Dodaj do ulubionych

Asfalt na karoserii auta

IP: *.tktelekom.pl 26.08.11, 23:04
Dlaczego nie zabezpieczaja nowych dróg?Całe auto mam uwalone,co z tym zrobic?Czy tak może byc?Porażka
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Asfalt na karoserii auta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.08.11, 09:09
      Dymaj z buta i nie marudź albo siedź w domu.

Złe drogi, dziury, źle, coś robią, też źle....
      • Gość: jaa Re: Asfalt na karoserii auta IP: *.flash-net.pl 27.08.11, 10:34
        lol sugerujesz, że skoro kiedyś nie było nic robione, to teraz trza się cieszyć z tego, że coś jest źle robione, bo przecież mogło nie być robione wcale???
      • Gość: gość Re: Asfalt na karoserii auta IP: 83.238.199.* 27.08.11, 10:42
        "Złe drogi, dziury, źle, coś robią, też źle...."
        Problem w tym aby, jak się już coś robi, robić to dobrze aby nikt nie miał kłopotów.
        To taki MAŁY szczegół do twojego myślenia.
        W Polsce ze skrajności w skrajność. Kiedyś kiedy zgłaszałem że za gorąco mam w pokoju fachowcy przykręcili kryzę w kaloryferze w taki sposób że były kaloryfery za zimne. Wystarczy tylko trochę pomyśleć i ustawić kryzę w pozycji średniej.
        Myślenie nie boli.
    • oteusz Re: Asfalt na karoserii auta 27.08.11, 10:39
      Coraz więcej afrykańczyków w Polsce mieszka. Trzeba uważać. Zwłaszcza nocą.
    • Gość: Recepta na asfalt Re: Asfalt na karoserii auta IP: *.smsiarkowiec.pl 31.08.11, 22:44
      Asfalt najlepiej wyczyścić prawdziwym masłem.Sprawdzałem.Maśło na szmatkę i delikatne pocieraj-pięknie rozpuszcza asfalt
      • Gość: ja Re: Asfalt na karoserii auta IP: *.1and1.pl 01.09.11, 13:36
        Ja do swojego zakładałem coś ala chlapacze tylko trochę większe i niestety dość kosztowne, kupowane w ASO i tam też się dowiedziałem że nawet nie przyjdzie producentowi do głowy zakładanie takich w fabrycznych bryczkach, prawie 400zl poszlo na kawałki gum, ale przynajmniej mam więcej spokoju z rysami od kamyków na lakierze, przynajmniej na bokach
      • Gość: xxx Re: Asfalt na karoserii auta IP: *.net 01.09.11, 13:39
        hehe olej roślinny podobno lepszy jest, nabierasz w usta i nosem na asfalt wypuszczasz, w motoryzacyjnym zapytaj o środki to usuwania lub na necie na forach poszukaj bo na tym forum to wątpliwa jest jakaś mądra porada
    • djkynek Re: Asfalt na karoserii auta 01.09.11, 13:47
      Sprawa nr 1 - zgłoś szkode u ubezpieczyciela zarzadcy drogi. Nie ma sie co smiac - mozna dostac odszkodowanie. Jak juz zrobia ogledziny to najlepiej benzyna ekstrakcyjna na szmatce.
      Jaka to droga? miejska? gminna? wojewódzka? krajowa ? Kazdy zarzadca dróg ma ubezpieczenie OC m.in. w taki sprawach jak uwalenie auta lepikiem/asfaltem z drogi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka