Dodaj do ulubionych

BRAK PRZYJEMNOSCI... MAM DOSC UDAWANIA ORGAZMOW

24.09.03, 23:45
Mam 20 lat a wspolzyje od 16 roku zycia. W tym okresie mialam 7 partnerow
(chodzi mi oczywiscie o seks) i przez cale te 4 lata zadnej przyjemnosci. Od
samego poczatku udaje orgazmy i wiem ze mi to wychodzi. Mam juz jednak dosc
bycia aktorka tylko po to by facet mysla ze jest ogierem!!! Gry wstepne sa
ok, sam stosunek prawie zawsze tez... a ja zwijam sie z rozkoszy,ktorej do
jasnej cholery nie czuje!!! Czy ja moge byc na cos chora? Jak to jest ze
nawet dreszczyki i po plecach nie przechodze a co do orgazmu, to ja nie wiem
co to jest. Pomozcie!!!
Obserwuj wątek
    • beemka1 Re: BRAK PRZYJEMNOSCI... MAM DOSC UDAWANIA ORGAZM 25.09.03, 08:34
      Twoj list pachnie niezla prowokacjasmile
      No i masz babo placek. To po co udajesz te orgazmy??? Nic dziwnego, ze ich nie
      masz, w koncu faceci sa przekonani, ze jest Ci dobrze, wiec slabiej sie
      staraja.
    • marlena.ele Re: BRAK PRZYJEMNOSCI... MAM DOSC UDAWANIA ORGAZM 25.09.03, 08:58
      Musisz przestać udawać orgazmy!!!!!! Bo jak twój partner ma się domyśleć, że
      cały czas udajesz i nie odczuwasz rozkoszy kiedy podczas każdego stosunku
      zwijasz sie z rozkoszy?! Bliskość partnerów + szczera rozmowy między nimi to
      gwarancja udanego seksu !!!
    • diorka Re: BRAK PRZYJEMNOSCI... MAM DOSC UDAWANIA ORGAZM 25.09.03, 09:30
      Nie martw sie i nie udawaj. Przede wszystkim porozmawiaj z Twoim partnerem.
      Moje początki też były takie, ale pewnego dnia poddałam się pieszczotom męża,
      ktore trwaja nawet godzine. Nie spiesz sie z niczym.
      • edit_ka Re: BRAK PRZYJEMNOSCI... MAM DOSC UDAWANIA ORGAZM 25.09.03, 10:12
        Przyznac sie? Jak to zrobie, to srace go!!! A tego nie chce!!!
        Moze jestem na cos chora? Prowokacja? Nie!!! Prosze tylko o pomoc!!!
    • lilith76 Re: BRAK PRZYJEMNOSCI... MAM DOSC UDAWANIA ORGAZM 25.09.03, 10:12
      nie panikuj. gdyby to napisała kobieta po trzydziestce, po kilkunastu latach
      żyia bez orgazmów było by mi jej bardziej szkoda. dziewczyno, masz życie przed
      sobą i dziesiątki facetów, wśród których znajdzie sie jakiś fajny. udajesz żeby
      okazać się świetną kobietą, doskonałą kochanką, aby nie pomyśleli że jesteś
      kiepska i oziębła, aby nie odeszli? sporo zależy od zwiąku emocjonalnego z
      facetem, rozmawiania na temat seksu i erotyki a młodym osobom jeszcze niekiedy
      kiepsko to wychodzi. szczególnie że faceci bywają przewrażliwieni na tym
      punkcie.

mialam 7 partnerow
      > (chodzi mi oczywiscie o seks)

no właśnie - może znajdź partnera także w życiu. i nie martw się.
      • edit_ka Re: BRAK PRZYJEMNOSCI... MAM DOSC UDAWANIA ORGAZM 25.09.03, 10:20
        tych 7 wspanialych przez... jakis czas byli zyciowymi...
        • lilith76 Re: BRAK PRZYJEMNOSCI... MAM DOSC UDAWANIA ORGAZM 25.09.03, 11:04
          pełnoprawny życiowy partner, to także taki, który wiele jest w stanie przyjąć i
          zrozumieć. nieco powyżej piszesz, że nic nie powiesz bo go stracisz. i jak ci
          tu odpowiezieć???? facet, który odchodzi od dziewczyny z takiego powodu, nie
          jest wart nawet obciągnięcia mu (wybacz wulgarność). ale rozumiem, że go
          kochasz i jest dla ciebie ważny. można spróbowac inaczej bez konfrontacyjnych
          rozmów, bokiem, aluzjami, opowiadaniem o fikcyjnej koleżance, która ma taki
          problem z chłopakiem.
    • dori7 Re: BRAK PRZYJEMNOSCI... MAM DOSC UDAWANIA ORGAZM 25.09.03, 11:40
      heh, moglo ci po prostu zabraknac czasu, zeby sie na dobre do jednego
      przyzwyczaic...

nie odbierz tego jako moralizowania, ale czy nie lepiej skupic sie bardziej na
      szukaniu tej wlasciwej osoby? bo 7 facetow to chyba ciut za duzo w wieku 20 lat
      (zastrzelcie mnie, co zrobic, mam staroswieckie poglady i juz).

chyba zdrowiej jest chodzic do lozka z milosci, z osoba, ktorej ufasz i nie
      boisz sie odprezyc czy pokazac, ze czegos nie lubisz, a cos ci bardziej pasuje,
      albo ze nic nie pasuje, a nie po to, zeby facet sie "poczul ogierem", i bac
      sie, ze jesli nie bedziesz odpowiednio glosno wyla z zachwytu, stwierdzi, ze
      cos z toba nie tak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka