Gość: Ala IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.12, 13:17 Proszę o pomoc. Czy znalazł by sie ktoś kto wytłumaczył by dziecku takty na poziomie kl4 szkoły podstawowej, bo dla mnie to ciemna magia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ftalo Re: Korki z muzyki 21.02.12, 00:09 w internecie trzeba poczytać a potem wytłumaczyć dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Korki z muzyki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.12, 18:27 Jak masz czas to czytaj w internecie. Pytanie chyba jest jasne, czy może nie dla każdego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomoc Re: Korki z muzyki IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.12, 19:05 Alu podałam Ci rano adres mail skontaktuj się -naprawdę mogę spróbować pomóc, ale jak to zrobić bez kontaktu ??? Mam uczennicę PSM II stopnia, która udziela korepetycji z innych przedmiotów, może spróbować pomóc z muzyki dziecku w 4 kl podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Korki z muzyki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.02.12, 07:16 e-falto buractwo w tym momencie to bije od Ciebie, dziewczyna nie szuka takich głupich rad, chcę konkretnej odpowiedzi, widocznie Ty jesteś nie pracującym mającym wiele wolnego czasu człowiekiem, więc możesz go poświęcać na takie rzeczy, może jak nie masz nic do powiedzenia na dany temat to się nie odzywaj, bo zauważyłam że na tym forum Ciebie wszędzie pełno czy mówisz na temat czy też nie, a niestety częściej to drugie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Korki z muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 08:32 Nie widzę buractwa w pierwszej wypowiedzi Eftalo. Grzecznie doradził.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Korki z muzyki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.02.12, 11:50 znajoma a Ty nie widzisz o co pytała Ala? I tyle w tym temacie, może poprostu odpowiadać konkretnie na pytania a nie snuć złote i nikomu nie potrzebne rady, wszędzie pełno takich rad zarówno od znajomej jak i e-falto, masakra jakaś który wątek nie otworzyć wyskakujecie Wy! Jak chcecie coś napisać to może na temat, e-falto jeżeli nie pracujesz i nic nie robisz co widać zresztą po aktywności na forum, to czytaj w internecie i tłumacz dzieciom, ale są ludzie którzy mają bardzo wiele zajęć, co do ostatniej wypowiedzi, uwierz mi nauczyciele czasem "gryzą", są tacy którzy wybrali zły zawód ale nic nie da się z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomoc Re: Korki z muzyki IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.12, 07:06 Witam ! Może mam kogoś kto mógłby pomóc. Kontakt : zapracowany0906@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Korki z muzyki 21.02.12, 20:37 Jak Ala nie ma czasu dla dziecka i ma zamiar pyskować na forum,to nie tędy droga.Buractwo wyłazi z butów na kilometr,zresztą jak u większości w tym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ali Re: Korki z muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 08:39 Nie może po prostu podejść do nauczyciela i poprosić, by jeszcze raz wytłumaczył, bo nie rozumie tego? Nauczyciele nie gryzą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomoc Re: Korki z muzyki IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 14:35 Zastanawiam się Alu czy ta pomoc Ci jest naprawdę potrzebna, Wczoraj rano zostawiłam kontakt na forum, potem jeszcze raz pisałam,ale do tej pory się nie odezwałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Korki z muzyki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.02.12, 11:52 Dzirkuje wszystkim już znalazłam pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś