Dodaj do ulubionych

Niedbałowski

IP: 62.29.248.* 11.05.04, 09:51
Czy ktoś wie co z tą aferą, w którą był podobno zamieszany, i jak się cała ta
sprawa zakończyła?
Obserwuj wątek
    • Gość: Józef Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 17:06
      Normalnie, jak w Polsce. Prokuratura prowadzi śledztwo, a Niedbałowski interesy.
    • Gość: niezależny od niko Re: Niedbałowski IP: *.internet240.sistbg.net 23.05.04, 22:59
    • Gość: niezależny Re: Niedbałowski IP: *.internet240.sistbg.net 23.05.04, 23:02
      Coś taki ciekawski.
      Lepiej wymyśl w jaki sposób mógł się przesiąśc(pracownicy)na następne 10 PAND
      gdyby coś wisiał fiskusowi.Zastanów się dobrze.Gość jest O.K.
    • Gość: ja go znam Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 16:28
      mój drogi niezależny, toż to złodziej pierwsza klasa i jeśli nie wiesz o czym
      piszesz, to daj sobie spokój. "Gość OK" dobry żart
      • Gość: mktwkr Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:35
        popieram!
        • Gość: grom Re: Niedbałowski IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 05:25
          To tylko komunistyczne bydlą Jak Sarysz!Im to się należy!
          Jak blokom z Piłsudskiego!Oczywyćie ocieplone! Bo tam mieszkali Pan Dziamba i
          Podpora a teraz w wypadku Podpory corunia... Nic sę nie zmieniło w Tarnogrzegu!
          Te same kacyki rządzili i rządzą mimo,że prezydent jest z namaszcenia ks
          Józefczuka -prawie mistyka...Taki to Kościól???Co nie widzi krzywdy innych?
          • Gość: ddd Re: Niedbałowski IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 16:52
            te...grom.... gdzie ty zyjesz???prokurator wlasnie takich jak ty winien
            zamykac!!!zal ci dupe sciska ze ludzie sie dorobili....moze pracujesz u
            ktoregos?????? dla mnie sa oni potrzebni bo takie grzbiety nie mialyby co robic
            i musza komus dupe obrabiac!!!!! za robote brac sie cholotooooooo!!!!!!!!
            • Gość: do ddd Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:25
          • Gość: ala Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 08:02
            Może Kościół też jest ocieplony
            • Gość: w.szuwarek Re: Niedbałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:50
              Jak Niedbałowski był oskarżony o kradzież merca rozpisywały się o tym wszystkie
              brukowce. Jak wygrał sprawę to nikt się nie zająknie.
              • Gość: mktwkr Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 01:04
                i co z tego? ze "wygral"...
                jak sprawa (a raczej sprawy) wyjdzie z tego miasta i skoncza sie uklady, skonczy sie bezkarnosc...

przeciez kazdy wie, ze nie istnieje slowo "nie" jesli uzyje sie odpowiednich argumentow... ale argumenty trzeba adresowac do odpowiednich osob...

pozdrawiam,
                ufając jednak w sprawiedliwość!

• Gość: Nic nie rozumię... Re: Niedbałowski IP: 80.51.159.* 26.07.04, 22:56
                  O co Ci Chodzi - mam chyba z pięć fakultetów ale tego nie rozumię.
                  Can You write in englisch?Please!!Will be better!
                  • Gość: mktwkr Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:22
                    ;)
                    a fakultety to z czego?
                    -----------------------------------------------------
                    Gość portalu: Nic nie rozumię... napisał(a):

> O co Ci Chodzi - mam chyba z pięć fakultetów ale tego nie rozumię.
                    > Can You write in englisch?Please!!Will be better!
                    -----------------------------------------------------
                    ... in englis(ch) ?? ...rozumię ??
                    proponuje pocwiczyc oba jezyki :]

a czego nie rozumiesz? moze wystarczyloby przesledzic to forum?

pozdr.
                    mktwkr

• Gość: Nic nie rozumię .. Re: Niedbałowski IP: 80.51.159.* 26.07.04, 23:35
                      Prowokacja - a z tą literką to mi się jakoś pomyliło(z fakultetami też)SORRY.
                      PISZĘ - MAM DZISIAJ WOLNY WIECZÓR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka