IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 10:17
Witam Wszystkich forumowiczów.Przed chwilą dzwoniła do mnie Pani z Sokolnik z życzeniami świątecznymi. Byłam u niej dwa razy. Zapytałam ją, czy chce jeszcze ubrania. Przy okazji zapytałam,czy ma już tę szafę.Wiecie, że nie ma do tej pory żadnech mebli, by ułożyć ubrania. Wiem, że jest zima i trudne warunki. Mam prośbę do forumowiczów. Może ktoś posiada niepotrzebną szafę lub jakąkolwiek szafkę, by można złożyć ubrania. Na święta by sobie chociaż trochę poukładała rzeczy.
Podaję adres.

Sokolniki 15 tel 836 34 96

Ps.Dziękuję za zbędne komentarze typu mam dość powodzian.
Apel kieruję do Ludzi. Miłego dnia.
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: szafa IP: 46.112.180.* 13.12.10, 11:25
      a mogę przekazać niezniszczone ubrania, tylko w jakim rozmiarze są potrzebne?
      • Gość: znajoma Re: szafa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 11:40
        Ta pani ma rozmiar 42-44.Jej mąż jest wysoki i szczupły,rozmiar xl,mają też córkę,rozmiar+ - 38-40,szczupła, średniego wzrostu(ok.160) 31lat o ile dobrze pamiętam. Przypomniałam sobie ,że Pani prosiła też o ławę. Znalazłam adres.Furmańska,stary nr281. Dziękuję za odzew. Pozdrawiam
        Tak, Pani prosiła o ubrania. Mam w domu trochę, ale jeszcze siostra ma mi przygotować i no poczekam, aż droga będzie trochę lepsza. Jeśli chodzi o obuwie to z tego ,co pamiętam ok.39 a Pan 42-43. Zadzwonię i zapytam się o nr butów, bo mam w domu fajne skórzane na zimę.
    • Gość: znajoma Re: szafa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 11:54
      Przepraszam, pomyliłam nr, nowy nr 35. Kiedyś fundacja prosiła o pomoc dla tej rodziny i stąd o Nich się dowiedziałam a także od Basi z Tarnobrzega. Zamieszczam to ogłoszenie,jakie kiedyś było na forum.(nic nie zmieniałam)

Zwracamy się z uprzejmą prośbą o pomoc rzeczową dla rodziny, która
      jest członkiem naszego stowarzyszenia, a która jest ofiarą powodzi w
      Gminie Gorzyce w Miejscowości Sokolniki ul. Furmańska 35 ( stary
      adres Sokolniki 281)
      Prośbę swoją motywujemy tym, iż cała rodzina posiada grupę
      inwalidzką. Są nieporadni życiowo i sami nie umieją sobie sami
      poradzić. Dlatego w ich imieniu zwracamy się o pomoc w ich tragedii.
      Potrzebują wszystkiego zaczynając od żywności, chemii, mebli.

Z góry serdecznie dziękujemy.
      Sandomierskie Stowarzyszenie Rodzin i Przyjaciół
      Zdrowia Psychicznego "Nadzieja"- oddział Tarnobrzeg
      • Gość: d Re: szafa IP: 46.113.163.* 13.12.10, 13:42
        heh to ja prosiłam aby im pomóc:) ale nie wiedziałam, że potrzebują ciuchów, zaraz przebiorę co mam i dostaną :)
        • Gość: znajoma Re: szafa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 18:19
          Dzięki. Przed chwilą dowiedziałam się o osobie potrzebującej koca lub narzuty na łóżko. Jeśli ktoś posiada niepotrzebny koc lub narzutę to proszę o kontakt. Możliwość zostawienia w centrum Tarnobrzega u koleżanki. znajoma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka