Dodaj do ulubionych

budynek przed placem czerwonym

IP: 178.159.165.* 30.12.10, 16:50
czyj jest ten budynek i jak można było wydać pozwolenie na jego budowę właśnie w tym miejscu?- po prostu brak słów
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek Re: budynek przed placem czerwonym IP: *.centertel.pl 30.12.10, 17:15
      Nawet samochód stawia na Placu Czerwonym.Policji i Straży Miejskiej to nie przeszkadza !!!!!!!!!!
      • Gość: laik Re: budynek przed placem czerwonym IP: *.tktelekom.pl 30.12.10, 17:24
        To koromysło przed placem czerwonym to jak można nazwać budynkiem jak w nim nie ma okien.
        • exkol Re: budynek przed placem czerwonym 02.01.11, 16:32
          O jakim budynku bez okien piszesz?
        • Gość: x_x Re: budynek przed placem czerwonym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 13:57
          Okna są tylko została jedna ściana bez okien- nie wiem kto jest architektem tego projektu, ale zwykle, jeśli się zostawia w ten sposób ścianę to w celu dalszej rozbudowy (więc pewnie w przyszłości nie będzie tam już parkingu).
      • lechowski51 Re: budynek przed placem czerwonym 30.12.10, 17:34
        Natychmiast trzeba zglosic to Prezydentowi.Jutro zjawi sie na Placu B.Glowackiego,zwola konferencje prasowa na ktorej zabroni gostkowi parkowac samochod w niedozwolonym miejscu.
        • Gość: piotrek Re: budynek przed placem czerwonym IP: 178.159.163.* 30.12.10, 19:01
          Przecież Plac Czerwony jest w Moskwie to o co chodzi.
          A tak na poważnie to mam nadzieję, że sprawą parkowania na placu Bartosza Głowackiego wreszcie Policja się zajmie, zwłaszcza te buce z DHL czy UPS dla nich przepisy jakby nie istniały a Straż Miejska to widzi i ma w dupie policja też.
          Natomiast sam budynek to jest zabudowa południowej pierzei rynku fakt elewacja tylna projektantowi nie wyszła chyba, że dalej powstanie następna kamienica.
          • Gość: kurier DHL Re: budynek przed placem czerwonym IP: 178.159.173.* 30.12.10, 20:30
            fajnie kolego mądrze gadasz ale czy kiedyś robiłeś w firmie kurierskiej?????
            a może mieszkasz na 4 pietrze?
            jak byś miał dźwigać 30kg 100 lub 20 metrów to na pewno byś inaczej myślał.
            a może po paczkę zaczniesz sobie sam schodzić??????
            wiec nie gadaj ze świętości nie szanujemy bo pod kaufland podjeżdżasz prawie pod same drzwi a jak byś mógł to i do środka byś wjechał............
            MOŻE TERAZ COŚ ODPISZESZ???????????????
            • Gość: piotrek Re: budynek przed placem czerwonym IP: 178.159.162.* 02.01.11, 20:12
              Nie podjeżdżam po same drzwi pod Kauflandem a po paczkę nie raz musiałem schodzić bo tobie się nie chciało a za to ci płacą. W swoim poście nie pisałem o podjeżdżaniu pod blok tylko o ogólnym nie szanowaniu przepisów ruchu drogowego przez "kurierów" z DHL i UPS np. jechałem kiedyś ul.Szeroka a tam dwaj kurierzy sobie paczki wymieniają między sobą jakby to był parking albo jazda pod prąd koło dzikowiaka czy tarasowanie chodnika itp. A co do chodzenia z paczkami taką masz pracę to ją wykonuj tak aby innym życia nie utrudniała.
      • Gość: viano Re: budynek przed placem czerwonym IP: 178.159.168.* 30.12.10, 20:10
        To ten co jest niepełnosprawny? W ogóle ostatnio sporo luksusowych fur mają niepełnosprawni...i bardzo lubią parkować na placu.
        • Gość: kierowca Re: budynek przed placem czerwonym IP: *.tktelekom.pl 31.12.10, 15:26
          Nie pełno sprawni umysłowo mogą też parkować na czerwonym placu? no to Lechowski51 słyszałeś ! parkuj do woli buha ha
          • Gość: lonia Re: budynek przed placem czerwonym IP: 46.113.28.* 31.12.10, 17:07
            piszecie tak ogródkowo ze nie nadal nie wiem kto jest właścicielem tego bubla
            • Gość: zainteresowana Re: budynek przed placem czerwonym IP: 178.159.165.* 02.01.11, 14:04
              czemu twierdzisz że budynek ten jest bublem?
      • Gość: to wiele tłumaczy Re: budynek przed placem czerwonym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 18:36
        >>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: jarek napisał(a):
        > Nawet samochód stawia na Placu Czerwonym.Policji i Straży Miejskiej to nie prze
        > szkadza !!!!!!!!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

To nie jest byle jaki samochód, tylko wypasione MBW; na tablicy rejestracyjnej oprócz cyfr ma wypisane TSA (Tata Sprzedał Antonówki) - to wiele tłumaczy.
        A swoją drogą może by tak zamieszczać na tym forum fotografie dokumentujące nagminne lekceważenie znaków ZAKAZU RUCHU, poustawianych ze wszystkich stron Placu Czerwonego. Bo straż Straż Miejska, Policja i inne służby chyba mają to w................... butach (jako wkładki ocieplające) ?
    • e-ftalo Re: budynek przed placem czerwonym 02.01.11, 17:56
      A mnie zastanawia inny budynek przed placem - na przedłużeniu Jachowicza-ten piętrowy z butami.To chyba trzeba na głowę upaść aby specjalnie stawiać kamienicę,aby tam wyłącznie buty sprzedawać,skoro w okół podobnych jest chyba ze 20 i w każdym ceny są takie że nie ma w czym wybierać.
      • Gość: ala Re: budynek przed placem czerwonym IP: 178.159.175.* 05.01.11, 08:30
        ale Wy ludzie narzekacie!!! Miasto się rozwija powstają nowe budynki, ale Wy tylko nic a wciąż narzekacie. Co komu przeszkadza piękny budynek?...chyba raczej zazdrość zżera, że to kogo innego a nie jego! Budynek dlatego po jednej stronie nie ma okien ponieważ, tak jak ktoś napisał wyżej będzie się rozbudowywał. W końcu mamy XXI wiek, wszystko się rozwija, a Wy chcecie aby było cały czas tak jak 20 lat temu. DRAMAT!!!
        • Gość: roman Re: budynek przed placem czerwonym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 08:50
          Ola, masz racje, tylko zazdrosc ich zzera, dlatego chca nazwiska wlasciciela. Mnie informacja o wlascicielu nie interesuje, nie zajmuje sie bajkami, a budynek ladny, zamyka duza przestrzen rynku. Brakiem okien sie nie przejmuje, bo wiem ze bedzie dobudowywany nastepny budynek i tyle. Zycze z Nowym Rokiem duzo optymizmu, milosci i pozbycia sie zazdrosci, bo ona zzera zawistnika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka