Dodaj do ulubionych

Kościół mąci w głowach Polaków.

IP: *.tktelekom.pl 26.02.12, 16:21
Kościół mąci w głowach Polaków, bo żyje z kłamstwa. Parafialna filozofia mówi, że dziecko wychowane przez pedałów musi być pedałem. Chciałbym, żeby w Polsce związki partnerskie były zalegalizowane, a nawet małżeństwa, a pary homoseksualne mogły adoptować dzieci - powiedział w drugiej części rozmowy z Onetem Kazimierz Kutz.

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/kazimierz-kutz-kosciol-maci-w-glowach-polakow-bo-z,1,5037902,wiadomosc.html
Brawo! to naga prawda o kościele w Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: Darko Re: Kościół mąci w głowach Polaków. IP: *.pppoe.sistbg.net 26.02.12, 16:54
      Na początek wyślij syneczka na obóz gejowski, gdzie bogatszy o nowe doświadczenia nabierze szacunku do normalnej rodziny.
      • nom73 Re: Kościół mąci w głowach Polaków. 26.02.12, 19:11
        Gość portalu: Darko napisał(a):

> Na początek wyślij syneczka na obóz gejowski,

A są takie obozy? :-)
        Pytam poważnie, bo sam bym się wybrał, ale na obóz z "libijkami". ;-)
        • Gość: Darko Re: Kościół mąci w głowach Polaków. IP: *.pppoe.sistbg.net 26.02.12, 19:32
          Skoro są lokale, gdzie to towarzycho może spokojnie kultywować swoje zwyczaje to zapewne spotykają się również na dłużej lub krócej na łonie natury.
          Gdzie?
          Może Biedroń a może Ryszard Anna (tak zbeszcześcić takie piękne imię) powinni mieć harmonogram imprez.
    • Gość: AS Re: Kościół mąci w głowach Polaków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 17:00
      To raczej naga prawda o tobie. Nienajciekawsza oczywiście.
    • Gość: lipka Re: Kościół mąci w głowach Polaków. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.02.12, 17:01
      myślałem, że kucyk nie może już bardziej skarleć, ale jednak
      sięgnął szetlanda, ale to pewnie nie jego ostatnie słowo
      • Gość: niezmącona Re: Kościół mąci w głowach Polaków. IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.12, 17:22

Do @ ja . Tobie już ktoś dawno namącił nie tylko w glowie. Zyj spokojnie a kiedyś zrozumiesz swoją głupotę.
        • Gość: Bekalosz Re: Kościół mąci w głowach Polaków. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.02.12, 19:35
          Myślę że "Wrzeszczący Staruszkowie" już dawno się skompromitowali. Nie na darmo mówi się, ze starość to powrót do dzieciństwa.
        • Gość: ja Re: Kościół mąci w głowach Polaków. IP: *.tktelekom.pl 26.02.12, 19:48
          Moherowa prostota!
          antysemityzm, homofobia, nacjonalizm to najwspanialsze cechy polskiego katolika..
          • Gość: wno Re: Kościół mąci w głowach Polaków. IP: *.sistbg.net 26.02.12, 19:54
            do ja. jesteś gupi jak cep tylko nikt ci o tym oficjalnie nie powie bo byś w pole uciekł.
    • Gość: anka Re:Do Darko! IP: *.play-internet.pl 26.02.12, 20:24
      Do ,Darko'
      "Zanim potępisz człowieka za jego inność, zdefiniuj wpierw czym jest normalność i pokaż, jak sam zgodnie z nią żyjesz."-weź się zastanow czy ty jesteś normalny !
      • Gość: ateista Re:Do Darko! IP: *.tktelekom.pl 26.02.12, 20:31
        Sekrety Watykanu" w Lekturach Jedynki
        Od 27 lutego o 17.40 słuchacze Jedynki będą mogli słuchać znakomitej książki Corrado Augiasa "Sekrety Watykanu".
        Autor, znany dziennikarz i ważna postać włoskiego życia publicznego, podejmuje w tej książce zwykle pomijany milczeniem temat Watykanu jako państwa, które obok swej roli religijnej ma również wymiar świecki: posiada terytorium, hymn i flagę, wojsko, dyplomację, bank i walutę.
        Z bogatych dziejów Watykanu autor wybrał kilkanaście znaczących historii - począwszy od czasów Nerona aż po współczesność - i w ten sposób oddaje napięcie, jakie za sprawą Stolicy Apostolskiej towarzyszy zarówno całym społeczeństwom, jak i pojedynczym osobom, wywierając niebagatelny wpływ na ich życie, niezależnie od wyznania i poglądów na religię. Tajemnicze zaginięcie i zabójstwa – dawne i współczesne, Opus Dei, Jezuici i Bank Watykański – Corrado Augias próbuje wyjaśnić związane z nimi tajemnice.
        • Gość: ja Re:Do Darko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 08:25
          Znalazłem waszą mantre religijni rodacy.

www.youtube.com/watch?v=MYtg0CoHTqM
          • Gość: Michał Re:Do Darko! IP: *.flash-net.pl 27.02.12, 09:36
            No i czego wyjesz, wyjcu!

www.youtube.com/watch?v=F6QPoVxti4M
            • Gość: ja Re:Do Darko! IP: *.tktelekom.pl 27.02.12, 19:32
              www.youtube.com/watch?v=SD64SVvQBjY&feature=related
    • Gość: sebex Re: Kościół mąci w głowach Polaków. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.02.12, 19:00
      A komu zalezalo zeby pedalstwo zalegalizowac !!!!!!!!!!! Bogatym wynaturzencom ,no zajeb....e niesmaczny widok 2 kolesi idacych za raczke normalnie zygi, ktos moze zazucic mi ze jestem homofobem ,ale zadaj sobie jedno ale zajeb...e pytanie CZY widziales gdzies gdziekolwiek w przyrodzie zeby lew(patrz samiec) wpychal innemu lwu (patrz samiec) w dupe pysiora to sie nie zdarza Wiec niemowcie o pedalstwie jak o rodzinie podstawowej komurce rodzinnej pedalstwo PIETNOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka