Gość: zdziwiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 20:39 Dlaczego w PL ludzie tak cicho siedzą?Przecież na lepsze się nie zanosi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darko Re: strajk IP: *.pppoe.sistbg.net 15.12.10, 21:15 Dlatego,że w co 3 mieszkaniu ryczy na 30 lub 40 calowym okienku enta mutacja TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: strajk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 21:19 ale myślę że to tak długo nie wytrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
karrambello Re: strajk 15.12.10, 21:31 Odezwał się umysł uwolniony od mediów. Psia mać! Czy w tym kraju są jeszcze rozsądnie myślący ludzie, czy tylko grupa wsparcia ojca rydzyka i ogólnej teorii spisku oraz - po drugiej stronie - grupa zadowolonych z (braku) działań obecnego nie-rządu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Re: strajk IP: *.pppoe.sistbg.net 15.12.10, 22:33 TV oglądałem ostatnio w ubiegłym tygodniu. Jak szukałem w sklepach... żelazka. Domowy ELEMIS służy za postument do całkiem ładnej rzeźby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: strajk IP: 178.159.168.* 15.12.10, 22:56 Nie bój się, nie zagłuszysz tego TV Trwam i radyjem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: strajk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 23:23 Gość portalu: Darko napisał(a): > Dlatego,że w co 3 mieszkaniu ryczy na 30 lub 40 calowym okienku enta mutacja TVN wiec w wyborach prezydenckich prezes J.K. powinien dostac przynajmniej 60% glosow i odprawic z kwitkiem B.K. cos mi sie tu nie zgadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: strajk IP: *.pppoe.sistbg.net 15.12.10, 22:43 Za dużo osób ma lewe ręce - i jak tu pracować.W UP trzeba podpisać bezrobocie prawą i tu jest problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xx Re: strajk IP: *.smsiarkowiec.pl 15.12.10, 23:14 odczep się od leworęcznych co oni ci zrobili wiadomo jest ze za bardzo pomoc społeczna jest rozbudowana i nikomu nic się nie chce bo tu dadzą kasę a tu jedzenie i po co robić ubiorą za grosze żyć, pić i nie myśleć oto jest cel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: strajk IP: *.inowroclaw.mm.pl 15.12.10, 23:05 www.youtube.com/watch?v=hugHlhmnI1M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: strajk IP: *.flash-net.pl 16.12.10, 07:50 Brakuje ISKRY zapalnej. Dodatkowo obecne pokolenie ma mniej werwy. Plus jeszcze to, że istnieje możliwość wyjazdu poza granice Polski. Poza tym po dużych zakładach pozostało wspomnienie. I jeszcze to, że związki zawodowe straciły wiarygodność i dodatkowo ulegają wyszydzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś