Dodaj do ulubionych

Programy / kanały o renowacji wnętrz

16.12.24, 17:34
Macie ulubione?
W ogóle o designie, trendach, dobieraniu kolorów, tekstury, materiałów , wzorów jak optycznie powiększyć zmniejszyć wydłużyć itd itp.

Szukam czegoś ciekawego i znaleźć nie mogę.

Tylko blagam nie wnętrza zewnętrza bo znam i niestety tego kanału absolutnie nie znoszę ( głównym problemem jest głos dziewczyny która ten kanał prowadzi - mam na nią alergie 🙄)

Nie przepadam też za wszelkimi "gadanymi" : siedzi osobnik przed kamerką i nawija. Bez pokazywania się nie liczy bo ja wzrokowiec jestem 😊🙄. No i to radosne "hi guys, welcome to my chanel... "- w tym momencie wyłączam i nie daje drugiej szansy.

Jestem fanką programów typu your home made perfect i design masters. Co oglądacie? Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • pepsi.only Re: Programy / kanały o renowacji wnętrz 16.12.24, 18:25
      Na YT? ja zaglądam na:
      Pomysł na dom. Oglądamy domy marzeń. Never too small. (a Wnętrza zewnętrza bardzo lubię, ta dziewczyna jest taka... normalna wink )
      • sueellen Re: Programy / kanały o renowacji wnętrz 16.12.24, 18:29
        Super, dzięki. Zaraz popatrzę. Nie muszą być na YouTube ale na YouTube łatwiej bo mogę nie mieć dostępu do produkcji telewizyjnych.
    • heca007 Re: Programy / kanały o renowacji wnętrz 16.12.24, 18:32
      Pomysł na dom- ale tutaj mnie denerwuje, że pokazywane są często domki na wynajem. Po środku niczego.
      I Aranżacja Wnętrz.
    • princesswhitewolf Re: Programy / kanały o renowacji wnętrz 16.12.24, 18:33
      Tylko jak moja wspolna z paroma innymi znajoma prowadzi. Bo potem psiapsi o tym gadaja a ja nie wiem o co chodzi . Wiec juz ogladam
    • novembre Re: Programy / kanały o renowacji wnętrz 16.12.24, 18:37
      Uwielbialam Property Brothers.
      • majenkirr Re: Programy / kanały o renowacji wnętrz 16.12.24, 19:12
        A ja ich nie cierpię🥴
    • li_lah Re: Programy / kanały o renowacji wnętrz 16.12.24, 19:07
      "Pokochaj lub sprzedaj Vancouver"
      Ale to program tv, a nie kanał YT.
      • sueellen Re: Programy / kanały o renowacji wnętrz 16.12.24, 19:19
        Coś kojarzę ale nie wiem czy Vancouver.
        To o parach gdzie jedno chce sprzedać, drugie wyremontować? Rozmawiają z agentem nieruchomości, architekt robi im projekt i decydują co dalej? Oczywiście agent gorąco namawia do sprzedaży a architekt do remontu....
        • li_lah Re: Programy / kanały o renowacji wnętrz 16.12.24, 20:17
          Tak. Robią remont i jednocześnie szukają nowej nieruchomości. Na koniec podejmują decyzje czy zostać czy sprzedać. Narracja zawsze ta sama, ale lubię projekty tej projektantki. Do obejrzenia m.in na kanale WP. wink
          • sueellen Re: Programy / kanały o renowacji wnętrz 16.12.24, 20:21
            W takim razie znam, tylko wydawalo mi sie, ze to brytyjski program (byc moze sa rozne edycje w roznych krajach)
          • sueellen Re: Programy / kanały o renowacji wnętrz 16.12.24, 20:23
            Znalazlam! Angielska wersja Love It or List It - widzialam kilka odcinkow, - wroce smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka