Gość: ola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.12, 18:08 mam pytanie czy ktos leczył zęby u den... Świergula jak on robi --warto się do niegp wybrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brygadarr Re: porada----rada IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.12, 18:55 zmienilem goscia na innego dentyste, za kazdym razem mialem 'nowe ubytki', wolne terminy ma tylko na wizyty prywatne a na moje stwierdzenie ze bola mnie zeby uslyszalem ze 'bol to pojecie wzgledne' z wydzwiekiem ze wydziwiam ale leci u niego zawsze trojeczka, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: porada----rada IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.12, 19:12 dzieki a ktory den.... byl by dobry na leczenie i wprawienie zebow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: porada----rada IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.12, 19:49 Doktor Świergul -polecam .Konkretny gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: porada----rada IP: *.stalowa.pilicka.pl 23.01.12, 07:35 Tylko i wyłącznie doktor Śnieżek albo jego żona. Przyjmują na Mickiewicza za światłami. Pełen profesjonalizm. Najlepsi w Tarnobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś