Dodaj do ulubionych

Przyrząd do krojenia chleba

IP: *.smsiarkowiec.pl 28.03.11, 17:16
Porzebuję takiego przyrządu,gdyż okropnie kroję chleb.Żona ciągle się złości i mnie opieprza.Wszyscy zresztą twierdzą,że jak od siekiery kroję i cięgle mi docinają.Podejrzewam,że chleba nie umie kroić z forumowiczów także e-ftalo:P zgadłem??:D:P
Obserwuj wątek
    • Gość: Nikolinka Re: Przyrząd do krojenia chleba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 18:46
      Kup sobie krajalnicę i po kłopocie.
    • dominicktbg Re: Przyrząd do krojenia chleba 28.03.11, 18:59
      Krajalnica ręczna albo elektryczna. Ostatecznie kupować już pokrojony chleb.
      • Gość: Waldek Re: Przyrząd do krojenia chleba IP: *.smsiarkowiec.pl 28.03.11, 22:55
        W jakiej cenie mogę nabyć krajalnicę ręczną?
        • Gość: Waldek Re: Przyrząd do krojenia chleba IP: *.smsiarkowiec.pl 28.03.11, 22:59
          Gdzie w Tbg mogę nabyć krajalnicę ręczną do chleba i jaki koszt?
    • Gość: Władysław Re: Przyrząd do krojenia chleba IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.11, 19:08
      Też myślę o zatrudnieniu pomocy domowej.
      • Gość: racjonalizator Re: Przyrząd do krojenia chleba IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.11, 20:59
        A ja mam stara cyrkularke, po dziatku stolarzu, zawsze to lepsze niz kiepskie krojenie.
    • Gość: Lodówka Re: Przyrząd do krojenia chleba IP: *.dynamic.mm.pl 28.03.11, 20:53
      Oj Waldek! Czy ty aby nie z tych Kiepskich z serialu?
      A może Ty z Ameryki bo tam jak się maszynka do krojenia chleba popsuje to tragedia w rodzinie. Biegną kupić krojony. Ale im się nie dziwię bo to naród na wskroś nowoczesny. Kiedy dziecku zadajesz pytanie skąd się bierze jajko to usłyszysz odpowiedź: Z lodówki. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka