Gość: lilaa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.11, 18:58 Czy do dr Szymańskiego trzeba się wczesniej umawiać na wizyte czy się przychodzi i czeka w kolejce ? Może ktoś wie w jakich godzinach i kiedy przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaa Re: ginekolog dr Szymański IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.11, 17:28 nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: ginekolog dr Szymański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 17:41 odpowiedniejsze pytanie:czy jakieś kobiety chodzą jeszcze do niego???Ja z własnej woli nigdy bym nie korzystała z jego porad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: ginekolog dr Szymański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 18:35 Umawia się lub mozna przyjść w godzinach przyjęć, bardzo kontretny lekarz. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: ginekolog dr Szymański IP: 213.241.66.* 21.04.11, 17:43 odradzam stanowczo. Wycierpiałam się przez niego tyle. Żałuję że nie poszłam wtedy do sądu, jak zrobiły to inne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: ginekolog dr Szymański IP: *.smsiarkowiec.pl 21.04.11, 19:09 Porażka, odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilaaa Re: ginekolog dr Szymański IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.11, 21:59 Czemu odradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ginekolog dr Szymański IP: *.smsiarkowiec.pl 22.04.11, 00:08 Najlepiej jest umówić się telefonicznie - nie trzeba wtedy czekać w kolejce, a na brak pacjentek- wbrew obiegowym - niesłusznym zresztą opiniom Doktor nie narzeka. Można poczytać też opinie na jego temat na www.znanylekarz.pl- przeważają bardzo pochlebne. Ja również jestem jego pacjentką, jak zresztą również moja mama i wiele moich koleżanek. Prowadził moją ciążę- mam do niego duże zaufanie i czułam się bardzo bezpiecznie pod jego opieką , zarówno w czasie ciąży, jak i potem w szpitalu. W przypadku jakichkolwiek problemów można do niego dzwonić o każdej porze. Jest kompetentny, konkretny. Polecam go z czystym sumieniem. Jest trzecim ginekologiem, do którego chodziłam i przy nim zostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ginekolog dr Szymański IP: *.smsiarkowiec.pl 22.04.11, 00:10 Zapomniałam dodać, że przyjmuje w pon. środy, piątki od 16-18 .00 chyba, ale można się umówić na inną porę również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: ginekolog dr Szymański IP: 80.50.161.* 22.04.11, 08:52 Do Oli. O każdej porze to chyba nie.Ja zadzwoniłam bo wody mi odeszły to powiedział że inni lekarze także się mogą wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama [...] IP: *.smsiarkowiec.pl 22.04.11, 09:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ginekolog dr Szymański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 09:49 leżałam dwa razy w szpitalu w Tarnobrzegu wcześniej leczyłam sie w Staszowie i muszę przyznać że P. Szymański nie zrobił dobrego wrażenia na mnie co prawda nie chodziłam do niego wiec nie wiem jaki jest jako lekarz ale ogólnie niezbyt miły natomiast świetne wrażenie zrobił na mnie ordynator P. Dziabma taki dobry ludzki, można z każdym problemem do niego sie zwrócić i tez wcześniej do niego nie chodziłam ale to takie moje spostrzeżenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ginekolog dr Szymański IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.04.11, 11:43 przez cała ciąże chodziłam do Kwiatkusia a do Szymańskiego na każde USG-taka samopomoc doktorska.Przez Kwiatka pewnie mój mąż miałby dziś inną żonę bo mnie i mojego dziecka nie byłoby już na tym świecie.Dzięki Szymańskiemu żyjemy obie bo zmusił wszystkich do tego żeby nas ratować-ale przez to że trzyma z Kwiatkiem nie oddałabym się w jego ręce gdybym mogła.Niestety przez tamte zajścia w czasie porodu nie mogę mieć już dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ginekolog dr Szymański IP: *.146.189.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.04.11, 21:03 a co Kwiatek zrobil-mi za dlugo przeciagl porod jak bylo wiadomo bo mowil Hara od razu ze cesarka bedzie bo dziecko glowki nie opuscilo-a K.upieral sie ze damy rade--po 2,5 godzinie byla cesarka -i tak ze nic sie nie stalo dziecku juz nie chodze do K., polecam Ziobre,Bienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: ginekolog dr Szymański IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.11, 19:04 Czytam te ziejące jadem komentarze i słabo mi się robi. Co za naród... :/ Mam 100% zaufania do dra Szymańskiego. To profesjonalista - kompetentny, życzliwy, pełen empatii. Jedyny lekarz, który potrafił mi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja80 Re: ginekolog dr Szymański 03.11.14, 21:27 chyba nie mowicie o J. Szymanskim z LUX MED? dla mnie bardzo slaby lekarz. zapisal mi konską dawkę estrogenow a mam 32 lata.....moj endokrynolog zlapał się za glowe jak to zobaczył i aktualnie musze byc na kuracji odwracający to co napsuł ten lekarz. Odradzam stanowczo. a mojej kolezance nie zdiagnozowal ciąży pozamacicznej i ta z zagrożeniem zycia z krwotokiem wylądowala w szpitalu...ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Desperatka" Re: ginekolog dr Szymański IP: *.smsiarkowiec.pl 23.04.11, 22:50 Sorry, ale nie uważam się za desperatkę. Jestem jego pacjentką od kilku lat- 2 ciąże, w międzyczasie problemy zdrowotne. Mam też porównanie z innym polecanym na tym forum lekarzem, który prowadził moją pierwszą ciążę i porównanie wypada na korzyść dr Szymańskiego. Proponuję nie bawić się w samosąd i nie rzucać kamieniami w człowieka, wszak jutro Wielkanoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: ginekolog dr Szymański IP: *.flash-net.pl 07.06.11, 12:19 Odradzam z całego serca miałam z nim do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: ginekolog dr Szymański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 09:51 Przyłączam się do osób odradzających wizytę u tego pana. Nie wyobrażam sobie jak ten człowiek nadal może pracować w tarnobrzeskim szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: ginekolog dr Szymański IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.06.11, 11:16 zgadzam się, dawno powinien wylecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ginekolog dr Szymański IP: 80.50.161.* 08.06.11, 12:33 Czy któraś z Pań była kiedyś u Pana doktora Śmiłowskiego w przychodni w Machowie? Jeżeli nie to polecam - tutaj widać prawdziwego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: ginekolog dr Szymański IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.06.11, 12:36 polecam dr. Ziobro, super ginekolog, wszystko Ci powie, wyjaśni....skuteczny w leczeniu chorób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: ginekolog dr Szymański IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.06.11, 13:02 a jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży to kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: ginekolog dr Szymański IP: *.play-internet.pl 09.06.11, 18:13 ja chodziłam do Pasierba i żałuje, ale w Machowie przyjmuje świetny lekarz Mariusz Śmiłowski, lekarz z powołania. Miły, kulturalny, znający się na rzeczy, a po za tym co najważniejsze delikatny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ginekolog dr Szymański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.11, 07:35 co za bzdety ...od 2 lat leczę się się u niego i ani jednego złego słowa..zawsze wszystko wiem,wszystko wytłumaczy...o co chodzi? a że robi wrażenie poważego...a co to mnie obchodzi? ja idę do lekarza a nie do kolegi na kawę..głupie gadanie dziewczątek....do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć....i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: ginekolog dr Szymański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.11, 09:54 to może sprostuję...współczuję temu lekarzowi...dojeżdżam do niego z daleka...I WARTO.dlaczego? bo wszystko wiem,mam leki,wiem jak na nie zareaguję ,co może być a czego nie powinno sie odczuwać ,mam możliwość dzwonienia zawsze jak coś się dzieje. Jest cholernie dociekliwy i to mi się podoba...szuka przyczyny a nie odwala roboty.Wykonał sam zabieg w szpitalu,potem skierował mnie do kliniki go Lublina....żyję,jestem zdrowa .Jak miało zaboleć to mi mówił i koniec .......kurczę...skąd taka zajadłość w niektórych wypowiedziach? to zwyczajnie nieprawda...niech któraś z tych pań pojedzie do Lublina...tam dopiero żadnego pieszczenia nie ma...a Szymański? Wkrótce pójdzie do niego moja córka...18-latka i wiem,że będzie dobrze. Jest delikatny,wiem, że jej wytłumaczy wszystko. A innym paniom współczuję...chyba głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: ginekolog dr Szymański IP: *.flash-net.pl 29.10.11, 11:48 do joli...dziwne bo u mnie w usg widział takie rzeczy ,które natychmiast kwalifikowały się do zabiegu,żaden późniejszy konsultant tego nie potwierdził,a było ich kilku naczele z gin. z Krakowa.O co mu chodziło i co widział?? pozostawiam tobie odpowiedź jako osobie inteligentnej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: ginekolog dr Szymański IP: *.flash-net.pl 29.06.11, 22:35 lezalam dlugo w szpitalu komplikacje po cesarce i musze napisac ze wszystko zalezy od podejscia dla mnie jest to lekarz z ktorym mozna pogadac i pozartowac :) naprawde nie ma sie co bac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkaaa Re: ginekolog dr Szymański IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.11, 22:59 Ile kosztuje wizyta u doktora Szymańskiego ? może ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: ginekolog dr Szymański IP: *.smsiarkowiec.pl 29.10.11, 14:47 z tego co wiem to 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ginekolog dr Szymański IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.10.11, 14:03 drogo jak na niego ,masakra, chyba żaden lekarz tak nie bierze Odpowiedz Link Zgłoś