Dodaj do ulubionych

meble Paged

IP: *.tktelekom.pl 18.01.11, 19:45
Czy ktoś ma meble tej firmy? Co myślicie o ich jakości i trwałości?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: meble Paged IP: *.tktelekom.pl 26.01.11, 19:49
      ponawiam
      • Gość: zadowolony Re: meble Paged IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.11, 13:30
        Osobiście mam meble z pagedu z serii CUBA. są zajebiste a podświetlenie jest w tej serii po prosu bomba. Są drogie ale warte swojej ceny bo jakość jest wzorowa. a i przywożone są w całości a nie jak tani chłam w paczkach.
        p.s. aby wnieść szafkę (ważą od 40 do 99 kg)trzeba 2 mocnych mężczyzn, także na 3-4 piętro ja bym ich wnosić nie chciał:)
        • Gość: paged_użytkownik Re: meble Paged IP: *.net148.okay.pl 29.01.11, 12:14
          Posiadam zestaw PANAMA z Paged'u i polecam za jakość, wygląd i trwalość.
          ... tylko ta cena.
          • Gość: aa Re: meble Paged IP: *.skierniewice.vectranet.pl 09.06.11, 11:30
            mamy meble firmy Padged z serii cuba - meble bardzo drogie, a gdzie niegdzie po rozpakowaniu jakie plamki, minimalne uszkodzenia; czekaliśmy na nie bardzo długo więc żeby złoży reklamacje i ponownie czekac - masakra odpóscilismy; do kompletu zdecydowalismy sie zamówic komode tylko bez wnętrza - czyli tzw pólprodukt, na oferte czekalismy ponad miesiac, cena prawie jak za cała komode - porazka, a termin realizacji przeszedł najsmielsze oczekiwania- ponad 2 miesiace; firma nie dba wogole o klienta, niesamowicie długi czas realizcji zamowien i ceny bardzo wysokie, mimo ze meble mi sie podobaja, nigdy wiecej nie zamówie nic w tej firmie, nie polecam!!
            • Gość: ja Re: meble Paged IP: *.tktelekom.pl 21.06.11, 15:57
              A ja właśnie planowała zamówić....
    • beata_sadowska Re: meble Paged 07.07.15, 14:36
      my mamy w sypialni meble paged z serii Varadero. Szafa, łóżko, toaletka i komódka wszystko porządne i piękne! Na zagłówku łóżka są nakładki tapicerowane, które są kapitalne? Jedynie żałuję, że wybraliśmy szerokość 160 a nie 180, teraz gdy córeczka czasem śpi z nami, przydałoby się odrobinę więcj miejsca :) Naprawdę polecam!
    • pagedshit Re: meble Paged 01.04.16, 15:09
      Nie kupuj , nie daj się nabrać na ładny wygląd , kupiłem stół tej firmy i po pół roku wiem wszystko o tej firmie , stół do wymiany. Reklamacja - ZAPOMNIJ!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka