Dodaj do ulubionych

Znaleziono młodego psa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 22:20
24.01.2012 r. na osiedlu Serbinów znaleziono pięknego młodego psa. To jeszcze szczeniak, ale już duży, bo sięga prawie do kolan dorosłej osoby. Ma piękne umaszczenie- krótką sierść w kolorze czekolady i jasnobrązowe "skarpetki". Piesek jest zadbany, więc przypuszczamy, że chyba komuś zaginął. Właściciela prosimy o kontakt z Tarnobrzeskim Stowarzyszeniem Przyjaciół Zwierząt Tel.509257404
Obserwuj wątek
    • Gość: ,, Re: Znaleziono młodego psa IP: *.tktelekom.pl 24.01.12, 23:04
      na tarnobrzeg innfo było ze komuś piesek zginał
    • Gość: TSPZ Re: Znaleziono młodego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 15:38
      Piesek ciągle czeka na swojego właściciela. Wg lekarzy weterynarzy ma ok.4-5 miesięcy. Ma wyjątkowy kolor sierści - ciemno czekoladowy i brązowe oczy. Jest w typie labradora, ma masywną budowę. Jest naprawdę piękny i zadbany.Wkrótce postaramy się umieścić jego zdjęcie.
      Ten pies jest wyjątkowy i charakterystyczny, bo nieczęsto spotyka się taki kolor sierści. Może ktoś z Waszych sąsiadów ma /czy miał / takiego psa?
      • Gość: polonez ze wsi Re: Znaleziono młodego psa IP: *.tktelekom.pl 25.01.12, 18:20
        www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/zaginal_piesesk,20120125133445.html może to ten ?
        • Gość: TSPZ Re: Znaleziono młodego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 22:08
          do "poloneza": nie, to nie o tego pieska chodzi. Ten ,o którym piszemy jest dosyć duży , ma krótką, puchatą sierść, masywne łapki. Ciągle czekamy na właściciela!!
          • Gość: polonez ze wsi Re: Znaleziono młodego psa IP: *.tktelekom.pl 26.01.12, 22:38
            na tarnobrzeg info w ogłoszeniach i na forum często widzę wpisy że komuś zginął piesek, sam mam 2 ale na posesji i uwiązane i poza nie wychodzą, bramka zamykana jak na zamek jak puszczane więc mi nie uciekną, ale przywiązany do nich jestem i rozumiem jak komuś uciekł pies
    • Gość: chetny Re: Znaleziono młodego psa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.01.12, 22:51
      fajny piesek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka