Dodaj do ulubionych

PILNE - Elektryk samochodowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 17:21
Szukam namiarów na dobrego elektryka samochodowego. Coś spaprało się w zamku centralnym. I wiadomo usterka tuż przed wyjazdem, czyli robota na wczoraj. Pomożecie? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: PILNE - Elektryk samochodowy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.12, 19:37
      Jakie auto, co się stało? Co ci działa a co nie?
      Jeśli chcesz pomocy to opisz problem albo nie zawracaj głowy.
      • Gość: w kropce Re: PILNE - Elektryk samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 20:53
        Jeżeli jesteś w stanie pomóc przez net proszę bardzo już opisuję. Przy otworzeniu drzwi pilotem stale świeci lewy kierunek tak przód jak i tył. Bagażnik się nie otwiera, przy naciśnięciu przycisku bagażnika centralny zamek zamyka wszystkie drzwi. Z grubsza opisałem problem, naprawisz? :)
        • nom73 Re: PILNE - Elektryk samochodowy 04.03.12, 23:23
          Gość portalu: w kropce napisał(a):

> ie drzwi. Z grubsza opisałem problem, naprawisz? :)

Przecież nie napisałeś najważniejszego: "jakie to auto?" :-)
          Centralny fabryczny czy dokładany? :-)
          A kluczyka nie możesz używać? ;-)
        • Gość: gość Re: PILNE - Elektryk samochodowy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.03.12, 10:45
          Gdybyś przypadkiem zadał takie zapytanie na Elektrodzie z miejsca temat byłby skasowany a powtórny taki jak twój opis to już BAN bankowo.
          Starałem cię skłonić do przemyślenia i rozwinięcia tematu ale niech zgadnę jeździsz bmw albo audi a to całkiem inna kasta wioskowych napinaczy.
          Nom73 tez ci odpisał podobnie jak ja, więc się nie czepiam.
          • Gość: polonez ze wsi Re: PILNE - Elektryk samochodowy IP: *.tktelekom.pl 05.03.12, 11:17
            pewnie ma francuza i to z 15 letniego, wyruchał zamek w drzwiach i to nie raz i teraz tylko z pilota mu się otwiera, a że i o to nie dbał to teraz są tego efekty, czyż nie tak ?
            • Gość: w kropce Re: PILNE - Elektryk samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 12:09
              Jasne, 18 letniego francuza. Czy ja prosiłem o instrukcję obsługi czy też naprawy? Prosiłem o namiary na elektryka. Nie znacie namiarów to się nie napinajcie. Coś się spieprzyło więc szukam mechanika. Jadę, naprawia, beceluję kasę. On się zna na elektryce, ja na czym innym. A wy naprawiajcie swoje wypasione fury na podstawie porad przez internet.
              • Gość: polonez ze wsi Re: PILNE - Elektryk samochodowy IP: *.tktelekom.pl 05.03.12, 12:50
                20 letniego poloneza nie naprawiam na podstawie porad z neta, zmieniam regularnie klocki, płyny itp i śmiga lepiej niż ałdice
    • Gość: maniek Re: PILNE - Elektryk samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 17:44
      www.elektronikasamochodowa.za.pl/ gość jest z radomyśla, więc kawałeczek, ale jak tutejsi nie pomogą to mozesz spróbować, podobno dobry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka