Dodaj do ulubionych

Drodzy Forumowicze

IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 18:48
Po co się kłócić kto jest Lepszy czy gorszy czy Pan Jan Dziubiński Czy Pan Norbert Mastalerz. Każdy z nas ma swojego kandydata tylko po co wytykać jeden drugiemu. Wystarczy tylko zobaczyć na zachowania jednego i drugiego Pan Jan Dziubiński to człowiek kulturalny, reprezentacyjny i człowiek na poziomie, który swoja kampanie prowadzi spokojnie i bez sensacji. Zaś Pan Norbert Mastalerz jeśli chodzi o zachowanie zobaczmy jak się zachowywał na poprzednich radach miasta zawsze miał konflikt z jakimś radnym przerywał narady zawsze miał za dużo do powiedzenia, owszem jest też reprezentacyjny ale robiący dużo rumory wokół siebie Kampanie prowadzi w sposób aktywny ale nie w taki sposób że przekupi mnie krówką po Urzędem lub kurą dla powodzian, w Postach na forum jest zarzucane że Jan Dziubiński też przekupuje powodzian za późno dodatkiem pieniężnym może te pieniądze mają większy cel niż ta kurą. Dlatego tez pomyślmy i wybierzmy rozsądnie swojego kandydata.
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: Drodzy Forumowicze IP: *.li 25.11.10, 19:00
      Drogi Forumowiczu

Zrozumiełem Twoje argumenty. Też wolę 3 stówy niż kurę i krówkę. Dziękuję za wyważoną i neutralną opinię. Nie chcę się kłócić pomyślałem i wybiorę rozsadnie - zagłosuję na Mastalerza.
    • Gość: marta1953 Re: Drodzy Forumowicze IP: 80.48.35.* 25.11.10, 19:15
      Ladny byl ten gest z tym kurami ,a powodzianie prosili jeszcze w maju o wsparcie finansowe (bylego ) prezydent a pan Mastalerz jako radny wystapil z ta propozycja pomocy( 5 tys) to go radni i pan Dziubinski chcieli zadziobac Panie Mastalerz GLOSOWALAM NA PANA I BEDZE GLOSOWAC jestem za porzadkiem i ladem w naszym URZEDZIE MIASTA DOSC SAMOWOLEK
    • Gość: koziolek Re: Drodzy Forumowicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 19:43
      Drogi że tak zacznę forumowiczu. Po co się kłócić i spierać , który lepszy .
      Spójrz na fakty
      12 radnych PO + TLmają większość i popierają Mastalerza, wybierzmy jego.
      Po co kombinować?
      • Gość: igu Re: Drodzy Forumowicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 07:32
        Skoro obecny prezydent taki pewniak,to i po co wywiesza "tysiące "swoich płaskich fantomów ? Może wyborcom znudził się człowiek wokół którego nie dzieje się nic ? Może potrzebna nam energia młodego NOBERTA ? TAK ,ZDECYDOWANIE WYBIERAM ZAPAŁ W MŁODYM DUCHU !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka