Gość: marta1953 IP: *.smsiarkowiec.pl 29.11.11, 12:47 Mam jeszcze jedna uwage dlaczego na parkingach przyblokowych dla niepelno sprawnych nie pisze sie numeru rejstracyjnego samochodu na tak zwanej kopercie ,w innych miastach to sie stosuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaziuk66 Re: numery IP: *.tktelekom.pl 29.11.11, 13:13 Bo tzw.koperta bez numeru rejestracyjnego oznacza ,że każda osoba niepełnosprawna posiadająca kartę parkingowa może tam parkować. Wpisanie nr.rej oznacza ,że tylko jeden pojazd może tam parkować. Nie wykluczam,że w innych miastach po prostu zostały er miejsca wykupione i dlatego tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: numery IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.11.11, 13:25 dzięki temu niepełnosprawni nie są dyskryminowani przez niepełnosprawnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta1953 Re: numery IP: *.smsiarkowiec.pl 29.11.11, 19:05 Czy to znaczy ze jesli ktos zaparkowal na mojej kopercie ,to ja moge zaparkowac na sasiada kopercie? Odpowiedz Link Zgłoś