IP: *.flash-net.pl 20.04.11, 13:39
Kończy mi się umowa z telekomunikacją na internet i szukam firmy która dostarcza internet ,kogo polecacie,nie droga a dobra.
Obserwuj wątek
    • e-ftalo Re: internet 20.04.11, 15:03
      najlepszy darmowy internet,bo nie trzeba podpisywać umów
    • Gość: @ Re: internet IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 15:42
      Mój sąsiad ma internet Grandenetu z Dzikowa jest zadowolony ma prawie 4M przy 30zł proste wejdź na stronę tej firmy i przekręć i zapytaj
      Pozdro małpa -play
    • Gość: Brr Re: internet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.11, 20:02
      Na pewno nie zawieraj nowej umowy z telekompromitacja - bo to firma rodem z PRL-u.
      Jak ktos nie ma wielkich wymagan jak co poniektorzy tutaj to polecam internet z TSM-u - awaryjnośc niewielka, obsluga dobra, zgloszenia zalatwiane szybko i sprawnie. Ja w kazdym razie nie narzekam.
      • Gość: lol Re: internet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.11, 21:37
        Twoi starzy tez są rodem z PRL-u, o czymś to świadczy?
    • e-ftalo Re: internet 21.04.11, 00:32
      jak się ma neostradę ,to najlepiej się opłaca dzielić łączę na kilku,bo tak to zdzierają kasę z klientów
    • Gość: mar Re: internet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.11, 07:17
      z daleka od TSM-u łącze o predkości wozu drabiniastego to co podają w ofercie mija się z rzeczywistością, brak możliwości podłączenia routera wg regulaminu i trzeba po mieszkaniu z kablem biegać... no taki trzeci świat czyli równa do naszego pierdziszewa, a ceny jak w Neti czy TP gdzie wszystko jest normalnie i ok
      • Gość: gosc Re: internet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.11, 12:47
        U mnie działa super. Dziwie się, że się tak męczysz, jeżeli jesteś niezadowolony to bądz facetem i zmien operatora, jak twierdzisz ceny takie same i obsluga lepsza.
    • e-ftalo Re: internet 21.04.11, 13:05
      jakto nie wolno routera?Jeśli korzystasz tylko ty i własciwie ustawisz,to g.. ich obchodzi czy masz router czy nie.A zresztą nawet jkak odetną,to i tak w d.. pocałują bo zmeinisz operatora.
      • dominicktbg Re: internet 21.04.11, 19:05
        Zanim odetna zapłacisz karę zgodnie z ich cennikiem - "Dziesięciokrotność abonamentu za posiadaną usługę." Druga sprawa - darmowego Internetu w Tarnobrzegu nie ma na obecną chwilę.
        Polecam Internet z Gremium. Obecnie za 42zł jest 1,5mega a w rzeczywistości w promocji jest 3.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka