IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 19:03
No i wszystko idzie jak po maśle.Niedawno "konkurs"wygrał Wałcerz a od wczoraj bardzo świerzym,bez stażu,pracownikiem TBS z nadania kolegi prezydenta pracę otrzymała żona Wałcerza...Ale się w tym Tarnobrzegu dzieje...I pomyśleć,że to sezon ogórkowy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Darko Re: Nadania IP: *.pppoe.sistbg.net 02.08.11, 20:34
      Zrobi staż to pójdzie w kierowniki.
      I co, pisiaku, żal ci tyłek ściska?
      Przegraliście to spadajcie.
      • Gość: tomek Re: Nadania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.11, 21:10
        Drogi Darko!Nie jestem pisiakiem!A nawet gdybym był,to też bym o tym pisał.Nasz,jak go nazywają "mściwie panujący" krzyczał w niebogłosy przez dwanascie lat kadencji Dziubińskiego.Wszystko za starej władzy w mieście było złe.W kampanii wyborczej omamił ludzi i obiecywał,że teraz będzie nowa jakość i wszystko zmieni się na lepsze i inne niż dotychczas.I co?Rozczarowanie!Robi jeszcze gorzej niż Dziubiński.Gdybyś tak spokojnie,bez emocji prześledził dokonania Mastalerza od zaprzysiężenia do chwili obecnej to zobaczysz jak to się ma do jego obietnic wyborczych.I nie trzeba być pisiakiem czy też mleczną sierotą,jak tu niektórzy mówią,by dostrzec z kim mamy doczynienia!
        • Gość: Darko Re: Nadania IP: *.pppoe.sistbg.net 02.08.11, 21:33
          Szanowny przedpiśco!
          Spodziewałem sie komentarza w stylu w którym naisałem swój i proszę jak szybko go dostałem - proszę spojrzeć na godziny postów.
          A komentarz napisałem CELOWO w takim stylu ;-)
          Myśl człowieku!
          • Gość: tomek Re: Nadania IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 21:37
            Żadne godziny mnie nie obchodzą,piszę kiedy chcę.Nikomu nie ubliżam,napisałem o tym z czym się nie zgadzam i tyle.Ty też możesz pisać i nie zgadzać się ze mną,i też tyle.A do pisu jednak bardzo,bardzo mi daleko....
    • Gość: &&& Re: Nadania IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 20:37
      Żal ci d... ściska że to ty nie masz takiej władzy?!
      • Gość: Darko Re: Nadania IP: *.pppoe.sistbg.net 02.08.11, 20:57
        ;-)

PS.
        Skąd wiedziałem, że mniej więcej w TAKIM STYLU ktoś napisze odpowiedź?
        • Gość: zaro Re: Nadania IP: *.tktelekom.pl 02.08.11, 21:25
          "Darko" nie daj się z prowokować PiS-dzielskiej hołocie lej na nich ciepłym moczem
          • Gość: olek Re: Nadania IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.08.11, 23:04
            Zawsze byliscie zalosni, a tymi wypocinami tylko to potwierdzacie. Pomysl a potem pluj.
            Zastanow sie czy takie pociagniecia sa uczciwe.
            Pyskowaliscie ze klika jest w miescie, a Wy co? teraz to dopiera klika. Ale spokojnie, Narod mysli.
            • Gość: Darko Re: Nadania IP: *.pppoe.sistbg.net 03.08.11, 05:41
              Rozmawiając z poprzednim Prezydentem podałem mu 10 nazwisk osób zatrudnianych przez Tarnobrzeg (urzędników, nauczycieli), którzy oficjalnie głosili, że będą głosować za Mastalerzem.
              Prezydent Dziubiński ich nie zwolnił. Nie zrobił czystki.

Ciekawe, czy za pozostałe jeszcze trzy lata zostanie chociaż 10 osób (urzędników miejskich, nauczycieli), któe będą mogły otwarcie się przyznać, że będą w wyborach samorządowych głosowały przeciwko Mastalerzowi.
              • Gość: z kregu oswiaty Re: Nadania IP: *.szczecin.dc.tdci.pl 03.08.11, 08:25
                Masz poprostu racje. Np . na Miechocinie w szkole dyrektorka byla i jest zona kandydata na prezydenta z PO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka