Gość: pasażer mks "11"
IP: 83.1.88.*
05.05.11, 21:57
Jestem częstym pasażerem komunikaci miejskiej "11" Sandomierz- Tarnobrzeg i Tarnobrzeg- Sandomierz. Piszę w związku z zaistniałym dzisiaj ( i nietylko dzisiaj)wydarzeniem.
Dzisiaj( 05.05.2011) w autobusie "jedenastki" Sandomierz- Tarnobrzeg,nr autobusu 60, z godziny 16. zabrakło paliwa, czego wynikiem było zatrzymanie się autobusu na środku drogi, na dodatek na przejściu dla pieszych, w Sandomierzu przy stadionie sportowym (ul. Koseły). Nikt nie nagłaśniałby tej sprawy, gdyby był to jednorazowy przypadek ( każdemu może się zdarzyć, choć nie powinno, zwłaszcza środkom transportu przewożącym pasażerów), jednak sytuacja taka miała miejsce już wcześniej..
Ciekaw jestem, kto odpowiada za tankowanie autobusów MKS Tarnobrzeg? Odpowiedni ludzie nie wiedzą ile lać paliwa do autobusów???
Cała ta sytuacja jest śmieszna i denerwująca jednocześnie, ponieważ należy wziąć pod uwagę stracony czas pasażerów i utrudnienia w ruchu drogowym i nerwy kierowcy.
Osobie, która jest odpowiedzialna za tankowanie autobusów MKS Tarnobrzeg a konkretnie linii "11", proponuję zapoznać się z pojemnością baku tychże autobusów i zadbanie o to aby więcej takie rzeczy nie miały miejsca.
Bo sytuacja ta jest dobrym materiałem do "Teleexpresu"..