Gość: gosc IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.11, 07:48 co sadzicie o obsludze w tym sklepie ? ja uwazam ze jest niekompetentna sami nie wiedza co maja w ofercie , nie dba o klienta , nie dotrzymuja terminow NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kupujący Re: sklep ART plus tarnobrzeg IP: 212.160.172.* 07.04.11, 08:54 a ja mam inne zdanie , kupowałem w tym salonie meble skórzane za pare tysięcy super obsługa , przed czasem dostarczone i fachowo mimo utrudnień wniesione do domu i ustawione same plusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: sklep ART plus tarnobrzeg IP: 62.233.160.* 07.04.11, 15:39 ja tez czekalam na meble bardzo dlugo nie dotrzymuja terminow slaba obsluga a meble tam maja tylko drogie innych nie maja;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubka Re: sklep ART plus tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.04.11, 20:45 Na bazarze w Tbg zawsze jest duży wybór mebli i mają przystępne ceny - ha ha ha! Zamawiałam ostatnio kanapę w Art Plus i oczekiwałam na realizacje jedynie 3 tygodnie - z nowego nabytku jestem bardzo zadowolona, obsługa również b.sympatyczna i kompetentna. Odpowiedz Link Zgłoś