marco_tbg 10.01.11, 09:35 Jako, że wakacje coraz bliżej zaczynam się zastanawiać gdzie jechać. Kusi Chorwacja - bo jeszcze tam nie byliśmy. Ktoś z Was może coś mi powiedzieć gdzie jechać, coś polecić, podpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: djk Re: Wakacje Chorwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 09:45 polecam strone www.cro.pl - kopalnia wiedzy i forum bywalców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: Wakacje Chorwacja IP: *.smsiarkowiec.pl 10.01.11, 13:01 Chorwacja zawsze jest doobrym pomysłem na wakacje, my tam byliśmy już 3 razy i pewnie pojedziemy czwarty raz. Tak jak wskazano w kolejnym poście, strona o Cro jest kopalnią wiedzy. Z doświadczenia polecam Makarską, wyspę Hvar i Brać. A tak wogóle cała Chorwacja jest warta zobaczenia, polecam ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
dzanek Re: Wakacje Chorwacja 10.01.11, 13:03 Hej, Z czystym sumieniem mogę polecić Chorwację jako cel podróży wakacyjnej. Jest naprawdę super. Sam byłem rok temu na wyspie KR, miejscowość Malińska. Rezerwacje robiłem poprzez biuro podróży Adriatyk. Potwierdzam też, że forum na stronie www.cro.pl to coś czego nie da się opisać. Wszelkie informację przed wyjazdem czerpaliśmy z tego forum i wszystko było dokładnie tak jak "cromaniacy" pisali ;) Pozdrawiam, dzanek Odpowiedz Link Zgłoś