Dodaj do ulubionych

Koncert życzeń

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 20:03
Zaczął się Nowy Rok. Niech ten wątek łączy Forumowiczów.Bądźmy dla siebie milsi w tym roku. Chciałam serdecznie podziękować Andrzejowi za cierpliwość, wyrozumiałość, skromność, poczucie humoru, dobre serce i piękne wiersze, którymi nas bawiłeś na forum. Dziękuję Ci Andrzej, że zawsze mogę liczyć na Twoją pomoc i wsparcie . znajoma

www.youtube.com/watch?v=UDC9nvzprMQ
augenblick.wrzuta.pl/audio/5W0biEpIZoc/arka_noego_nie_lekaj_sie
Obserwuj wątek
    • Gość: Dla Doktora Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:16
      www.youtube.com/watch?v=d-R9_KjNlPo&feature=related
      Jan Kochanowski - Na zdrowie

Ślachetne zdrowie,
      Nikt się nie dowie,
      Jako smakujesz,
      Aż się zepsujesz.
      Tam człowiek prawie
      Widzi na jawie
      I sam to powie,
      Że nic nad zdrowie
      Ani lepszego,
      Ani droższego;
      Bo dobre mienie,
      Perły, kamienie,
      Także wiek młody
      I dar urody,
      Mieśćca wysokie,
      Władze szerokie
      Dobre są, ale -
      Gdy zdrowie w cale.
      Gdy nie masz siły,
      I świat niemiły,
      Klinocie drogi,
      Mój dom ubogi
      Oddany tobie
      Ulubuj sobie!

Pozdrawiam. znajoma

• Gość: Dzień Babci Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 15:50
        w392.wrzuta.pl/audio/1FVO3CzITe8/u_babci_jest_slodko
        Kiedy tata basem huknie ,
        kiedy mama cię ofuknie ,
        kiedy patrzą na człowieka okiem złym -
        to do kogo człowiek stuka ,
        gdzie azylu sobie szuka ,
        to do kogo , to do kogo tak jak w dym?

U babci jest slodko ,
        świat pachnie szarlotką.
        No proszę , zjedz jeszcze ździebełko
        i głowa do góry !
        Odpędzę te chmury
        i niebo odkurzę miotełką.

Nie ma jak babcia ,
        jak babcię kocham ,
        bez babci byłby kiepski los.
        Jak macie babcię to się nie trapcie ,
        bo wam nie spadnie z głowy włos.

U babci jest słodko ,
        świat pachnie szarlotką ,
        a może chcesz placka spróbować?
        Popijasz herbatę i słońce nad światem
        już świeci jak złoty samowar.

Wszystkie wnuki , nawet duże ,
        nawet takie po maturze ,
        nawet takie z długą brodą aż po pas ,
        niech do babci lecą z kwiatkiem
        i zaniosą na dokładkę tę piosenkę ,
        którą śpiewa każdy z nas.

Pozdrawiam wszystkie Babcie na forum. znajoma
        • Gość: Dzien Dziadka Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 13:44
          www.youtube.com/watch?v=gAnCE9OGCt0&feature=related
          Pozdrawiam. znajoma
          • Gość: Dla Trampa Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 11:31
            Podziękowanie za pomoc.
            www.youtube.com/watch?v=W64knnDHE_w
            • Gość: Dla Benka Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 14:21
              dzięki za pomoc
              www.youtube.com/watch?v=FWZNF4F1r7Y&feature=related
              • Gość: Dla Kaziuka Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 19:24
                www.youtube.com/watch?v=bITwS4zgSB8&feature=related
                Z bukietem róż nie mogłam przyjść,
                by złożyć Ci życzenia.
                Niech piosnka ta zastąpi je
                i spełni Twe marzenia.

Miłego wieczoru, baw się dobrze. znajoma
    • Gość: Dla Ostrzegatora Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 07:26
      Miałeś rację. A oto podziękowanie ode mnie. znajoma
      www.youtube.com/watch?v=y5q1TGRnprs
      • Gość: znajoma Dla Grzesia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 11:17
        "Z okazji imienin życzę Ci, by każdy dzień, a szczególnie ten mile płynął Ci, dużo radości, szczęścia, miłosci, w dniu imienin dużo gości, by uśmiech nigdy nie zniknął z Twej twarzy i spełnienia wszystkiego o czym tylko marzysz"
        cytat z laurki córki:-)

www.youtube.com/watch?v=RCdneDxFRYQ
        • Gość: znajoma Re: Dla Polaków za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 14:56
          Jest niedzielne popołudnie
          uśmiecham się do Was cudnie.
          Dla tych, co tu zaglądają
          Ojczyznę daleko mają.
          Przesyłam maki, stokrotki,
          Wy ułóżcie dalsze zwrotki;-)

www.youtube.com/watch?v=PB8GPLXCTDo&feature=related
          • Gość: gość Re: Dla Polaków za granicą IP: *.ecatel.net 15.05.11, 20:40
            Skoro to koncert życzeń to www.youtube.com/watch?v=TcNA3H1PVpE i nic więcej od ciebie nie chcę znajoma.

• Gość: Dla Marcina Re: Dla Polaków za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 20:06
              www.youtube.com/watch?v=0AIlz08fZos
              Nie smuć się, jutro będzie lepszy dzień:-)
    • Gość: Życzeń Re: Koncert życzeń IP: 95.154.230.* 17.06.11, 18:46
      -Życzę sobie aby wreszcie powstał rząd myślący o Polsce i Polakach a nie o nabijaniu własnych kont.
      -Życzę sobie aby ścigano bandytów, gangsterów w białych kołnierzykach a nie tych którzy ich przestępstwa nagłaśniają.
      -Życzę sobie aby Minister Klich i cały "nasz rząd" przestał tanio sprzedawać nas Amerykanom.
      -Życzę sobie aby zaprzestano złodziejskich prywatyzacji, likwidacji i sprzedaży polskich zakładów.
      -Życzę sobie aby wszyscy mieniący się politykami odpowiadali przed sądem za to co zrobili Polsce i polakom po 1989roku.
      -Życzę sobie aby młodzi mieli pracę w kraju swych narodzin, pracownicy w zakładach by byli szanowani a emeryci otrzymywali godne emerytury.
      -Życzę sobie aby te mordy polityków-zdrajców nie były już pokazywane w TV bo mam ciągoty na wymioty.
      -Życzę sobie aby rząd zaczął wreszcie racjonalnie myśleć w każdej kwestii dotyczącej narodu i państwa polskiego aby życie w tym kraju pełnym idiotycznych decyzji i przepisów było lżejsze.
      -Życzę sobie być szanowany bo jestem uczciwym człowiekiem.
      -Życzę sobie aby nie było takich rozpiętości płacowych jakie są obecnie. Jednemu 950zł lub nic drugiemu 100tysięcy złotych miesięcznie i odprawy po kilka milionów.
      Życzę sobie spełnienia powyższych życzeń.
      Czy dużo sobie życzę?
    • Gość: Ateista Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 18:53
      No cóż , mój poprzednik życzył już wszystkiego czego ja pragnę .
      Po prostu NORMALNEGO KRAJU !
      Martwię się że będą to jedyne nasze marzenia !
      • Gość: Dla Chrześniaczki Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 13:47
        www.youtube.com/watch?v=5HMHR_eLM6w
        • Gość: znajoma Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 14:42
          Nucę cały dzień tę piosenkę, jestem ostatnio rozśpiewana. Zastanawiałam się, komu ją zadedykować. Niech będzie dla Witka:-)
          www.youtube.com/watch?v=s1_ueGli9ks&feature=related
          • Gość: znajoma Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 22:00
            Skoro to ma być koncert życzeń, to ja chcę chłopca z gitarą w moim byłym LO !!!
            www.youtube.com/watch?v=M7lIXpiKHvk
            • Gość: znajoma Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 19:34
              Składam serdeczne podziękowanie dyrektorowi, wychowawczyni i całemu gronu pedagogicznemu z tarnobrzeskiego gimnazjum za przekazaną wiedzę, serdeczność, wyrozumiałość, cierpliwość, poczucie humoru i życzę udanych wakacji. Pozdrawiam Was serdecznie i zapraszam w moje rodzinne strony:-)

www.youtube.com/watch?v=wyI5Z5fJrBc&feature=related
              • Gość: znajoma Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 20:31
                www.youtube.com/watch?v=6PDmZnG8KsM
                Dla tych, co jutro będą w podróży i droga będzie im się dłużyć:-)
                • Gość: Dla Karolci Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 19:16
                  www.youtube.com/watch?v=6Df1O3diPao
                  • Gość: znajoma Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 07:44
                    Tak dla zachęty, dla tych, co spróbują pomóc w sprawie pracy:-)
                    www.youtube.com/watch?v=aEZjP1HzATE
                    • Gość: Dla Rei Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 17:50
                      Mogę zamienic karę na taniec (godzinę!)?
                      www.youtube.com/watch?v=QiLziusKW4s
    • Gość: znajoma Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 18:07
      To jest ta piosenka na przeprosiny. Może się komuś kiedyś przyda :-)
      www.youtube.com/watch?v=bIbgg2Ca1vk
      • Gość: Dla Ani Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 16:42
        Dużo zdrówka i radości
        a pod wieczór pełno gości.
        Niech Ci życie słodko płynie
        bo Ania z dobroci słynie:-)
        więc dla Ani od łaciny
        mam słodziutkie witaminy:-)
        www.youtube.com/watch?v=84q2-Ix1vLU&feature=related
        • Gość: znajoma Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 14:14
          www.youtube.com/watch?v=r1tQmfEwKik
          Dla tych, którym smutno w tej chwili.
          • Gość: nemezis Re: Koncert życzeń IP: *.ibd.gtsenergis.pl 27.07.11, 14:59
            Czyli dla twojej kumpelki z Wólki i jej bachora.
            • Gość: znajoma Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 13:18
              Nemezis, uśmiechnij się :-)
              www.youtube.com/watch?v=IirWZYXtLlk
              • Gość: nieznajomy Re: Koncert życzeń IP: *.pools.arcor-ip.net 11.08.11, 19:52
                Basiu mało ci FP ? Musisz tutaj swe brudne sięgawki wyciągać.Jeszcze tylko Gacka tu brakuje.
            • Gość: AH Re: Do Fanki IP: *.przemysl.hypnet.pl 11.08.11, 14:28
              Na swojego synusia też mówisz bachor?
              • Gość: znajoma Re: Dla Uparciucha Zucha:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 14:23
                www.youtube.com/watch?v=bUWwmmsythE
      • Gość: Pani Monika dla jednej takiej wrednej maryśkiz 15-08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 23:13
        www.youtube.com/watch?v=d4QnalIHlVc&ob=av3e
        • Gość: Dla Moniśki Re: dla jednej takiej wrednej maryśkiz 15-08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 09:02
          od wrednej Maryśki
          www.youtube.com/watch?v=z7-12iJ8xTM
    • Gość: sluchacz Re: Koncert życzeń IP: *.flash-net.pl 14.08.11, 18:05
      W każdą niedzielę w Radiu Leliwa od 15.30-17.30 Pozdrowienia z muzyką łatwą ,lekką i przyjemną czyli disko polo i biesiadną. Miło posłuchać takiej muzyki, której już nikt nie gra.
      • Gość: Dla zakochanych Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 09:18
        www.youtube.com/watch?v=xOWa2Yw6iH8&feature=related
        • Gość: ciapciaklechowski Re: dla mariolki i bratowych IP: 79.139.60.* 17.08.11, 09:25
          www.youtube.com/watch?v=06LVuK-Yh8o&feature=related
          • Gość: nemezis Re: dla mariolki i bratowych IP: 79.139.60.* 17.08.11, 09:36
            Nie przejmujcie się wiejskie kaszaloty, "nie ma brzydkich kobiet, tylko whiskey czasem brak", a ten stary alkoholik niedługo znów dostanie skrzynkę od "serdecznego lewicującego przyjaciela" z UK.;)))
            • Gość: nemezis Re: dla mariolki i bratowych IP: 79.139.60.* 17.08.11, 23:01
              No i co kaszaloty, rodzino pastucha z Koziej Wólki? Znów uchlałyście sie na ostatnim weselu, jak w marcu?;)))
        • Gość: dla zakochanych Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 10:10
          www.youtube.com/watch?v=2X6cdVLpt1k&feature=related
          • Gość: concordia Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 15:33
            www.youtube.com/watch?v=T5WYQc5KwSY&feature=related
            www.youtube.com/watch?v=wkGoNaVVWsQ&feature=related
            • Gość: concordia Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 15:44
              www.youtube.com/watch?v=TRScx7nXvHQ&feature=related
              Umiemy żyć obok zła
              nie widzieć krzywd ani łez ani biedy
              Tysiące spraw każdy ma
              a przecież nikt czasu nie da na kredyt

Lecz po dniu wiecznie zdyszanym
              gdy zamilknie zamków szczęk
              Słychać przez zbrojone ściany
              jak drży nasz własny lęk

Umiemy żyć obok zła
              nauczmy się wreszcie żyć obok siebie
              Kłopotów moc każdy ma
              o których nikt oprócz niego nic nie wie

Dzielmy się chlebem i troską
              niech już nikt nie będzie sam
              Ziemia jest globalną wioską
              tym bardziej więc się uda nam

Razem być
              Ładniej żyć
              Przestańmy kryć
              Sympatii nić

Dzielmy się chlebem i troską
              niech już nikt nie będzie sam
              Ziemia jest globalną wioską
              tym bardziej więc się uda nam

Razem być
              Ładniej żyć
              Przestańmy kryć
              Sympatii nić

Takie mam życzenie:-)
    • Gość: nemezis Re: Koncierta siewodnia nie budiet! IP: 79.139.60.* 26.08.11, 17:15
      Stary esbecki donosiciel wam przetłumaczy:)))

Wątek zgłaszamy do usunięcia.
      Nie wolno linkować piosenek na GW!!!!!!!
      • Gość: znajoma Re: Koncierta siewodnia nie budiet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 22:51
        nie gawari !
        • Gość: znajoma Re: Koncierta siewodnia nie budiet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 22:52
          ewentualnie:
          idi padal'sze !
          • Gość: znajoma Re: Koncierta siewodnia nie budiet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 22:59
            www.youtube.com/watch?v=fYZ9Gqq6je0&feature=related
            • Gość: Dla Inowrocławia Re: Koncierta siewodnia nie budiet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 13:51
              No, zatańcz ze mną to :-)
              We No Speak Americano ft
              Pozdrawiam
              • Gość: szwejk Re: Koncierta siewodnia nie budiet! IP: *.tktelekom.pl 12.09.11, 14:25
                służyłem w WP jw.1641 w Inowrocławiu na ulicy Jacewskiej , czołem żołnierze.
                • Gość: gość Re: Koncierta siewodnia nie budiet! IP: *.inowroclaw.mm.pl 12.09.11, 18:44
                  Czasy się zmieniają, mocno drgnęło w przemyśle zbrojeniowym, tym który jeszcze uratowano w Polsce:
                  www.altair.com.pl/nsp-raport_targowy_1_2011
              • Gość: gość Re: Koncierta siewodnia nie budiet! IP: *.inowroclaw.mm.pl 12.09.11, 19:24
                Odwzajemniam
                www.youtube.com/watch?v=5LU9hboc0_s&feature=related
                • Gość: znajoma Re: koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 20:08
                  Dziękuję, śliczne, dobranoc.
                  • Gość: znajoma Re: koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 07:48
                    Dla Forumowiczów. Miłego dnia.
                    www.youtube.com/watch?v=tIHlvtRats8&feature=player_embedded
              • Gość: Dla Inowroclawia Re: Koncierta siewodnia nie budiet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 17:24
                www.youtube.com/watch?v=2UZxXgfWTYo&feature=player_embedded
                Muszę Ci podokuczać za tę "szaloną"
                Pozdrawiam:-)
                • Gość: gość Re: Koncierta siewodnia nie budiet! IP: *.inowroclaw.mm.pl 13.09.11, 22:24
                  Świetne! :-)))
                  • Gość: gość Re: Koncierta siewodnia nie budiet! IP: *.inowroclaw.mm.pl 13.09.11, 22:34
                    Może wiesz, albo ktoś z forumowiczów kto śpiewa piosenkę przy fontannie na rynku której słowa brzmią tak:
                    "Kocham mój dom, rodzinny dom w moim mieście chcę zostawić własny ślad..."?
                    • Gość: znajoma Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 06:41
                      Witam, niestety nie wiem.Nie znałam słów tej piosenki, są prawdziwe.Tacy są własnie mieszkańcy Tarnobrzega, życzliwi, serdeczni, prostolinijni, szczerzy, otwarci. Przekonuję się o tym na każdym kroku. Pozdrawiam, miłego dnia.
                      • Gość: Dla Andersa Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 20:08
                        Dobranoc:-)
                        www.youtube.com/watch?v=8UNrXAMbAhg
                        • Gość: znajoma Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 08:02
                          Wszystkim Mamom z forum. Przecież mamy święto codziennie w kuchni :-)
                          Nikt nam nie chce odebrać tej przyjemności stania przy garach:-) Nara
                          www.youtube.com/watch?v=tJUClYa7Iq4
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka