lechowski51 06.04.12, 15:29 U nas zostaniesz poslem lub ministrem i nie bedziesz musial sie poruszac po ulicach z obstawa zydowskich antyterrorystow. www.bibula.com/?p=54859 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikita Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.04.12, 18:24 lechowski - juz ja wole sprawdzonych, niewidocznych ochroniarzy z nacji Izraela niz tepych i niedouczonych polskich osilkow. Przeciez u was w tej polsce kazdy kto ma choc odrobine wladzy poczynajac od soltysa a na prezydencie konczac moze zrobic ze swoim wspolobywatelem co tylko chce. Od upodlenia poczynajac a na smierci gwaltownej konczac. Nie, nie ..wasz kraj to dziczyzna, gorzej; to nie miejsce dla swiatlych, bogobojnych i milujacych pokoj i spokoj zydziatek. lechowski nie odsylaj mnie do polskich opracowan w rodzaju bibuly, sa niewiarygodne , pisane na polityczne zamowienia, slowem smieci. Jesli potrzebuje informacji potrafie ja znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.12, 18:53 Lechowski nie prowokuj tego śmiecia. Święta idą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.04.12, 19:03 kris - domyslam sie ze jestes polskim patriota a w dodatku uduchowionym katolikiem bo tylko polscy katolicy potrafia tak wdziecznie i bezinteresownie nienawidziec. Tak trzymaj, swieta ida... a moze jada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 19:11 Wesołych Świąt, Nikita. Przede wszystkim zdrowia, spokoju i błogosławieństwa Chrystusa Zmartwychwstałego. Podzielę się z Tobą jajeczkiem w niedzielę:-) Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.04.12, 19:23 To mile znajoma, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.12, 20:50 Śmieć pisze: " Przeciez u was w tej polsce kazdy kto ma choc odrobine wladzy poczynajac od soltysa a na prezydencie konczac moze zrobic ze swoim wspolobywatelem co tylko chce. Od upodlenia poczynajac a na smierci gwaltownej konczac. Nie, nie ..wasz kraj to dziczyzna, gorzej; to nie miejsce dla swiatlych, bogobojnych i milujacych pokoj i spokoj zydziatek. I Tobie Znajoma to jajeczko nie stanie w gardle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re:krisa milosc blizniego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.04.12, 22:02 kris - daj sobie chlopie spokoj. Nie masz zadnych szans ze mna. nie mozesz mnie sprowokowac, nie mozesz mi dokuczyc, Nic nie mozesz. Zydzina zawsze bedzie na wierzchu. tak bylo od dnia kiedy pan rzekl: i oddaje ci ziemie we wladanie i wszystko co na niej jest ( myslal wtedy o takich jak ty) i uczyn ja sobie poddana ( dodal pan ) i dotyczy to rowniez ciebie krisie, maly zasmarkany niewolniku wlasnej glupoty. A teraz idz sie pomodlic o zdrowie bo rozumu juz nie wymodlisz. שָׁלוֹם Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re:krisa milosc blizniego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.12, 22:26 Śmieciu, ty nawet historii nie znasz. I oddał wam pan ziemię o wielkości woj. mazowieckiego otoczoną przyjaciółmi. BUUUUUHAHA. I rządziliście wszystkimi, zwłaszcza w latach1939-1945. Idź spać kmiotku bo jutro jakiś kanadyjski indianin przetrąci ci twój długi nos albo pejsy oberwie Odpowiedz Link Zgłoś
nessus Re:krisa milosc blizniego 07.04.12, 02:59 Kris, to smutne że w Wielki Piątek ziejesz tak straszną nienawiścią. Pomijam już to że wystawiasz jak najgorsze świadectwo Polakom. Wstydź się młody człowieku. A między Żydami a tobą jest przepaść kulturowa której nie zapełni twoje nędzne pisanie. Zresztą, przy Żydach jesteś nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re:krisa milosc blizniego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.04.12, 07:43 Najpierw przeczytaj sobie co ten śmieć pisze o Polsce, a potem mnie oceniaj. Żydzi mnie obchodzą tak jak Mongołowie czy obywatele Wysp Owczych. A Ty wstydź się, że nie zwracasz uwagi jak Nikita obraża Polaków.Twoje stwierdzenie, że jestem nikim przy żydach mi wisi. Młody już nie jestem, mam 49 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re:krisa milosc blizniego 07.04.12, 10:02 W tym wieku to powinieneś mieć chyba więcej rozumu i nie dać się prowokować jakiemuś tam @nikicie którego nawet na oczy nie widziałeś i pewnie nigdy nie zobaczysz! Nawet nie wiesz czy rzeczywiście jest tym za którego się podaje?! Będzie miał kolejny powód żeby szydzić z polaków, katolików - dzięki takim jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re:krisa milosc blizniego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.04.12, 11:48 Niech pluje na nas a my się oblizujmy. Ale może macie rację, szkoda czasu na tego śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 22:32 Mam dla Ciebie Nikita obiecane jajko. Smacznego:-) Pożegnałam ostatnich Gości. Było bardzo miło. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Nikita wracaj do Polski! 07.04.12, 09:55 Akurat to wydanie jest jak najbardziej obiektywne! Pisze o ateuszach, wierzących, katolikach, politykach, duchownych a nawet o żydach i to wcale nie w superlatywach! Właśnie takie opracowania powinieneś czytać a nie śmieci które gdzieś tam wygrzebujesz, mącą umysł, później czasami niezdrowe brednie wypisujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.toya.net.pl 07.04.12, 15:16 Przekażcie sobie znak pokoju... Czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: piekno ludzkiej milosci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.04.12, 19:30 ...a na koncu ...idzcie w pokoju chrystusa... i niech was blogoslawi bog ojciec, syn bozy i duch swiety...czyz to nie piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: piekno ludzkiej milosci IP: *.toya.net.pl 07.04.12, 20:14 ... i Lucyfer też. A dlaczego nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: piekno ludzkiej milosci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.04.12, 20:56 ... taz w koscielnych lawach zasiadaja glownie dzieci szatana...bez nich kosciol nie mial by racji bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: piekno ludzkiej milosci IP: *.toya.net.pl 07.04.12, 21:29 Otóż to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Nikity i Rei:) Re: piekno ludzkiej milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 21:52 besty.pl/962754 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżem To nie ta polka... IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 16:48 I. Nikita pisze oto: „u was W TEJ POLSCE (podkreślenie moje – dżem) kazdy kto ma choc odrobine wladzy poczynajac od soltysa a na prezydencie konczac moze zrobic ze swoim wspolobywatelem co tylko chce. Od upodlenia poczynajac a na smierci gwaltownej konczac. Nie, nie ..wasz kraj to dziczyzna, gorzej; to nie miejsce dla swiatlych, bogobojnych i milujacych pokoj i spokoj zydziatek.” Odpowiadam: Nikito z Canady: Coś we ftym jest ale nie z tego kościoła te dzwony co myślisz: Biblia – Księga Koheleta: ” Nie sprzeczaj się z człowiekiem potężnym, abyś przypadkiem nie wpadł w jego ręce.” A dalej item: „Nie spieraj się z człowiekiem bogatym, by nie przeciwstawił ci ciężaru [złota]. Złoto bowiem zgubiło wielu” A dalej item: „ Nie prawuj się ze sędzią, ponieważ według jego uznania wydadzą mu wyrok.” Itd. Itp. etc item To co piszesz, o Nikito, to żadna mądrość ni wnikliwość. To po prostu proste stwierdzenie faktów! Tak było zawsze i tak jest! W każdym kraju i kulturze (a więc i w Polsce) że lwu (czytaj władzy lub bogactwu ) lepiej nie zaglądać w podogonie O ile mnie pamięć nie myli mądrości te spisane były PO HEBRAJSKU prawie 200 lat przed Chrystusem głównie dla żydów (zwróć uwagę , o Nikito, że o Polsce i Polakach nikt wtedy nie słyszał) jako tak zwane prawdy uniwersalne – a więc dotyczące wszystkich ludzi! Wszystkich ludzi – a tu te Twoje małe komplexy małego człowieczka z jego śmieszną, zacietrzewioną, antypolską fobią…. O Nikito - weź Ty się za naukę!!! Zacznij od Biblii bo nie masz o niej zielonego pojęcia! II. Pisze oto Nessus (zdaje się że to ktoś nowy - może nawet z Tel Awiwu?) : (forum.gazeta.pl/forum/w,329,87121308,87189360,Re_Watek_dla_Lechowski51.html): „A między Żydami a tobą jest przepaść kulturowa której nie zapełni twoje nędzne pisanie. Zresztą, przy Żydach jesteś nikim.” O, Nessusie wydaje mnie się że masz jakieś pretensję do tych prawie 6000 lat starożytnej kultury. Wręcz czuję się te Twoje : „ MY ŻYDY”!!! Lud często się śmieje z karła co chce giganta grać - więc uważaj! NA TEJ PODSTAWIE takiej śmiesznej i wobec faktów fałszywej pretensji ŻĄDASZ SZACUNKU??? Na mój gust … wolałbym gdybyś swoją postawą i rozumem wykazał tą wielkość którą tak niezdarnie reklamujesz , bo… . (Nie chce mi się dalej szukać - a więc przykład pierwszy z brzegu ( a więc z Pisma Śweiętego które oto otwarte mam): „Gdy bogaty przemówi, wszyscy zamilkną i mowę jego wynosić będą pod obłoki. Gdy biedny przemówi, spytają: "Któż to taki?", a jeśliby się potknął, całkiem go obalą” Item: „Gdy bogaty wpadnie w nieszczęście, wielu ma takich, którzy mu pomogą, gdy wstrętnie mówić będzie, jeszcze uniewinniać go będą. Gdy natomiast biedny w nieszczęście wpadnie, będą go ganili, a gdy mówić będzie mądrze, nie znajdzie uznania. „ A co tam zresztą Kohelet… Współcześni nawet dostrzegają że: „Mędrcy przed bogactwem łby schylają kornie” www.youtube.com/watch?v=hCc-OPnHiEk ) … bo z wierszy tych wynika że byle kramarz, byle oszust giełdowy , byle krętacz wyłudzający odszkodowania za rzekome krzywdy, byle pies adwokacina - ma podobne, śmieszne pretensje A do swoich gabinetów lubią wstawiać - ( nie stare wcale a najczęściej podrobione na stare meble) Nie sądzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: ta polka...przy innej muzyce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.04.12, 17:53 Masz kompleks zyda, to widac. Mam racje piszac o waszym polskim bezholowiu, braku szacunku dla drugiego czlowieka, nienawisci i wszelkich plugastwach tego swiata jakie reprezentujecie. Wystarczy poczytac to forum, zajrzec na inne fora, poczytac wasza prase czy posluchac wypowiedzi waszych politykow. Zabawne jednak jest to ze kiedy komunisci trzymali was za morde jakos tego nie bylo. Kazdy pracowal, modlil sie , chodzil do kosciola, odwiedzal sasiada i jakos wprzagnieci w kierat codziennych obowiazkow nie zajmowali sie urzeczywistnianiem wlasnej nienawisci. Dzem, mnie nie interesuje co bylo dwa tysiace lat temu, mnie nie interesuje jacy sa zydzi, mnie interesuje jacy sa polacy : teraz i tutaj. A mowiac sczerze jawicie sie jako narod ktoremu wolnosc i demokracja poprzewracala we lbach. Chociaz tak naprawde wasze demokratyczna wladza traktuje was jak chlopkow panszczyznianych , cociaz ta wasza wolnosc pcha was w kierunku narodowej zaglady. Bo na dzien dzisiejszy jestescie zadluzonymi po uszy dziadami, ktorzy w narodowym amoku wyprzedali wszystko co mieli, prowadza wojne z wladza, z ruskimi i niemcami, miedzy soba a nawet z wlasnym kosciolem ktory trzymal was w kupie przez tysiac lat. Dzem nie wysilaj sie, nie szukaj uzasadnien w opracowaniach innych, rozejrzyj sie zejdz z tej swojej polskiej wszechwiedzy, nie podpieraj sie filozoficznymi zdankami powyrywanymi z kontekstu, pomysl i napisz , ale od siebie, tak jak myslisz i jak czujesz a jestem pewny ze przyznasz mi racje...choc na to nie pozwoli ci twoja narodowa duma. Mnie tam ganc pomada, jak zyjecie i jak zyc bedziecie, pisze i mowie po "polskiemu" i to wszystko co mnie z wami laczy. A jesli wam dokuczam to z przekory ze durnota jest waszym jedynym doradca. PS. Gdybym nie mial racji to wasze huty produkowaly by stal dla polowy Europy, statki budowane w polskich stoczniach byly by widoczne w portach calego swiata, polskie banki zajmowaly prominentne miejsca w swiatowej wymianie pieniadz, o polska zywnosc bily by sie gospodynie na calym swiecie, USA przyjmowalo by was z otwartymi rekami, a ruski w drodze wyjatkowych rabatow zabiegal o zgode na budowe i tranzyt wlasnych produktow, Nikt nie martwil by sie o prace, przywilejem byla by nauka na polskich uczelniach, emerytury siegaly 100 % zarobkow, polskie stacje krolowaly w przstworzach itd, itd.....ale wy nawet o tym nie snicie...to jest nawet poza waszymi marzeniami....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżem To już nawet nie polka IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 20:41 Nikita: „Mnie tam ganc pomada, jak zyjecie i jak zyc bedziecie, pisze i mowie po "polskiemu" i to wszystko co mnie z wami laczy. A jesli wam dokuczam to z przekory ze durnota jest waszym jedynym doradca.” Ja: Pierdziu, pierdziu… Ganc POM Ada… a od lat wciskasz ze swoimi wspólnikami kit że jesteśmy do niczego i to przez katolicyzm. I jeszcze robicie to prymitywnie grubymi nićmi. Tak jak to wykazałem powyżej Prowadzisz wojnę. Usiłujesz posiać zwątpienie – bo od zwątpienia zaczyna się każda klęska. I wściekle , na różne sposoby atakujecie Kościół bo wiecie że to najważniejsze źródło naszej tożsamości i siły…. Jeżeliś takiś mądry i tak troskasz się że „durnota jest waszym jedynym doradca” to poradź mądrze, o mądry Żydzie, co mamy robić? Co mają robić Holendrzy mający dość Unii? (poczytaj: www.bibula.com/?p=54994) Co mają robić państwa tracące narodową tożsamość? Co mają zrobić małe, biedne Węgry z rozpaczą próbujący ratować swoją/naszą cywilizację? www.bibula.com/?p=50469 Cooo ? Nie potrafisz… I wy twierdzicie jakoby wybrano was… Phi… WY POTRAFICIE TYLKO NISZCZYĆ DOROBEK I PRACĘ INNYCH !!! Prózno oczekiwać od ciebie takich rad… To może chociaż wiesz dlaczego wasze kierownictwo z „uma zeszło” i podcina gałąź na której siedzi? Wiesz co to krzywa Gausa? W dwóch słowach: Masz szklankę mleka, zaczyna się proces kwaśnienia -pojawiają się bakterie kwaszące – najpierw nieliczne – potem ich więcej- aż nagle gwałtowny skok. Mleko kwaśnieje. Ta „kwaśność” to jakby odchody tych bakterii. W pewnym momencie owe „odchody” hamują rozwój właścicieli aż w końcu duszą ich. Na trupach bakterii rozwijają się intruzi: bakterie gnilne. Krzywa tego procesu(krzywa Gausa) przypomina kapelusz… Wspanaiła , twórcza i tolerancyjna cywilizacja łacińska zainfekowana reformacją i rewolucją francuską chyli się ku upadkowi. Co dalej? Czy naprawdę uważacie że na dłuższą metę wygracie ze zdrową moralnie i prężną cywilizacją islamu? A jak myślicie podporządkować sobie Chińczyków? Przecież oni od was sprytniejsi… Koniec cywilizacji łacińskie to i wasz konieć. Zastanawiałeś się nad tym??? Ps. Odpowiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: a moze oberek ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.04.12, 21:50 Rozpalilo cie chlopie. Piszesz o zydach, holendrach, chinczykach. Nie za duzo jak na jeden skromny temat ?.Pisz o swoich przemysleniach i o tym co zrobic by " polska rosla w sile a ludziom zylo sie dostatnio ". Ty jakbys niczego nie rozumial. Zmiany spoleczne jakie zachodza w europie sa nieodwracalne. Co ty mozesz zmienic w swojej polsce ? jak tych zmian dokonac na gruncie polityki ? jak uzyskac poparcie spoleczenstwa i najwazniejsze skad wziasc pieniadze na taka rewolucje... i znowu trzeba by wyciagnqc zebracza reke do zydkow. Aj, waj bez pejsatych nic sie nie da zrobic. Na koniec powiem tak, myslenie nie jest twoja mocna strona. שָׁלוֹם Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziuk66 Re: ta polka...przy innej muzyce IP: *.tktelekom.pl 08.04.12, 22:14 Nikita ziejesz znowu niemawiscia do mojego narodu choc Twój w niczym mojemu nie ustepuje. Moge z czystym sumieniem powtórzyc Twój tekst ,gdzie zamiast słowa Polaków napisze Żydzi tyle tylko,ze wówczas bedziesz wył z oburzenia wskazująć,że kaziuk to klasyczny antysemita który to wyssał z mlekiem matki ,co zreszta zaraz napiszesz Tak samo macie zdrajców największych tajemnic Izraela jak Mordechaj Wanunu. Tak samo sobie skaczecie sobie do gardeł z byle powodu,kłócicie sie o byle pierdoły i o zgrozo są grupy Żydów które nawet posuwaja się do tego,że nie uznaja państwa Izrael czego u nas sie nie spotyka choc wielu psoci na swoją ojczyznę.Nikiat Ty panicznie boisz sie dyskusji o Żydach czy Izraelu chcesz tylko dyskutować o Polakach. I cały czas manipulujesz,że Ciebie te sprawy nie interesują.Nas interesują i nie bedziesz decydował o czym mamy dyskutowac na tym forum. Jesteś klasyczny polakżercą o czym kazdy srednio rozgarniety gimnazjalista wie i morze pomyj nienawiści wylewane na Polaków tylko tego dowodzi. My jestesmy goscinnym narodem z czego Twoi potomkowie przez prawie 700 lat z tej gościnności korzystali. Dzisaj tez korzystaja budowują cnp. osrodek chasydzki w Dynowie by kontynuowac dzieło swojego wybitnego cadyka Elimelecha. Sa mile widziani i jak sami mówia czuja sie tu bezpieczni i nie mają zagrożenia czego nie można powiedziec np o Twoich rodakach we Francji czy Niemczech gdzie sa przesladowani i przypłacaja to nie rzadko życiem.Nikita tak jak u nas to Wy nawet w raju nie będzieci mieli. No ale Tobie wydumany antysemityzm Polaków jest potrzeby jak tlen do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: kolejny o zydach...brrrr.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.04.12, 23:28 kaziuk - ty tez o zydach ? Przeciez ja nie pisze o zydach, wspomnialem tylko ze dzem ma kompleks zyda a teraz okazuje sie ze ty tez cierpisz na ta sama przypadlosc. Czytaj uwaznie a przedewszystkim mysl ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: ta polka...przy innej muzyce IP: *.dyn.optonline.net 09.04.12, 02:33 Oj Nikita, a o tym profesorze slyszales: Roger Dommergue Polacco de Menasce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżem Re: ta polka...przy innej muzyce IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 09:28 dajmy spokój nikicie, To cienias Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powidło Re: ta polka...przy innej muzyce IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 12:23 Gość portalu: dżem napisał(a): > dajmy spokój nikicie, To cienias to nie cienias jelizacuśtam, to logiczny umysł, który przebija Twoje i iinych bogoojczyźniane bredzenie, i dalej się napinasz, uważaj na "żyłkie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Nikity Re: piekno ludzkiej milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 19:21 Moja babcia ś.p. nauczyła mnie takiego wierszyka: Grzeczne dziecko gdy wstanie nie pyta o śniadanie, tylko rączki umyje, buźkę, oczka i szyję. I uczesze się pięknie, do paciorka uklęknie. Trzyma rączki złożone i na żadną się stronę. Nie odwraca, nie kręci, bo ma zawsze w pamięci. ŻE PAN JEZUS JEST WSZĘDZIE I ZA ZŁE KARAĆ BĘDZIE. Może trochę przekręciłam, ale na pewno niewiele. Siedzę w ławie kościelnej więc sam sobie odpowiedz, co czułam czytając w święta Twoje słowa, pozdrawiam serdecznie, miłego wieczoru. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 17:11 Polak w czasie wojny przechowywał Żyda, myśląc, że po wojnie do czegoś się przyda. A, że Hitler się znał ciut na anatomii, więc chętnie przepuszczał Icusiów przez komin. Ale Hitlerowi przeszkodził wnet Stalin, i nieliczni jeszcze przy życiu zostali. Teraz na bieżąco trzęsą oni światem, każdy się ma dobrze i rżnie demokratę. Ale co tam będę nos przypadkiem wtykał, dzięki tejże nacji zyje Ameryka. Powiem jeszcze zdanie, tak ci trochę, zgoła, wszystkie wojny w świecie, to Icuś wywołał. Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa50 Re: Nikita wracaj do Polski! 11.04.12, 19:31 Ty Januszku vel Lechowski vel Andrzej jesteś nie tylko idiotą na garnuszku państwa. Ty jesteś też zwykłe bydle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 19:51 Andrzej to dobry, wrażliwy człowiek. Nie obrażaj Go, bo na to nie zasługuje. Pozdrawiam, miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.04.12, 19:55 Racja, Andrzej to fajny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
urke66 Re: Nikita wracaj do Polski! 11.04.12, 20:21 Nie wiem kim jest ten Fajny Andrzej. Ja nie będę tego oceniał. Wysłałem link z tym wpisem na ww adres www.podkarpacka.policja.gov.pl/kontakt/ i oni będą oceniać. Dla mnie to obrzydliwość antyludzka. Mam nadzieję ,że policja przynajmniej przesłucha tego typka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarząbek Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.t1.cavtel.net 12.04.12, 19:27 Ty znajoma to jakaś poj...bana jesteś. W wierszyku tego twojego mickiewicza az pieni się od nienawiści, rasizmu i antysemityzmu; od pochwały Hitlera i jego zbrodni , od pochwały obozów koncentracyjnych, a ty podobno nauczycielka piszesz ze to fajny i wrażliwy człowiek. To straszne.Tobie powinni na zawsze zakazać kontaktu z dziećmi. Nie dziw się więc że świat pisze o polskich obozach koncentracyjnych, o polskiej odmianie nazizmu. Teraz to zrozumiałe skąd na tym forum tyle napastliwości na każdego kto broni Żydów. I pomyśleć ze to katolicy, naród który wydał papieża. To że wtóruje ci idiota kris to nic nowego. To dureń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powidło Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 21:04 Gość portalu: jarząbek napisał(a): > To że wtóruje ci idiota kris to nic nowego. To dureń. ja użyłbym słowa imbecyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Nikita wracaj do Polski! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.04.12, 21:57 Ale mi się oberwało. Nie będę mógł spać. Miłej nocy jarząbki i powidła! Odpowiedz Link Zgłoś