Gość: jj IP: *.smsiarkowiec.pl 06.09.11, 14:05 Gdzie w Tarnobrzegu można za małe pieniadze odnowić metalowe felgi do auta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juzek Re: renowacja felg IP: 80.50.60.* 06.09.11, 14:22 u kolka za eltexem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: renowacja felg IP: *.smsiarkowiec.pl 06.09.11, 17:04 Dzięki ale czkam na następne propozycję. Jeszcze jedno, jaki jest koszt tej przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUNTAKINTE Re: renowacja felg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 17:18 dobrze ci kolega napisal,za eltexem jest gosc co ci felgi wypiaskuje a ty sobie farbe w speyu kup i pomalujesz sobie, w Stalach tez jest niejaki Mirek tylko nie wiem czy jeszcze piaskuje ,droga w prawo na Cygany i jakies 400m po lewej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: renowacja felg IP: *.smsiarkowiec.pl 07.09.11, 06:43 Panie Marek to ja wiem a Pan dowiedział się przypadkowo. Jak nazywa się ten gość za eltexem i jak do niego dokładnie trafić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: renowacja felg IP: *.smsiarkowiec.pl 07.09.11, 18:09 Czy w Tbg. jest tylko jrden człowiek co piaskuję felgi? czekam na nastepne i formację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: renowacja felg IP: *.smsiarkowiec.pl 08.09.11, 06:55 Witam kplejny raz. Proszę o kolejnych fachowców w piaskowaniu felg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: renowacja felg IP: *.tktelekom.pl 08.09.11, 09:08 daj ogłoszenie do tygodnika albo powiedz księdzu żeby z ambony ogłosił to może jakiś pseudoamator polerujący felgi w wozie drabiniastym i podkowy konikom się trafi, popytaj po kowolach na wsiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: renowacja felg IP: *.smsiarkowiec.pl 08.09.11, 13:06 Dzięki za informację. Lubię takich wesołych ludzi. Zazwyczaj gdzie pójdą tam ich wyśmieją. Tak jak tego dowcipnisia. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: renowacja felg 08.09.11, 13:38 A czy mają być z napisami?Bo jeśli tak to chętnie udzielę porady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: renowacja felg IP: *.tktelekom.pl 08.09.11, 13:59 niech se na złomie kupi nowe używki i bedzie full glancer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: renowacja felg IP: *.smsiarkowiec.pl 08.09.11, 16:40 BRAWO KOWAL , BRAWO ,ZNOWU SIĘ WSZYSCY ŚMIEJĄ -Z CIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: renowacja felg IP: *.tktelekom.pl 08.09.11, 23:44 śmieją bo ja to z zawodu kowal a z zamiłowania kabarciarz Odpowiedz Link Zgłoś