Gość: jola IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.11, 16:38 Dlaczego w Tarnobrzegu są takie drogie mieszkania ? Nie mogę nic kupić a już za miesiąc nowy rok akademicki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dkt Re: mieszkania IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.08.11, 17:13 Wcale nie są drogie. W Sandomierzu są wyraźnie droższe, widziałem ostatnio ogłoszenie po 3600 za metr. U nas wyraźnie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miru Re: mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 18:50 Poczekaj, jeszcze z kilka miesięcy/dni ulewnych, kolejna powódź, podtopienia i będziemy mieli ceny jak w Krakowie, tu nie ma gdzie już prawie bezpiecznie wybudować, a wystarczy 20 zdecydowanych na zakup mieszkania i znikną wszystkie aktualnie dostępne na rynku więc... niestety można zapomnieć o własnym M, lub za kilka miesięcy zapłacić więcej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha Re: mieszkania IP: *.smsiarkowiec.pl 06.08.11, 20:59 a ile metrów cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veto Re: mieszkania IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 01:55 Na sobowie jest dość tanio, ale w koło taka cisza cment................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: mieszkania IP: *.ip.netia.com.pl 07.08.11, 14:35 Dzięki, znalazłam już 35 m2 za 80tyś ale coś ponegocjuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 16:45 Widzę, że koleżanka raczej nadal szuka tanio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybak Re: mieszkania IP: *.smsiarkowiec.pl 08.08.11, 19:12 Znajomy w lipcu sprzedaż 36m2 na Dekutowskiego za 125tys. Fakt, że mieszkanie ładne i doinwestowane, ale sam się zdziwiłem, że dość szybko znalazł kupca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicho-modlący Re: mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 18:53 Nareszcie w Tarnobrzegu zdrożały mieszkania . Cieszy mnie bo mam trzy to sprzedam i zarobię więcej kasy. Kiedyś oszczędzałem i kupowałem , dziś wy tak róbcie !!! Nie ma nic za darmo panowie i panie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: mieszkania IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.08.11, 22:37 Zarobisz kasy, szczególnie jak brałeś kredyty we Franku. Może starczy na częściową spłatę zadłużenia, bo już pewnie na raty brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś