Dodaj do ulubionych

Aniołki Kaczyńskiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 15:06
Ciekawe ile osób tym razem łyknie kit ze zmiana gęby prezesa. Był już list do przyjaciół Rosjan, był Gierek patriota i średnio starszy Oleksy teraz są aniołki Kaczyńskiego (żywcem wzięte od Putina).

A po wyborach sprawdzone hasło "brałem silne leki podczas kampanii, nie wiedziałem co się dzieje!" i znowu w pierwszym szeregu Wróbel, Kępa, Szydło, Kruk, Sobecka...

Trzeba mieć kisiel zamiast mózgu żeby wierzyć Kaczyńskiemu
Obserwuj wątek
    • Gość: diabeł wklejacz Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.tktelekom.pl 20.09.11, 15:38
      "Paranoik, szaleniec czy psychopata?
      Tekst poniżej to list od czytelniczki. Pozwoliłem sobie umieścić go na blogu ponieważ jest to bardzo wartościowa i trafna ocena stanu umysłu Jarosława Kaczyńskiego.
      Witam,
      nawiązując do dzisiejszego tekstu Pana/Pani Szuto zatytułowanego "Wikileaks", chciałabym zauważyć, że chociaż Autor sugeruje, że bliźniacy byli (a 1 nadal jest) paranoikami (co nie jest wykluczone), to ja upatrywałabym w JK raczej kogoś o wiele groźniejszego, a mianowicie psychopaty (ewentualnie psychopaty dodatkowo dotkniętego paranoją)...
      Czytałam na temat psychopatii kilka książek światowej sławy psychiatrów specjalizujących się właśnie w psychopatii - Roberta Hare i Paula Babiaka, a także wiele innych profesjonalnych tekstów na ten temat i jestem zdania (choć zastrzegam się, że nie jestem specjalistą w tej dziedzinie), że mamy do czynienia z klasycznym przypadkiem psychopaty.

Dlatego uważam, że trzeba zrobić wszystko, co tylko możliwe, aby ten człowiek, JK, ogarnięty licznymi maniami (z manią wielkości na czele), fobiami, skrajną podejrzliwością itd. itp. nie "dorwał się" do władzy, tym bardziej, że nic nie wskazuje na to, że pis ma jakikolwiek rozsądny program, a sam JK już raz dowiódł, że z kierowaniem pracami rządu absolutnie sobie nie radzi. Nie ma też żadnych fachowców, którym bez obaw można by powierzyć stery rządów państwa w dobie szalejącego wokół kryzysu (trudno wyobrazić sobie finanse państwa w rękach, z całym szacunkiem, pani Szydło, która - z racji braku stosownego wykształcenia - nie ma o finansach najmniejszego pojęcia; czy inni pisowscy kandydaci do rządzenia mają podobne kwalifikacje???!!!...). JK dowiódł powyższego, odmawiając stawienia się do debaty z przedstawicielami innych opcji politycznych i już sam ten fakt powinien go na starcie zdyskwalifikować, a jego zwolennikom dać poważnie do myślenia, na jakiego to "kota w worku" zamierzają głosować.
      Uważam, że sytuacja w Europie i na świecie, zarówno polityczna, jak i gospodarcza, jest stanowczo zbyt poważna, żeby nie powiedzieć krytyczna, aby powierzyć los Polski i nas wszystkich w ręce nie tylko nieodpowiedzialnych szaleńców, czy pomyleńców bożych, ale nawet normalnych, ale niekompetentnych osób.
      Dziękuję za tę stronę. Wprawdzie jestem przekonana, że "twardy elektorat" w/w pana, skłonny do emocji, ale niespecjalnie biegły w myśleniu i analizowaniu, nawet tu nie zajrzy, a jeśli nawet, to zdania na temat swego guru nie zmieni, ale jest szansa, że może inni internauci, ci niezdecydowani lub zdecydowani nie iść na wybory, raz jeszcze przemyślą swoją decyzję i nie odważą się zlekceważyć wyborów w obliczu takiego zagrożenia, jakim byłyby 4 lata rządów beznadziejnych pisiaków w tak trudnych czasach.
      Pozdrawiam oraz życzę licznych odwiedzin i skutecznych argumentów "przeciw"
      cassandra. "
      • lechowski51 Re: Aniołki Kaczyńskiego 20.09.11, 21:29
        vexes pisze;
        Trzeba mieć kisiel zamiast mózgu żeby wierzyć Kaczyńskiemu

Wierzyc to powinienes w Boga a nie Kaczynskiemu!.Uwazasz ze lepiej zyje Ci sie na "zielonej wyspie" Tuska anizeli wtedy jak rzadil Kaczynski to glosuj na PO.Pollityka to nie wiara a czysta arytmetyka.
        • karrambello Re: Aniołki Kaczyńskiego 20.09.11, 21:51
          A mnie się dużo lepiej żyje na "zielonej wyspie". Poza tym, świat traktuje nas wreszcie jako partnerów do rozmów, a nie jako nadąsanych, zakompleksionych, pajaców z manią wielkości.

Co nie zmienia faktu, że Tusk nie do końca dobrze dobiera ludzi na odpowiedzialne stanowiska. Połowa ministrów nie nadaje się do rozlewania kakao w przedszkolu. Tusk powinien się także pozbyć dupolizów a la pseudominister ds. korupcji, pseudominister pracy i paru innych nieudaczników. Opozycja ma rację - ten rząd jest pod wieloma względami słaby. Ale rząd PiS był daremny do sześcianu. Wobec powyższego i braku alternatywy - tak - będę głosował na PO! Mam tylko nadzieję, że Tusk wytnie słabe ogniwa z łańcucha w drugim rozdaniu.
        • Gość: xesy Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.09.11, 22:08
          wierzyć komuś, a wierzyć w kogoś to dwie różne rzeczy. W pierwszym przypadku wystarczy, że ten, komu wierzymy nie kłamie. A Jarek to śmierdzący kłamca, dlatego popieram myśl:

Trzeba mieć gluta zamiast mózgu, żeby uwierzyć w jego odmianę.

Wybieram mniejsze zło, głosuje na Donka. Nie jest idealny, ale przynajmniej nie jest psychopatą i kłamcą, który przed wyborami przechodzi metamorfozę.
          • Gość: zwykly Polak Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.09.11, 23:10
            Durni nie sieja, sami sie rodza. Ludzie bez samodyscypliny, nie potrafia zrozumiec innych.
            Rece walczace za lud, sam lud poobcina. No coz historia zna takie przypadki.
            Panie Premierze Kaczynski wytrwalosci, ubostwo umyslowe oponentow nie moze byc przeszkoda w dazeniu do idealow. Powodzenia.
            • Gość: fetoga Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.cyberghostvpn.com 21.09.11, 06:55
              PISdzielski bełkot - już na granicy obłędu :-)

No comments !
    • mr.molibden Re: Aniołki Kaczyńskiego 21.09.11, 16:33
      To takie moje małe zdanie na tym forum- jeszcze zapragniecie Tuska i to nie długo po wyborach jak oczywiście wygra przeor,bóg,szef,pan,prezes,władca,główny spadkobierca wiary pisu po bracie,etc.... chyba nikt nie miał o sobie dawno takiego mniemania jak ten człowiek,no ale jestem cierpliwy i czekam jak zaczniecie prosić boga i przepraszać że źle zrobiliście. Wystarczy wrócić się o cztery lata i zobaczyć co się działo-jakoś polacy nie są za bardzo pamiętliwi!!
      • lechowski51 Re: Aniołki Kaczyńskiego 21.09.11, 17:02
        karambello pisze;
        A mnie się dużo lepiej żyje na "zielonej wyspie". Poza tym, świat traktuje nas wreszcie jako partnerów do rozmów, a nie jako nadąsanych, zakompleksionych, pajaców z manią wielkości.

Jak zyje Ci sie lepiej placac za benzyne 5zl zamiast 4 zlote,jak lepiej Ci sie zyje bo placisz wyzsze podatki i oplaty za przedszkola itd... to glosuj na PO.A moze uwierzyles w te bzdury ktorych nien mial odwagi powiedziec?!
        www.youtube.com/watch?v=BppP0BYsD60&feature=player_embedded#!
        • Gość: korebii Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.byte4byte.com 21.09.11, 17:11
          Dla ciebie tradycyjnie

Prrruj się PISdzielski frędzlu !
        • Gość: cesese Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.09.11, 18:02
          Gdyby rządził PiS bylibyśmy drugą Grecją. Słyszałem jak PiS-dzielcy tysiąc razy krytykowali rząd Tuska, że walcząc z kryzysem tak, jak reszta Europy nie zwiększa wydatków.

I kto miał rację barany?

• Gość: Tarzan Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.flash-net.pl 21.09.11, 20:04
          > Jak zyje Ci sie lepiej placac za benzyne 5zl zamiast 4 zlote,jak lepiej Ci sie
          > zyje bo placisz wyzsze podatki i oplaty za przedszkola itd... to glosuj na PO.

Co Kaczyński zrobiłby będąc premierem, by cena paliwa była niższa?

Co Kaczyński zrobiłby będąc premierem, by dostęp do przedszkoli był łatwiejszy?

Czy Kaczyński w ostatnich 4 latach obniżyłby podatki?

I cokolwiek by z tych rzeczy zrobił, to skąd wziąłby pieniądze, by zrównoważyć ubytek w budżecie?

Tylko konkretnie ... i bez cytatów.

• lechowski51 Re: Aniołki Kaczyńskiego 21.09.11, 21:38
            Zapytaj Kaczynskiego!.Ja wiem co zrobil przez 4 lata Tusk z tzw.prof.Rostowskim.
            • Gość: Tarzan Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.flash-net.pl 21.09.11, 22:47
              > Zapytaj Kaczynskiego!.Ja wiem co zrobil przez 4 lata Tusk z tzw.prof.Rostowskim.

Pytam Ciebie, bo to Ty tu krytykujesz Tuska i reklamujesz Kaczyńskiego jako zbawienie dla Polski.

Ale jeśli wolisz, to sformułuje pytanie inaczej.

Co Ty na miejscu premiera zrobiłbyś, by dziś paliwa była znacznie tańsze, przedszkola dostępne i tanie?
              Czy w obecnej sytuacji ekonomicznej obniżyłbyś podatki, a jeśli tak, to czym zrównoważyłbyś niższe wpływy do budżetu?

Jeśli jedynie chcesz/potrafisz negować, czy krytykować bez uzasadnienia i umiesz jedynie jak katarynka powtarzać slogany bez pokrycia... to nie odpowiadaj.

• karrambello Re: Aniołki Kaczyńskiego 21.09.11, 20:55
          @lechowski51: taka jest cena globalnego kryzysu i ja to akceptuję - w przeciwieństwie do przeciętnego Greka, któremu się już dawno w dupie poprzewracało z dobrobytu. Przykład USA już pokazał, co dało wpompowywanie dolarów w firmy, które poupadały przez chciwość i nieudolność rad nadzorczych. Zresztą, sytuacja przypomina tą ze stoczniami - przez lata pompowano w nie na oślep miliardy złotych, zamiast zrobić z nimi coś konkretnego - tutaj winni są już wszyscy po kolei i z lewa i z prawa. Rozwiązanie problemów stoczni było zbyt mało popularne, chociaż wszyscy dobrze wiedzą, że jedyne skuteczne...
          • Gość: emeryt Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.09.11, 21:11
            Dobrzy ludzie Tuskowi a gdzie "miłość". Umiecie na pewno kląć, niewybrednie nazywać oponentów,opowiadać bajki z 1000 i jednej nocy o geniuszu Premiera. Radzę przemyśleć swoje swoje wpisy, bo to ze umiecie pisać nie znaczy ze macie co pisać. Pozdrawiam!
            "PS"
            Wybory polegają na tym ze żeby wygrał ktoś, przegrać musi ktoś i ja mam nadzieję że mądrość Polskiego Narodu da o sobie znać. I Polska znowu będzie Polską!
            • Gość: jarema Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.cyberghostvpn.com 22.09.11, 06:59
              "urodziłeś" w swojej głowie coś, co nigdy nie odpowie, bo to tylko urojenia, lepiej zmień sposób myślenia...
              • Gość: rea Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.toya.net.pl 22.09.11, 18:23
                W aniołki, jak wiadomo nie wierzę, w szatany też nie, ale te dziewczyny Kaczyńskiego są miłe, ładne i naiwne. Pokazywanie ładnych buź to rytuał wyborczy i normalny zabieg w kampanii. Na mnie to nie działa pozytywnie, a wręcz przeciwnie, czuję zażenowanie. Takie same uczucia mam w stosunku do pana Paprykarza, który nawet uraczył pana prezesa pysznym obiadkiem. Pan prezes pragnie uczynić nam krainę wiecznej szczęśliwości i ma ideę wielkiego, silnego narodu o czystej katolickiej rasie. Marzy mu się po prostu system narodowo-katolicki, a siebie wydaje się widzieć w roli wodza narodu, takiego Napoleona, delikatnie mówiąc, bo raczej ma ciągotki na system totalitarny i brakuje mu tylko instrumentu wykonawczego czyli odpowiednio ukształtowanej władzy. Przynajmniej ja tak to odbieram.
                • lechowski51 Re: Aniołki Kaczyńskiego 22.09.11, 19:30
                  Ludzie maja rozne fobie.Jedni tak jak Ty o tym pisza a inni chodza na seanse psychoterapeutyczne.
                  • Gość: benek Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.tktelekom.pl 22.09.11, 20:29
                    problem w tym lechowski że nie wszyscy zdaja sobie sprawę z tego że jedyną rzeczą jaką powinni robic to leczyć się z fobii i maniakalnych urojeń - kto jest "kandydatem" do miana "kandydata"? - poczytaj Wikileaks kogo przyjaciele Amerykanie nazywali człowiekiem pełnym fobii i maniakalnych uprzedzeń, wręcz chorego z podejrzliwości - ułatwię ci proces myślowy - nie jest to tusk ani ludzie z PO,PSL,SLD,KGB,CIA,FBI,PZPN,PZPS,GW i bozia wie co jeszcze - palikot też nie
                    • Gość: kaziuk66 Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.tktelekom.pl 22.09.11, 23:11
                      Beniu drogi czas straszenia PIS -em ma się dziś jak pięść do nosa.Antykaczyzm nie wzbija sie do lotu.Czas pokazał,ze były to bajeczki w które i Ty uwierzyłeś i trwasz w Tym nadal. Czas zejśc na ziemie tak jak robi to wielu rodaków pytając słoneczko Peru jak zyc za tysiaka. Na co premier odpowiada szlochajacej kobiecie ,że słuzby wojweody sie z nia skontaktuja usiłujac stworzyc wrażenie jak by ten problem dotyczył tej sponiewieranej codziennymi trudnościami kobiety a problem dotyczy milionów o czy teraz się premier przekonuje podróżujac nie polskim tuskobusem. Ogłupiacze na usługach premiera mysleli,że wyborcy bedą Go witac chlebem i sola a witaja go transparenty " Dosyc kłamstwa".Wracajac do Wikileaksa to i tam mozna wyczytac z treści depesz wiadomości które powinne być kubłem zimnej wody na rozgrzana Twoja głowe i Tobie podobnych np. taka z roku 2006 " nawet najsurowsi krytycy Kaczyńskiego mówia prywatnie,że nie martwia sie o stan polskiej demokracji" to było z depeszy "Czy Kaczynscy maja chwiejny stosunek do demokracji" A w innej depeszy z roku 2007 Jarosław Gowin /PO/ miał powiedzieć,że " Kaczyński to demokrata". Beniu przestań bujac w obłokach bo ani Dedalem czy Ikarem na pewno nie bedziesz.Pozdro
    • Gość: @ Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.play-internet.pl 22.09.11, 20:26
      Rea jak to! ty to już cię lubię!!
      • Gość: jasnowidz Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.tktelekom.pl 23.09.11, 14:54
        Aniołki Kaczora jak widać działaja cuda. Sondaże pokazują,że między PO i PIS jest równowaga a to oznacza ,że prowadzi juz PIS bo jak historia pokazuje sondaże zawsze były zanizone wzgledem tej partii. Odjeżdzamy. Pa.Pa :)
        • Gość: Tarzan Re: Aniołki Kaczyńskiego IP: *.flash-net.pl 24.09.11, 08:38
          No i jeśli PiS wygra teraz, to najdalej po 2 latach dojdzie do przedterminowych wyborów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka