Gość: Mieszkaniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.11, 08:34 Brawo i jeszcze raz brawo za audycje radiową o godz 8. Pani redaktor sprowadziła NM na swoje miejsce jest to tylko niewielka prawda dotycząca rządów pana prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Radio Rzeszów IP: *.szybszyinternet.pl 15.11.11, 08:38 Panie Redaktor brawo ! brawo za odwagę. Jest Pani jedyna która się nie boi prawdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Radio Rzeszów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.11, 08:45 tę panią można nazwać Dziennikarzem przez duże D. reszta naszych lokalnych dziennikarzy powinna w końcu zerwać się ze smyczy i zacząć rzetelniej pracować samemu a nie w oparciu o artykuły przesyłane przez kancelarie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Radio Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.11, 08:46 Prosimy o więcej pani redaktor a z tego co wiem to jest wiecej takich tematów. Sam głosowałem na MN i teraz nie mogę patrzeć w lustro przy goleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Radio Rzeszów IP: *.cyberghostvpn.com 15.11.11, 13:41 Re: Audycja w Radiu Rzeszów o skandalu w TarnobrzIP: *.cyberghostvpn.com Gość: znawca tematu 15.11.11, 13:20 Odpowiedz Audycja w stylu prl-owskim, kompletny brak profesjonalizmu redaktorki a o kompletnym braku obiektywizmu nie wspomnę. Pani redaktor z publicznego medium załatwiała jakąś prywatną sprawę na antenie. W cywilizowanym kraju byłaby to jej ostatnia audycja panowie i panie zabierający głos w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Re: Radio Rzeszów IP: *.szybszyinternet.pl 15.11.11, 14:30 znawca tematu z IP: *.cyberghostvpn.com - stały pies psistalerza stale ujadający na forum i pod artykułami w gazetach. Podszywa się pod rożne nicki i róznych dostawców internetu, przez zagraniczne strony i atakuje tych którzy coś niepochlebnego piszą na mesztalarza. To ten co systematycznie ubliża na forum od pisdzielców itp To jest Tomuś W. - ten co został wypier z USA za złe mycie garów - to jeden z 8 z Kancelarii Melinackiego. Płaci mu mesztelarz za plucie na forum. Tyle potrafi ekipa psistalerza ! Dość Białorusi w Tarnobrzegu ! Medal dla Pani redaktor Wandy Pawełek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygłupek Re: Radio Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.11, 14:47 Znawca tematu napisał prawdę a fiut z szybszego to zsiadłe mleko. Myślę, że pani redaktor dała dupy i że to jej ostatnia audycja w Radiu Rzeszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do głupka, anty Re: Radio Rzeszów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.11, 16:16 A Ty jesteś wróżką???? czy to czasem nie są groźby karalne?????? "ostatnia audycja w radio rzeszów" to brzmi jak "K..wa ja Cię załątwię" Tarnobrzeski styl!!!!! żenada.. albo jak kto woli: BIAŁORUŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiuj-wklej Re: Radio Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.11, 18:48 Re: Audycja w Radiu Rzeszów o skandalu w TarnobrzIP: *.cyberghostvpn.com Gość: znawca tematu 15.11.11, 13:20 Odpowiedz Audycja w stylu prl-owskim, kompletny brak profesjonalizmu redaktorki a o kompletnym braku obiektywizmu nie wspomnę. Pani redaktor z publicznego medium załatwiała jakąś prywatną sprawę na antenie. W cywilizowanym kraju byłaby to jej ostatnia audycja panowie i panie zabierający głos w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Radio Rzeszów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.11, 19:18 Bardzo smutne, że Pani Redaktor załatwia w radiu swoją prywatę. Bardzo smutne, że mamy takie dziennikarstwo. Wywiad świadczy jedynie, że Pani redaktor powinna zmienić zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Radio Rzeszów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.11, 19:20 wstrętne po prostu wstrętne, mam nadzieję, że nikt nie udzieli już wywiadu tej Pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygłupek Re: Radio Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.11, 19:18 za głupotę mondralo mliczna trzeba płacić, mleczne sieroty muszą sobie przypomnieć, że nie są ponad prawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Radio Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.11, 19:28 www.radio.rzeszow.pl/files/mp3/gosc_dnia_15_11_11.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holms Re: Radio Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.11, 19:32 No nie żenada- odsłuchałem wywiad i odnoszę wrażenie że Pani redaktor przystąpila do wywiadu mocno nabuzowana i z założenia miala ochotę dopierdzielić młodemu prezydentowi. Mówiąc szczerze to właściwie ta Pani mogłaby odwalić monolog bo słychać było że Prezydent Mastalerz zupełnie jej nie był do wywiadu potrzebny, a odniosłem wrażenie że wręcz jej przeszkadzał w wyprowadzaniu z góry słusznych tez. Słabiutki i mało merytoryczny wywiad. Odpowiedz Link Zgłoś