Gość: Paulina IP: *.smsiarkowiec.pl 19.01.11, 00:29 ww.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110118/POWIAT0304/636770203 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.11, 09:05 Dlaczego nikt jej nie pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onufry Re: Tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 09:08 Zmarnowała szansę na podziękowanie ministrowi edukacji za podwyżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Tragedia IP: 109.243.49.* 19.01.11, 09:42 Nikt jej nie pomógł bo to była normalna kobieta, jakoś wczesniej nikt nie widział, że jest przygnębiona, a nagle teraz wszyscy widzieli, żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeg Re: Tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.11, 09:55 Środowisko nauczycielskie jest bardzo duże, ale czy potrafią wyciągnąć pomocną dłoń? Ko jest tej tragedii winny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.11, 10:04 Dobry Jezu a Nasz Panie, daj Jej wieczne spoczywanie. Miałam kiedyś początki depresji, ale nikt tego w pracy nie zauważył. Dlaczego? Bo jestem wesołym człowiekiem i to ja wszystkich pocieszałam... Dobrze się kamuflowałam, chociaż łamało się we mnie życie. Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. Wszystko mi wolno, ale nie wszystko pożyteczne. Zastanówcie się, co wypada w takiej chwili pisać tu, na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Tragedia IP: 178.159.170.* 19.01.11, 10:17 Zdecydowała się na taki krok, bo zapewne problem narastał od dawna. Ludzie są ślepi ,mało kogo interesują problemy innych. Gdy dochodzi do takiej tragedii to wtedy wszyscy wszystko wiedzą. Dobra rada ? Nie pozostawajcie obojętni na ludzi żyjących w Waszym otoczeniu ,bo człowiek z pozoru szczęśliwy może się okazac osobą bardzo samotną i nieszczęśliwą. Wyciągnijmy pomocną dłoń zanim będzie za późno. Wyrazy współczucia rodzinie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet, z Krakowa Re: Tragedia IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 13:50 Mądrze piszesz! Dziękuję za ludzkie słowo na naszym forum. Samotność może każdego dobić. Wieczne odpoczywanie śp. Zmarłej [*} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Tragedia IP: 178.159.169.* 19.01.11, 14:36 Echo brukowe to prawdziwe dno. Po co o tym pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tragedia IP: 213.241.28.* 19.01.11, 16:38 a wszyscy tak zazdroszcza nauczycielom a oprocz tego ze to bardzo stresujaca praca to: NAUCZYCIEL-NAUCZYCIELOWI wilkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Tragedia IP: *.tktelekom.pl 19.01.11, 19:39 Miała pracę, kontakt z ludżmi, a nie widziała sensu życia straszne.Samotna w tłumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tragedia IP: *.smsiarkowiec.pl 19.01.11, 19:40 Wieczne odpoczywanie racz jej dać Panie [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Tragedia IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 19.01.11, 20:34 Wszyscy teraz uważają ze było z nią coś nie tak, czemu nikt jej nie zapytał co się dzieje? Nie zaprosił na spacer, pizze, kawę, piwo?Nie miła żadnych koleżanek?ani jednej? Nie chce mi się to wierzyć. Z pewnością była to depresja, widocznie nie miała na tyle siły by iść do specjalisty. A ile takich ludzi jest wokół nas, nikt tego nie zauważa, ganiają za kasą, bytem, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEWA Re: Tragedia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.11, 21:40 Nie rozumiem dlaczego o tak intymnej i prywatnej sprawie pisze gazeta,porażka to tylko dowód na to jakich mamy inteligentnych dziennikarzy w naszym rejonie...... Odpowiedz Link Zgłoś