 14:08
            Drogi kreonie!

Czy wiedziałeś, co to znaczy robić z gęby cholewę, a wyborców idiotów?

Jeśli nie, to już wiesz.

Powtarzam Ci, to,ze szambo nazwiesz perfumerią nie znaczy, że przestanie śmierdzieć.

I jeszcze jedno: Raz złodziej przez wieś przejdzie. Gospodarczykowi już nigdy nikt w nic nie uwierzy.
            • Gość: ktos Re: To mówiłem ja, Tadeusz Gospodarczyk IP: 83.1.122.* 25.11.10, 14:45
              uwierzy uwierzy a wyborcy głosowali na Gospodarczyka bo z Mastalerzem im nie po drodze i teraz głosując na Dziubka dalej głosują na Gospodarczyka i za 4 lat Gospodarczy zostanie prezydentem Tbg. Szacunek dla pana Tadka.
      • Gość: proboszcz Re: To mówiłem ja, Tadeusz Gospodarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 16:08
        ryzyko? toż to na 100% strzał samemu sobie w łeb.

jeszcze nie zaczął kariery politycznej a już ją zakończył...
    • Gość: bolo Re: To mówiłem ja, Tadeusz Gospodarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 16:36
      Czy pan Tadeusz był na "prochach uspokajających" w czasie kampanii, czy teraz zażywa "prochy" w rozpaczy po przegranej w I turze? Wstyd ! Wstyd ! Wstyd !
      Tak wychodzą Ci co słuchają Władka -"LEWICA I LUDOWCY".
    • Gość: wyrozumiały Re: To mówiłem ja, Tadeusz Gospodarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 16:58
      Przykre, że teraz będzie chodził na sznurku pisuarian. Nieładnie postąpił.

Ale nic to - wstecznictwo tym razem nie wygra z postępem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka