Dodaj do ulubionych

Gremium - net ;)

IP: 80.48.174.* 29.12.10, 17:51
Witam ...
Chcialbym zalozyc internet .. trafilo na gremium.net .
Napewno sa osoby ktore posiadaja tego dostawce internetu.Czy mozecie mi polecic ta firme ? Internet dziala dobrze ? Nie ma jakis wiekszych przerw ? Mam zamiar wziasc pakiet ten za 42 zl . Bodajze 1.5 mb/s szybkosc .Jedynie co mnie martwi to , ze nie jestem z Tarnobrzega,tylko jego okolic .. i nie wiem dokladnie czy ich zasieg siega mojej miejscowosci :)
Pozdrawiam .
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Gremium - net ;) IP: *.tktelekom.pl 29.12.10, 18:49
      Moge z czystym sumieniem polecic tego dostawce. Ja mam pakiet za 42 zł plus telefon i jestem zadowolony.
      Przerw w dostawie praktycznie nie ma. Od roku zdarzyło sie moze dwa razy na krotki okres czasu. Zadzwon sobie pod numer 156872000 to Ci wszystko powiedza.
      • Gość: Gosc Re: Gremium - net ;) IP: *.tktelekom.pl 29.12.10, 19:26
        Sama mam ten pakiet i jest super działa u mnie od 3 lat .Przerwy w razie awarii sa szybko usuwane
    • Gość: Gostek Re: Gremium - net ;) IP: 172.16.6.* 29.12.10, 20:05
      gremium pada, nie ma klientów, więc reklama w ogłoszeniu to dobra rzecz!
      • Gość: lolek Re: Gremium - net ;) IP: *.tktelekom.pl 29.12.10, 21:02
        Uważam że to co dobre nie potrzebuje reklamy. Nie dziwię się że wszyscy chwalą bo sam mam ten internet i praktycznie nie ma się czego doczepić.
        • Gość: inter Re: Gremium - net ;) IP: 178.159.165.* 29.12.10, 21:14
          W sieci TSM za 40 brutto 3Mb/s a w nocy 6Mb/s, a za 54 zł 6Mb w dzień i 10 w nocy. Cienko z ta ofertą Gremium jak widać.
          • Gość: lolek Re: Gremium - net ;) IP: *.tktelekom.pl 29.12.10, 22:07
            Spróbuj założyć kablówkę poza miastem, życzę szczęścia. To ostatni mój post w tym temacie bo zaraz odezwie się jakiś obrońca że reklamuję czy coś.
          • dominicktbg Re: Gremium - net ;) 29.12.10, 22:14
            Wow,
            Neostrada 20M Abonament:
            przez pierwsze 2 miesiące: 0 zł
            przez kolejne 22 miesiące: 69 zł
            Opłata aktywacyjna: 19,90 zł

I co powiesz?
            • Gość: HeraklitzEfezu Re: Gremium - net ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 12:27
              Dominick dobrze pisze
              Ja korzystam z neostrady , jak powiem od 7 lat to nie skłamię. Zadowolony jestem, co prawda kiedyś TP było jak To Porażka, ale teraz wszystko się zmieniło.
              Neostrada działa jak należy, tania jest jak poprzednik pisał, a te wszystkie internety z firemek tarnobrzeskich, wybaczcie, ale nazakładacie łączy, oni się rozlecą i zostaniecie z niczym. Korzystajcie z czego tam uważacie, ale moje zdanie jest takie, żaden malutki dostawca internetu nie będzie o Was dbał i Wam na korzyść oferował transferu. Przypomnieć SiS??
    • Gość: Ania Re: Gremium - net ;) IP: *.tktelekom.pl 29.12.10, 23:23
      Ja też mam w Gremium i bardzo polecam !!
      • e-ftalo Re: Gremium - net ;) 29.12.10, 23:36
        A ja mam za 30zł i nie wiem po co miałbym płacić więcej,za coś co powinno być za darmo?
        Jeśli szanowne gremium zechce będzie płacić haracze TPSA,zwykłych ludzi na to nie stać,to firma dla bogatych
        • Gość: cycero Re: Gremium - net ;) IP: *.tktelekom.pl 30.12.10, 13:34
          dominicku bohaterze i co ja na te twoje 20 Mb ? - a no nic totalnie , co powiesz na ceny rozmów w pakiecie gremium - 32 pln - 240 minut darmo miejscowe ,ceny międzymiastowe podobnie ,a międzynarodowe 10 groszy za min ( nawet Rosja co często trenuję )- gremium oferuje telefon 5 razy taniej jak to twoje "bezkonkurencyjne" orange - jak cie rajcuje sam net to podniecaj sie dalej , mi 1,5 Mb wystarcza nawet na ściąganie - nie musze sie netem onanizować ,ale "do wyboru do koloru" - zyczę przyjemnych zabaw z prędkością 20 Mb - nie chwal się nieswoimi osiągnięciami - bo właścicielem orange chyba nie jesteś??????????
          • dominicktbg Re: Gremium - net ;) 31.12.10, 00:42
            cycero spokojnie :) dałem tylko przykład, nie używam żadnej usługi TPSA. Co do darmowych minut w Gremium to nie 240 ale 250 w przeliczeniu na rozmowy miejscowe po 10gr. Za granicę jest 16gr a nie 10 :) Pozdrawiam i Wszystkiego naj w Nowym Roku i dobrych transferów :)
    • Gość: goscccc Re: Gremium - net ;) IP: 80.48.174.* 30.12.10, 16:20
      Dziekuje serdecznie za wypowiedzi ;)
      Chyba sie zdecyduje na Gremium o ile bedzie u mnie zasieg ;)
      Przy okazji zycze wszystkim Udanego Sylwestra ;)
      • Gość: Maciek Re: Gremium - net ;) IP: *.tktelekom.pl 31.12.10, 13:51
        W "gremium" telefon jest ok. za 25 zł. jest 250 minut w strefie numeracyjnej "15". Pozostałe rozmowy też tanie. Net 1,5 mega jest spoko. Co do "neostrady" to jak chciałbym założyć >bez telefonu< to jest jakaś tam opłata za ...utrzymanie łącza... Nie kijem go to pałą. Zadzwoń sobie do "gremium" i się dowiedz czy jest zasięg. A gdzie mieszkasz?
        • Gość: telemaniak Re: Gremium - net ;) IP: *.lunariffic.com 01.01.11, 10:41
          telewizje by zapodali na podobnych zasadach jak neta to sporo chętnych zapewne by mieli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka