Gość: On IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.05.11, 18:43 Gdzie w TBG można się wybrać żeby zawrzeć nowe znajomości z ludźmi w wieku ok 27 do 31 lat. Jakie lokale polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proboszcz Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.05.11, 19:46 spotkania oazowe przy którejś parafii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.05.11, 20:13 a cos może dla mniej wierzących ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 20:16 moim zdaniem nie ma takiego lokalu, wszędzie 99% to małolaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 08:54 Może trzeba stworzyć własną inicjatywę, nie narzekać. Też jestem wolna i poszukuję partnera na życie. Można by było np wybrać jakiś miły lokal ustalić jakiś dzień tygodnia i przedział godzinowy i ogłosić wszędzie gdzie się da, że zapraszamy wszystkich chętnych i samotnych, celem zapoznania się i spędzenia miło czasu. Co wy na to? Czekam na odzew. mam też propozycję miłego lokalu, ale poczekam co Wy zaproponujecie. Głowy do góry, każdy ma prawo do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.05.11, 16:59 Bardzo dobry pomysł, popieram w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Wolne dziewczyny 30 lat 11.05.11, 21:05 Gość portalu: On napisał(a): > Gdzie w TBG można się wybrać żeby zawrzeć nowe znajomości z ludźmi w wieku ok 2 > 7 do 31 lat. Jakie lokale polecacie. Ja znam jedną fajną wolną dziewczynę, ale ma 32 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 10:44 Takie spotkania to świetny pomysł, tylko z doświadczenia wiem, że potrzebny będzie moderator w lokalu. Inaczej wyjdzie jak zwykle... Nom73, ja też mam 32 może koleżanka będzie zainteresowana? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolna kobieta Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.flash-net.pl 12.05.11, 21:03 Masz jakieś doświadczenie to podziel się nim, pomyślimy wspólnie co można zrobić. Apeluję do wszystkich chętnych wpisujcie się, zobaczymy ile jest chętnych podjąć taką inicjatywę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny_on_30 Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.smsiarkowiec.pl 12.05.11, 21:17 również jak najbardziej popieram taką inicjatywę, pomysł naprawdę dobry i możliwy do zrealizowania. Pozdrawiam wszystkich singli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.05.11, 18:49 więc zacznijmy działać, pomysł super, a może jeśli nawet nie ma takiego lokalu w TBG gdzie można było by się spotkać, można ugadać się przez neta że w ten czy w inny dzień wpadamy wszyscy do tejk knajpy i kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tktelekom.pl 13.05.11, 18:54 ...i mam jeszcze takie malutkie pytanko...czy granica wieku jest sztywna, w sensie jak napisał wątkodawca, ja mam 3 z przodu ale 1 na końcu to raczej nie jest:) a szkoda....szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tktelekom.pl 13.05.11, 18:53 Pomysł jak najbardziej trafiony tylko z realizacją kiepsko zapewne, wiem o tym, iż jestnas sporo...osoby samotne to single z wyboru, ale nie zapimnajmy również o tych samotnych z innych powodów. Ja również czekam na propozycję i powiem szczerze ciekawa jestem cóż z tego wyniknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Wolne dziewczyny 30 lat 14.05.11, 16:36 Można sobie też wprasować na koszulce taki napis: JESTEM SINGLEM a na odwrocie np. numer telefonu, to też pomaga w nawiązywaniu kontaktów. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajety Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.05.11, 12:20 dobrym sposobem może być jakiś sport drużynowy np. siatkówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 07:07 U nas młodzież spotyka się na siatkowkę, przychodzi kto chce. Nauczyciele też. Grają 2 godziny. Młodzieży to nie przeszkadza. Uważam, że rowery to o tej porze najlepszy pomysł. Zmówcie się np. na sobotę lub niedzielę na rowery albo dołączcie do istniejącej już grupy, która się na forum umawiała. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Wolne dziewczyny 30 lat 18.05.11, 10:12 znajoma,to jest NIEMOŻLIWE,mimo że jestem wytrawnym rowerzystą i chętnie bym pozwiedzał region rowerem,taka wycieczka np do Stalowej czy Mielca rowerem to by było coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 11:30 Przejażdżki rowerowe są fajne. My jeździmy ze szkoły i jest super, można zwiedzić okolicę za darmo i więcej się zobaczy niż autobusem. Okolice Tarnobrzega są ciekawe, można coś wybrać, tylko trzeba chęci i dwa kółka. Organizuj coś, a nie gadaj, że się nie da. Dla chcącego nie ma nic trudnego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 12:48 No tak tylko, że ja tu widzę raptem może z 5 osób zainteresowanych zapoznaniem. Jakby było z 10 to może miałbym pomysł... A optymalna kategoria wiekowa to 27-35 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieśmiała Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 15:44 kategoria wagowa też jest? Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Wolne dziewczyny 30 lat 18.05.11, 00:02 Pomysł fajny,ale jest to NIE MOŻLIWE do realizacji. Otóż paradoksalnie mimo że żyjemy wśród dobrobytu i z nieograniczonym dostępem do internetu,to okazuje się że bardzo trudno znaleźć znajomości w realnym świecie w samym Tarnobrzegu. Nie jest możliwa organizacja jakiegoś zlotu w lokalu obcych ludzi,to nie dojdzie do skutku,nikt się na to nie załapie. Ja od 10 lat nie mam ŻADNYCH kontaktów żeńskich w mieście i nawet nie szukam,bo wiem że to bezskuteczne. Życie stało się zbyt skomplikowane aby nawiązywać łatwe znajomości A wracając do tematu,granica nie pownna być sztywna.Powinno być 21-35 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o! Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 11:35 > Ja od 10 lat nie mam ŻADNYCH kontaktów żeńskich w mieście Można to wyczytać w Twoich wypowiedziach. Działaj dalej w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 12:36 Jeśli ktoś nie chce kontaktów, bo z góry zakłada, że nie wyjdzie, to ma jak w banku NA PEWNO NIE WYJDZIE. Trochę pozytywnego myślenia, uśmiechnij się do ludzi, a zobaczysz jak szybko uśmiech powróci do Ciebie. Zacznij być przyjaciejem, a znajdziesz przyjaciela. Uważam, że nie należy stwarzać sztucznych granic wieku, nie o to w tym chodzi, a "żartownisiom" dziękujemy. Zachęcam wszystkich, którym zależy na spędzeniu miło czasu wpisujcie się, może stworzymy własne forum. Aha ja też na jeżdżę na rowerze na dłuższe trasy, a z przyjacielem zawsze przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lista chętnych Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 16:53 znajoma - lat 44, chętna na rowery :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Wolne dziewczyny 30 lat 18.05.11, 17:22 No wiesz,nie mam nic przeciwko i wcale to nie muszą być wyłącznie żeńskie kontakty,akurat randki mi się nie marzą.Ale faktem jest że ludzie NIE MAJĄ CZASU i mają dostatecznie dużo znajomych aby szukać nowych.A jeszcze żeby i na rower ktoś poszedł ,to już naprawdę rzadkość,nikomu się nie chce,każdy wszedzie samochodem. Znajoma,ty masz znajomości,zorganizuj te rowery,ty przecież możesz i znasz się na rzeczy,na pewno skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 18:41 Dobrze, jak nie będzie chętnych na forum, to znajdę w okolicy:-) Na razie jest nas dwoje, nie jest źle:-) Właśnie wróciłam z przejażdżki rowerowej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tktelekom.pl 18.05.11, 20:15 Bo to jest tak, każdy samotny bez względu na pochodzenie swojej samotności ma dość czasami swojego stanu, ale mam wrazenie, że mając lat więcej niż 20 przyzwyczajamy się do tego jak jest. Każdy tutaj pisze, że tak, że super, że chętnie ale na tym kończa się wywody. Ja proponuje podac nazwę lokalu gdzie można sie spotkać, jeżeli ktoś przyjdzie i nie będzie zainteresowany, wypije drinka i poprostu pójdzie, zwłaszcza, że większośc zabierze ze sobą zapewne "przyzwoitkę" ja wezme przyjaciołke, bo równiez jest samotna:). Zorganizujmy taką imprezę jak w innych miastach, 5 minutowe randki. Niech to będzie niedziela, wieczorem ok 20, lokal podam na maila.....kto przystaje na to niech sie odezwie takaja1977@wp.pl, ustalimy szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Wolne dziewczyny 30 lat 18.05.11, 21:13 ale jest jeden problem,czym ja mam do licha wrócić do domu(nie w Tarnobrzegu) w niedzielę wieczorem? Rowerem bez świateł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 07:59 e-ftalo jak będziesz czarujący ewentualnie wzbudzający litość, to może któraś kożelanka Cię od razu przygarnie i będzie Pan zadowolony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.smsiarkowiec.pl 19.05.11, 10:36 E-ftalo ile Ty masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.centertel.pl 19.05.11, 11:28 eftalo ew. przenocuje Cie:)jakas dama Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Wolne dziewczyny 30 lat 19.05.11, 21:29 e-ftalo napisał: > ale jest jeden problem,czym ja mam do licha wrócić do domu(nie w Tarnobrzegu) w > niedzielę wieczorem? Rowerem bez świateł? Skąd u Ciebie taki pesymizm? :-) Jak randka będzie stosunkowo udana to może dziewczyna zrobi Ci nawet śniadanie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: 95.154.230.* 20.05.11, 15:25 "większośc zabierze ze sobą zapewne "przyzwoitkę" ja wezme przyjaciołke, bo równiez jest samotna:)" Czy wy jesteście takie brzydkie, nieeleganckie że zostałyście same czy też za wysoko mierzyłyście i nie widziałyście za młodu dla siebie partnera? Takie serdeczne przyjaciółki są niebezpieczne dla ewentualnego Twojego nowego" znajomego". Później nikt nic o nim nie wie tylko sołtys i cała wieś. Z detalami opowiadacie później swoim przyjaciółkom co powiedział, co zrobił, co myśli itd. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Wolne dziewczyny 30 lat 19.05.11, 11:35 Mi dochodzi 30.Jak miałem naście lat,to po letnich nocnych imprezach można było pociągiem przyjechać ,lub przenocowac na dworcu na siedząco.Dziś tak się nie da. Organizujmy ten zlot,tylko trzeba najpierw wybrać lokal,a ja się w tym nie orientuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: 83.238.199.* 19.05.11, 15:20 Żyjemy wśród ludzi a i tak czujemy się coraz bardziej samotni :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tktelekom.pl 19.05.11, 22:17 Max zaproponował lokal "Pod różą" więc jezeli chętni się zgadzają to może, może... tylko tak widząc to co piszecie tutaj to wszyscy sa chętni ale jakoś inicjatywy żadnej. Jak nie w Polsce, gdzie każdy chce rządzić a pracowac nie ma komu, a tu każdy chce być "uczniem" w tej szkole tylko nauczyciela wciąż brak. A ja proponuje ognisko, jest ciepło, wieczory przyjemne i komarów chyba jeszcze nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 06:30 Komarów jeszcze nie ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.11, 10:46 ej ludziska a może w mimi w dzikowiaku, co Wy na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: 95.154.230.* 20.05.11, 15:21 Widzę samotni że wam źle. Możliwe. Nie wiecie jednak że w parze pod jednym dachem może być jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franc Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.05.11, 00:35 Ja mam żonę ale szukam kochanki.Mogę przyjść na wasze spotkanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.05.11, 08:50 Fajny pomysł z tym spotkaniem, ciekawa jestem czy Wam coś z tego wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Wolne dziewczyny 30 lat 21.05.11, 16:18 Gość portalu: franc napisał(a): > Ja mam żonę ale szukam kochanki.Mogę przyjść na wasze spotkanie ? Możesz, ale przyprowadź żonę, może ktoś się nią zainteresuje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.05.11, 17:12 A ja mam męża i chętnie go oddam w dobre łapki! Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Wolne dziewczyny 30 lat 22.05.11, 23:12 znajoma ,to jak będzie z tymi rowerami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 06:35 Na forum nie ma chętnych oprócz Ciebie. Jak będę wiedziała coś konkretnego, to napiszę Ci na gg. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Wolne dziewczyny 30 lat 23.05.11, 08:57 Gość portalu: znajoma napisał(a): > Na forum nie ma chętnych oprócz Ciebie. Jak będę wiedziała coś konkretnego, to > napiszę Ci na gg. Pozdrawiam. Ja jestem chętny, ale nie mam roweru. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 09:40 Pożycz sobie, ewentualnie przyjadę dwoma, kiedyś się tak jeździło. Pozdro:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.05.11, 18:40 podbijam temat, z tym że zamiast tych rowerów proponuję jednak jakiś lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.flash-net.pl 28.05.11, 23:33 No kto się w końcu pisze na te spotkania w lokalu, będzie coś z tego czy umrze śmiercią naturalną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: 83.238.199.* 29.05.11, 00:53 Umrze śmiercią naturalną. W dzisiejszych czasach wolność i niezależność przyda się lepiej niż wiązanie się z kimś na stałe. Ponadto są to osoby które już przyzwyczaiły się do takiego stanu i trudno go będzie zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 13:57 Proponuję na dziś przy fontannie obok mojego liceum o 18? Idźcie razem na koncert. ŚPIEWAĆ KAŻDY MOŻE TROCHĘ LEPIEJ LUB GORZEJ:-) Ps. carpe diem:-) Miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Wolne dziewczyny 30 lat 29.05.11, 15:01 Gość portalu: znajoma napisał(a): > Proponuję na dziś przy fontannie obok mojego liceum o 18? Idźcie razem na konc > ert. ŚPIEWAĆ KAŻDY MOŻE TROCHĘ LEPIEJ LUB GORZEJ:-) > Ps. carpe diem:-) > Miłej zabawy! A ja o 17:00 idę nad Wisłę, zapowiada się ładna pogoda i fajne zespoły. Wszystkie wolne dziewczyny, które też tam będą "strzeżcie się"! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singielek "felek" Re: Wolne dziewczyny 30 lat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.05.11, 16:12 podsylam link do nowo utworzonego profilku dla singli z tbga dzieki temu mozna umawiac sie latwo na jakies spotkanko polecam ;-) profilek jest świeży o to link: www.facebook.com/profile.php?id=100002402932538 zapisujcie sie bo tbg to dosc nudne miacho ;-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś