Gość: rod IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 17:49 czy korzystanie z m-pay jest bezpieczne? prosze o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: m-pay IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.09.13, 02:56 Wrzuć w Google to się douczysz..... też tak zrobiłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: m-pay IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.09.13, 09:27 Słuchaj mądralo, jakaś ciota zadaje kretyńskie zapytanie odnośnie czegoś nie nawiązując wcześniej co to jest, kto prowadzi taką usługę itd. Pytanie zadaje się po to aby uzyskać odpowiedź a nie po to aby zawracać komuś dodatkowo doope wyszukiwaniem w google. Nie musi się nikt douczać jeśli nie ma takiej potrzeby. Dowiedziałeś się, jednak na pytanie nie odpowiedziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezygnujący z Mpay Re: m-pay IP: *.dzialdowo.vectranet.pl 22.09.13, 19:12 Od jakiegoś czasu korzystam z ich usług i muszę przyznać, że to żałosna firma. Kompletnie ignorują zapytania, wszelkie uwagi a pieniądze potrafią przetrzymać ponad trzy doby nim trafią do dyspozycji. Nic dziwnego że nadzór finansowy powoli eliminuje ich z rynku. Dziadostwo i tyle w temacie. Radzę unikać tego czegoś !!! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilku Re: m-pay IP: *.lodz.mm.pl 05.10.13, 12:20 Mpay to złodziejska firma. Przy pomocy przycisku zakończenia można uruchomić naliczanie za parking, ale już naciskając kolejny raz zakończ nie da się zakończyć takiego naliczania bo system generuje jedynie błędy. Tym sposobem wyczyścili mi całe konto a na reklamację odpisali, że zdają sobie z tego sprawę ale reklamacji i tak nie uznają. Złodzieje i oszuści, sprawę zgłosiłem do UOKiK. Firma bazuje na tym, że ludziom nie będzie się chciało przepychać o drobne kwoty i traktuję te "błędy" w swojej aplikacji jako dodatkową formę zarobku. Odradzam tą firmę wszystkim którzy kiedykolwiek zastanawiali się nad możliwością korzystania z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś