Gość: ppp IP: 62.29.248.* 11.05.04, 09:51 Czy ktoś wie co z tą aferą, w którą był podobno zamieszany, i jak się cała ta sprawa zakończyła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Józef Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 17:06 Normalnie, jak w Polsce. Prokuratura prowadzi śledztwo, a Niedbałowski interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezależny od niko Re: Niedbałowski IP: *.internet240.sistbg.net 23.05.04, 22:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezależny Re: Niedbałowski IP: *.internet240.sistbg.net 23.05.04, 23:02 Coś taki ciekawski. Lepiej wymyśl w jaki sposób mógł się przesiąśc(pracownicy)na następne 10 PAND gdyby coś wisiał fiskusowi.Zastanów się dobrze.Gość jest O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja go znam Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 16:28 mój drogi niezależny, toż to złodziej pierwsza klasa i jeśli nie wiesz o czym piszesz, to daj sobie spokój. "Gość OK" dobry żart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:35 popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom Re: Niedbałowski IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 05:25 To tylko komunistyczne bydlą Jak Sarysz!Im to się należy! Jak blokom z Piłsudskiego!Oczywyćie ocieplone! Bo tam mieszkali Pan Dziamba i Podpora a teraz w wypadku Podpory corunia... Nic sę nie zmieniło w Tarnogrzegu! Te same kacyki rządzili i rządzą mimo,że prezydent jest z namaszcenia ks Józefczuka -prawie mistyka...Taki to Kościól???Co nie widzi krzywdy innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Niedbałowski IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 16:52 te...grom.... gdzie ty zyjesz???prokurator wlasnie takich jak ty winien zamykac!!!zal ci dupe sciska ze ludzie sie dorobili....moze pracujesz u ktoregos?????? dla mnie sa oni potrzebni bo takie grzbiety nie mialyby co robic i musza komus dupe obrabiac!!!!! za robote brac sie cholotooooooo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 08:02 Może Kościół też jest ocieplony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.szuwarek Re: Niedbałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:50 Jak Niedbałowski był oskarżony o kradzież merca rozpisywały się o tym wszystkie brukowce. Jak wygrał sprawę to nikt się nie zająknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 01:04 i co z tego? ze "wygral"... jak sprawa (a raczej sprawy) wyjdzie z tego miasta i skoncza sie uklady, skonczy sie bezkarnosc... przeciez kazdy wie, ze nie istnieje slowo "nie" jesli uzyje sie odpowiednich argumentow... ale argumenty trzeba adresowac do odpowiednich osob... pozdrawiam, ufając jednak w sprawiedliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic nie rozumię... Re: Niedbałowski IP: 80.51.159.* 26.07.04, 22:56 O co Ci Chodzi - mam chyba z pięć fakultetów ale tego nie rozumię. Can You write in englisch?Please!!Will be better! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:22 ;) a fakultety to z czego? ----------------------------------------------------- Gość portalu: Nic nie rozumię... napisał(a): > O co Ci Chodzi - mam chyba z pięć fakultetów ale tego nie rozumię. > Can You write in englisch?Please!!Will be better! ----------------------------------------------------- ... in englis(ch) ?? ...rozumię ?? proponuje pocwiczyc oba jezyki :] a czego nie rozumiesz? moze wystarczyloby przesledzic to forum? pozdr. mktwkr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic nie rozumię .. Re: Niedbałowski IP: 80.51.159.* 26.07.04, 23:35 Prowokacja - a z tą literką to mi się jakoś pomyliło(z fakultetami też)SORRY. PISZĘ - MAM DZISIAJ WOLNY WIECZÓR. Odpowiedz Link Zgłoś