Dodaj do ulubionych

nagonka na marcela

IP: 178.159.163.* 16.01.11, 09:27
czy ktoś wie co to za nagonka na firme marcel prowadzona przez policje tarnobrzeską i czego zabierają im dowody za byle co.Z tych firm które są w tbg mają chba najbardziej sprawne samochody.
Obserwuj wątek
    • Gość: driwer mks Re: nagonka na marcela IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 16.01.11, 10:03
      może dlatego że mało osób jeździ rozklekotanymi mks-ami, wolą busa ? mks upadnie i co będzie miasto bez mks-ów ?
    • Gość: @ Re: nagonka na marcela IP: 46.113.18.* 16.01.11, 11:22
      Pierwsze słyszę, jeżdżę co dzień rano do Rzeszowa i wracam też z Marcelem ale chyba od roku nie widziałem kontroli policyjnej oprócz krokodyli w Widełkach, skąd to wiesz pracujesz tam jako kierowca to napisz coś więcej i poprzyj faktami
      • Gość: benek Re: nagonka na marcela IP: *.tktelekom.pl 16.01.11, 12:32
        w czwartek w jadachach policja tarnobrzeska zatrzymała jeden z busów marcela - jechał z niesprawymi hamulcami - ot i cała nagonka - jak sprawdzili jeden to poleciało - sprawdzili inne ,ale zatrzymano dowód tylko jednego busa
        • Gość: o żesz k... FX Re: nagonka na marcela IP: *.lunariffic.com 16.01.11, 12:37
          moni gó... wie a sensacjo robi
          • Gość: l; Re: nagonka na marcela IP: 46.112.144.* 16.01.11, 20:56
            prawda z tyym busem
            • Gość: g....hrt Re: nagonka na marcela IP: 178.159.163.* 16.01.11, 21:41
              nie poleciał jeden tylko kilka a hamulce mozna sprawdzić tylko w stacji diagnostycznej poleciały też za brak światła na schodku i że jedna żarówka w kierunku mocniej świeciła,to wiem na 100% bo byłem przy kontroli w sobote pan policjant stwierdził ze bus może zjechać tylko na baze bo z tymi usterkami jest nie sprawny śmiechu warte
              • Gość: Kierowca Re: nagonka na marcela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 22:21
                1. Bus ma mieć wszystkie sprawne żarówki, wszystkie za przeproszeniem pierdoły tak samo musi mieć sprawne. Bo wiezie ludzi!!!! Pamiętacie wypadek co tyle osób zginęło jak jechało do pracy busem nie dostosowanym do przewozu ludzi? Nie, nie pamiętacie!
                2. Policja powinna zabierać wszystkie niesprawne samochody do przewozu zbiorowego ludzi bo od ich sprawności zależy ich bezpieczna jazda!
                3. Jak się rozbił samolot z Kaczyńskim to wszyscy się sraliście że niesprawny, że coś tam, a tu, czepianie się! Pierdolnijcie się w głowy cepy!!! najpierw pomyślcie a potem piszcie!
                • Gość: hihi Re: nagonka na marcela IP: 80.48.174.* 17.01.11, 18:03
                  Do driwer mks - powiedz mi - co ma piernik do wiatraka. Tzn. co ma tarnobrzeski mks do marcela? Bo ja nie wiem. Może mi wytłumaczysz.
                  • Gość: nieznający tematu Re: nagonka na marcela IP: 80.48.174.* 17.01.11, 20:23
                    ????
                    • Gość: kasia Re: nagonka na marcela IP: *.tktelekom.pl 18.01.11, 10:37
                      Już słyszę o drugim przypadku, braku hamulców w busie tej firmy.
                      Raz, jak dzieci w góry jechały, teraz to....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka