Dodaj do ulubionych

Mó typowy spacer..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 09:50
Kiedy mój pies wali kupe to tak się rozglądam na wszystkie strony czy straż miejska nie jedzie że, mało mi łeb nie odpadnie. Przecież kiedy ma sraczke a często ma, to jak to pozbieram :) a mówię wam jak to cuchnie!!! fuuuj..
Najgorzej kiedy mój dog wdepnie w "cudzą" kupę no to wtedy nie ma przeproś trzeba to jakoś wyczyścić a to wszystko przez takich jak ja.. co za ludzie!
A w kieszeni szeleści torebka na kupke, na wypadek kontroli, ale.. to tylko dla straży miejskiej a nie na kupkę ;)
Tak samo wygląda to na całym świecie!
W najbardzie zasranej stolicy świata przez psy, Paryżu wystarczy zejść z głównych ulic w pierwszą lepszą przecznice a zaraz zaliczysz poślizg na psiej minie.
W dzisiejszych czasach psiej kupy nie można zwalczyć, trzeba ja polubić.
Do zobaczenie na spacerku ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: papier toaletowy Re: Mó typowy spacer.. IP: *.tktelekom.pl 16.02.12, 11:34
      piez to zwierze , ma potrzebe to wali klocka, kiedyś konie na środku naszego "placu" waliły i też jakoś ludzie żyli, nie poumierali od teko, podobnie jak od tego że ktoś tam przy rodzielni na zwierzyńcu klocka usadził i odjechał rowerkiem w biały dzień
    • Gość: nikita Re: Mój nietypowy spacer.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.12, 13:58
      Wychodez ze swoja psina kazdego ranka. Takich jak ja , wodzacych swoje psiny, mniejsze badz wieksze jest wielu. Kazdy skrzetnie zbiera kupsko swojego pupila, i nikt nie uwaza tego ani za czyn bohaterski ani obywatelski. Ot ,kultura wyniesiona z domu ze szkoly , ot; efekty spolecznego wspolzycia. Kto wie moze za pare stuleci i w was panowie szlachta ewolucja wytworzy to co powszechniw nazywane jest kultura osobista. Ja w to nie wierze.
      • Gość: Wiola Re: Mój nietypowy spacer.. IP: *.ip.netia.com.pl 16.02.12, 14:10
        Ja mam lepiej, jak wychodzę z moim psem na spacer to jak już usadzę klocka na trawniku pod oknem sąsiada to mój pies bierze torebkę i szufelkę i sprząta po mnie. I wcale nie narzeka na przykre obowiązki. Bardzo dobrze rozumie, że tego wymaga kultura współżycia społecznego.
    • Gość: k Re: Mó typowy spacer.. IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 14:20
      Drogi "właścicielu psa" to co napisałeś świadczy o Twojej kulturze...
      • Gość: Właściciel psa Re: Mó typowy spacer.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 10:26
        Ludzie nie załapaliście, więc spróbuję wytłumaczyć jak krowie na rowie!
        Ta hisoryjka to obraz wszystkich mieszkańców którzy wyprowadzają psy, nikt nie sprząta kup po swoich psach i powiem że DOBRZE! Podatki które płacimy za swoje czworonogi powinny byc przeznaczone na sprzątanie przez słuzby miejskie po naszych psach.
        Władza chce żeby własciciele sprzątali bo to taki przejaw wysokiej kultury mieszkańców, ale niech władza tez pokaże "wysoką kulturę" i nowoczesność i niech zorganizuje odział tzw. "gó...arzy" (za nasze pieniądze, jesli za mało niech dopłaci..) jak ma to miejsce np. w Paryżu czy innych europejskich miastach, gdzie słuzby miejskie sprzątaja psie nieczystości.
        Jesli władza chce żeby ludzie sprzątali kupy po swoich psach to niech zlikwiduje podatek.
        Wtedy bedzie wszystko jasne - wy nie płacicie ale sprzątacie po swoich psach.
        Ale płacić za psa tylko po to że się go ma i jescze sprzątac G. o nie nie nie..
        Jesli chodzi o tzw. sranie psa pod oknem to jest to mit, który rozsiewany jest przez tych co w życiu psa nie mieli, bo w przeciwnym razie wiedzieliby że pies nie załatwia się byle gdzie i ma swoje miescja gdzie uwali piekną duza elastyczną kupkę i nie jest to na pewno miejsce pod oknem bo pies blokowy, żeby sie kochani zesrał to musi sobie trochę pochodzić.
        • Gość: nikita Re: Mó typowy spacer.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.02.12, 18:37
          wlascicielu psa - ty tarnobrzeski burku, zesrasles sie to posprzataj po sobie. Jak sra twoj pies to tak jakbys sam sral. Zalapales . Prosciej niz krowie na rowie juz nie mozna.
          • Gość: toja Re: Mó typowy spacer.. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.12, 19:39
            Nikita. Ty to jak ni ... coś, ani ni .. kita. Właściciel psa ma racje i to w 100%. Tacy jak nikita nie lubią nawet siebie, że nie wspomnę o zwierzętach. Jak taki mądry, to powiedz jak sprzątnąć smród po kotach? .
            A wracając do wątku srania, to nikita, zrób tak, jak " w dniu świra". Kiedy pies wysrał ię pod czyimś oknem, ten poszedł wysr... się pod oknem właściciela psa. Ot co.
            • Gość: gruby Re: Mó typowy spacer.. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.12, 19:49
              Popieram tak pomysł. Albo akcję jak tu:
              film
      • Gość: gość Re: Mó typowy spacer.. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.12, 17:27
        Popieram .Wsadzić mu niucha w tego kloca.
    • Gość: gość Re: Mó typowy spacer.. IP: *.wegorzewo.mm.pl 18.02.12, 18:56
      Milusi
      wiadomosci.onet.pl/wideo/prezenterka-pogryziona-na-wizji,44166,w.html
      • Gość: 123 Re: Mó typowy spacer.. IP: *.tktelekom.pl 19.02.12, 02:13
        Bloki nie są dla psów tylko dla ludzi.Jeśli jednak masz psa to sprzątaj po nim.Twój pies i twoje gó.... Zrozumiano?
        • Gość: nikita Re: Mó typowy spacer.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.12, 02:38
          Niech paru rezolutnych zbierze sie do kupy, wynegocjuje z miastem zaplate za sprzatanie psich odchodow i do dziela. ....Pecunia non olet...
          • ewagosia3 Re: Mó typowy spacer.. 19.02.12, 18:12
            Na co miasto przeznacza podatki od posiadania psów?
      • nom73 Re: Mó typowy spacer.. 19.02.12, 18:24
        Pies zachował się zgodnie z naturą.
        Jakby ktoś znalazł krokodyla, który miota się zaplątany w sieć to czy by go próbował rozplątać? :-)
        Zarówno pies jak i krokodyl to zwierzęta i kierują się instynktem.
        • Gość: Właściciel psa Re: Mó typowy spacer.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 09:21
          A krzyczcie sobie do woli.
          Moje zdanie na temat psich kup jest jedno.
          Po to są podatki za psy żeby miasto miało na sprzątanie po nich.
          • Gość: Właściciel psa Re: Mó typowy spacer.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 09:33
            Gdyby zadać pytanie wodzom naszego miasta na co idą podatki, które płacimy za nasze psy, nie wiedzieliby co odpowiedzieć.
            A wystarczy policzyć te kwote zrobić przetarg i problem z głowy.
            Teraz sytuacja wyglada tak, że kupy nie ma gdzie wyrzucic, poniewaz śmietnik stojący na chodniku nie jest na psią kupe!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka