Dodaj do ulubionych

mieszkania

IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.11, 16:38
Dlaczego w Tarnobrzegu są takie drogie mieszkania ? Nie mogę nic kupić a już za miesiąc nowy rok akademicki.
Obserwuj wątek
    • Gość: dkt Re: mieszkania IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.08.11, 17:13
      Wcale nie są drogie. W Sandomierzu są wyraźnie droższe, widziałem ostatnio ogłoszenie po 3600 za metr. U nas wyraźnie taniej.
      • Gość: miru Re: mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 18:50
        Poczekaj, jeszcze z kilka miesięcy/dni ulewnych, kolejna powódź, podtopienia i będziemy mieli ceny jak w Krakowie, tu nie ma gdzie już prawie bezpiecznie wybudować, a wystarczy 20 zdecydowanych na zakup mieszkania i znikną wszystkie aktualnie dostępne na rynku więc... niestety można zapomnieć o własnym M, lub za kilka miesięcy zapłacić więcej :(
    • Gość: sasha Re: mieszkania IP: *.smsiarkowiec.pl 06.08.11, 20:59
      a ile metrów cie interesuje?
      • Gość: veto Re: mieszkania IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 01:55
        Na sobowie jest dość tanio, ale w koło taka cisza cment................
        • Gość: jola Re: mieszkania IP: *.ip.netia.com.pl 07.08.11, 14:35
          Dzięki, znalazłam już 35 m2 za 80tyś ale coś ponegocjuje.
          • Gość: ona Re: mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 16:45
            Widzę, że koleżanka raczej nadal szuka tanio :)
          • Gość: Rybak Re: mieszkania IP: *.smsiarkowiec.pl 08.08.11, 19:12
            Znajomy w lipcu sprzedaż 36m2 na Dekutowskiego za 125tys. Fakt, że mieszkanie ładne i doinwestowane, ale sam się zdziwiłem, że dość szybko znalazł kupca.
    • Gość: cicho-modlący Re: mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 18:53
      Nareszcie w Tarnobrzegu zdrożały mieszkania . Cieszy mnie bo mam trzy to sprzedam i zarobię więcej kasy. Kiedyś oszczędzałem i kupowałem , dziś wy tak róbcie !!!
      Nie ma nic za darmo panowie i panie .
      • Gość: mia Re: mieszkania IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.08.11, 22:37
        Zarobisz kasy, szczególnie jak brałeś kredyty we Franku. Może starczy na częściową spłatę zadłużenia, bo już pewnie na raty brakuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka