Dodaj do ulubionych

polak wszystko spier...li

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.08.11, 19:18
To bylo szczegolne forum. bez nadmiernego chamstwo, bez nadmiernrj kokieterii, bez nadmiernego krolowania opiekunow , slowem forum na ktorym sposob wypowiadania sie byl mniej wiecej taki jak charaktery polakow. Od pewnego czasu forum przerodzilo sie w stajnie gdzie kroluje nawoz, smrod i nietolerancja . Z kazdym dniem mniej i mniej znanych przezwisk (nicks) coraz mniej interesujacych wpisow i coraz mniej zachety by udzielac sie na tym forum. Forum zdycha tak jak zdechlo forum jasielskie, mieleckie, krosnienskie czy sanockie. Forum zdycha i zdechnie taka to juz kolej rzeczy. Czy dosc aktywne forum przemyskie czeka taki sam los ? A kogo to obchodzi co sie dzieje gdzies na kresach.
Obserwuj wątek
    • Gość: nemezis Re: ciapciak wszystko spier...li IP: 79.139.60.* 24.08.11, 19:31
      Trzeba było waszego wioskowego głupka tw ciapciaka pseudo lechowski trzymać tam, gdzie jego miejsce, czyli na powrozie.
      Przemyskie damy są dla MĘŻCZYZN, a nie dla chamów w Koziej Wólki!
      • lechowski51 Re: ciapciak wszystko spier...li 24.08.11, 20:23
        Wejdz nikita na forum przemyskie i zobaczysz tam popisy kretynki nemezis-fanka on line.To wstretne babsko ktore bronilem przed chamskimi atakami,wkrotce uczepilo sie i mnie-czyniac ze mnie jej urojonego kochanka.Dzisiaj zostala tam sama z takim samym psycholem wampir-wampir.Teraz przeniosla sie na to forum.Przewiduje ze jak sie ja nie zablokuje,to podobnie jak na przemyskim forum zostanie tutaj sama z budda.
        • lechowski51 Re: ciapciak wszystko spier...li 24.08.11, 21:59
          Oto jeden z wpisow na temat tfurczosci na przemyskim forum tej pary psycholi;
          Gość: Proste 24.08.11, 21:23 Odpowiedz
          W ten oto sposób wątek, który zapowiadał się całkiem sympatycznie, został spaskudzony - jak wiele innych - przez indywiduum pn. fanka online. Jestem w stanie zrozumieć, że jako ludzie wykluczeni zarówno z powodu dręczących Was przypadłości (Wasze wpisy na forach "psychiatrycznych"), jak i nieatrakcyjnych powłok doczesnych musicie szukać zastępczych form zaspokajania popędu płciowego, ale na Boga, czy musicie robić to na oczach wszystkich? Czy Waszym obsesjami seksualnymi i problemami z potencją (fanka ciągle o tej viagrze, z czego widać, że jeśli wampirowi już coś staje, to tylko włosy na głowie) naprawdę musicie epatować forumowiczów? Wasze posty naprawdę są niesmaczne, ale skoro już tak gustujecie w "obsceniach", to przynajmniej przenieście się na inne fora z takimi tematami.
          Przykro mi, ale posty niezgodne z netykietą będę zmuszony skierować do wykasowania.
          • Gość: Archiwista Re: IP: *.pl 24.08.11, 22:39
            To i ja coś od siebie dorzucę:

Fanka -Zxxxxxxx Bxxxxxx
            Autor: Gość: opluty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.11, 23:41

Opluwa wszystkich i wszystko i z siebie robi ofiarę jak ktoś zechce bronić swojego dobrego imienia.
            Zapytajcie jej krewnych, znajomych, współpracowników, uczniów i jej wszystkich przełożonych - jaka jest naprawdę - opowiedzą Wam o zagubionej i kompletnie zidiociałej rozwódce, której w życiu nic nie wyszło i dlatego mści się na każdym , komu się jako tako układa. Nawet z dorosłym już synem nie ma teraz dobrego kontaktu...
            Jej opinie o kimś i o czymś należy czytać dokładnie odwrotnie od sugerowanych przez nią.
            Kogo opluwa ten zasługuje na szacunek, kogo pomawia, ten jest godzien pochwały za to co robi.
            Dziwi mnie tylko fakt, że wielu z jej forumowych przeciwników nie zgadzając się z nią w kwestiach zasadniczych przychyla się do niektórych wygłaszanych przez nią opinii...
            Ale zdaje się tak to na forum już bywa...
            Baśka - pomimo wszytko zdrowia (szczególnie tego psychicznego ) to Ci szczerze życzę, a na resztę to już chyba za późno...

Re: usuwanie wątków
            Autor: Gość: proste IP: *.surfert.nl 23.08.11, 19:36

Za usuwanie wątków odpowiedzialna jest Barbara Z. (fanka_online) oraz Tomasz N. (wampir.wampir), jedno z nich jest adminem. Dla niepoznaki usuwają również własne wątki i później lamentują, że to niby jacyś Białorusini. Postępowanie wyjątkowo ohydne, że nie wspomnę o zawłaszczaniu forum.
    • Gość: Olaf Re: polak wszystko spier...li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 22:39
      Gość portalu: nikita napisał(a): .... Od pewnego czasu forum przerodzilo sie w stajnie gdzie kroluje nawoz, smrod i nietolerancja ....

Cóż @nikita, po takim zdaniu dyskusja z tobą na jakikolwiek temat nie ma żadnego sensu. ..

cnd.
    • e-ftalo Re: polak wszystko spier...li 25.08.11, 04:19
      Zdycha bo już nie pomaga.To forum nie ma już żadnej mocy sprawczej,słowa są puste,tematy o niczym,ewentualnie jakieś ogłoszenia ktoś zamieszcza. Sam się zastanawiam po co tu pisać,ale pewnie dlatego że jest najprostrze w użytku bo nie ma poddziałów,nie ma obrazków,nie trzeba się zastanawiać co klikać
    • karrambello Re: polak wszystko spier...li 25.08.11, 08:25
      @nikita - masz w tym swój udział hipokryto. Normalnym ludziom przestaje się chcieć tutaj pisać kiedy czytają twoje malkontenckie hiobowe bzdury. Jesteś wrzodem na tyłku społeczeństwa, rakiem trawiącym trzewia tego mrowiska. Z lechowskim w wielu sprawach się nie zgadzam, ale przynajmniej można z nim podyskutować - z tobą się nie da, zaślepiony egocentryku.
      • Gość: nikita Re: chlewiku otworz sie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.08.11, 14:28
        karrambello- ja wiem ze ty niewiele rozumiesz z tego co pisze ale geniusze, ludzie o wyjatkowych zdolnosciach oratorskich i niespotykanej na codzien przenikliwosci i inteligencji juz tak maja ze pospolstwo ich nie rozumie. Szkoda, bo moje niedoceniane przez ciebie ego "łka" z bezsilnosci.

• Gość: concordia Re: chlewiku otworz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 15:18
          Nikita, wiele prawdy w tym, co napisałeś. Zacznijmy naprawiać świat krok po kroku i niech każdy z nas zacznie od siebie :-)
        • Gość: concordia Re: chlewiku otworz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 15:57
          Oczywiście miałam na myśli Twoją pierwszą wypowiedź w tym wątku:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka