Gość: maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 13:52 Za niedługo biorę ślub i zamiast kwiatów chcemy dostać słodycze, które potem chcemy podarować dzieciom i stad pytanie do jakiej placówki mogę je zawieźć , gdzie dzieci się naprawdę ucieszą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Pytanie o placówki dla dzieci IP: *.tktelekom.pl 04.01.11, 14:15 na pewno w którymś z przedszkoli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Pytanie o placówki dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 14:31 wolałabym dać do domu dziecka albo jakiegoś ośrodka gdzie dzieci nie mają rodziców i nie moga liczyć na to że im rodzice wrzucą coś słodkiego do plecaczka. tylko nie wiem gdzie takie placówki się mieszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Pytanie o placówki dla dzieci IP: 178.159.170.* 04.01.11, 15:16 Jedna taka placówka mieści się w internacie Budowlanki. Jest też dom dziecka gdzieś w Mokrzyszowie.Nie mam dokładnego namiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Pytanie o placówki dla dzieci 04.01.11, 16:29 Mozesz tutaj; www.google.com/search?q=dom+dziecka+tarnobrzeg&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Pytanie o placówki dla dzieci IP: *.tktelekom.pl 04.01.11, 18:56 Bardzo dobry pomysł zamiast kwiatów słodycze dla dzieci.W budynku internatu budowlanki w Tarnobrzegu jest placówka dla dzieci ,chetnie przyjmą taki dar.Można także pomóc rodzinie wielodzietnej gdzie są małe dzieci i pragną słodyczy im najczesciej nikt lub mało kto pomaga bo tam nie ma telewizji.W każdej wsi znajdziesz takie dzieci potrzebujące,zapytaj sołtysa wskaże Wam taką rodzinę.Polecam pomóc rodzinie wielodzietnej, wiem jak bardzo w takich rodzinach dzieci pragną łakoci.Na pewno bedą Wam b.wdzięczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pytanie o placówki dla dzieci IP: *.stalowa.pilicka.pl 04.01.11, 20:21 W Łoniowie są Domy dla Dzieci i Młodzieży (Dom Dziecka). Przebywa tam wiele dzieci w różnym wieku, które będą wdzięczne za "osłodzenie" im dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: Pytanie o placówki dla dzieci IP: *.smsiarkowiec.pl 04.01.11, 23:15 my z mężem jak braliśmy ślub kilka lat temu to też nie chcieliśmy kwiatów tylko słodycze ale warto powiedzieć gościom weselnym po co takie łakocie dlatego ze dużo słodyczy dostaliśmy z alkoholem wiec ich nie daliśmy tylko dokupiliśmy w sklepie i zawieźliśmy do Morzyszowa do zakonnic one tam prowadzą dom dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Pytanie o placówki dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 07:10 dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S. Re: Pytanie o placówki dla dzieci IP: 80.48.174.* 05.01.11, 19:49 dom dziecka w Skopaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pytanie o placówki dla dzieci IP: 172.16.0.* 06.01.11, 13:42 na ul. Słonecznej w Tbg jest rodzinny dom dziecka i te dzieci również cieszyły by się ze słodyczy Odpowiedz Link Zgłoś