Gość: Anita IP: *.smsiarkowiec.pl 07.05.12, 23:10 Gdzie w Tbgu mogę zakupić takie fajne duże,młodzieżowe słuchawki?I jaki jest ich koszt?Proszę o fachowe porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obrok Re: zakup słuchawek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.05.12, 01:30 sklepy: mięsny, rybny, z gwoździami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zakup słuchawek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.05.12, 08:47 W rzeczy samej, odpowiedź godna zapytania ;) Poza tym słuchanie czegokolwiek przez słuchawki ma katastrofalne skutki dla słuchu w przyszłości. Trąbią o tym w mediach, była akcja w Trójce (stacja dla mądrzejszych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: zakup słuchawek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 10:47 Zamawiałam przez internet 3 pary, 2 dla córek, polecam, w Tarnobrzegu bardzo mały wybór, pytałam i nawet nie znali w sklepie nazwy firmy, jaka mnie interesowała. Nie podaję nazwy sklepu, by nie robić reklamy:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: zakup słuchawek IP: 80.51.96.* 08.05.12, 10:53 niezbyt precyzyjne pytanie ale poszukaj w Media Expercie, Neonecie lub sklepach komputerowych Viacomie lub Komputroniku Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: zakup słuchawek 08.05.12, 14:06 lepiej na allegro-większy wybór i dokładny opis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dedew Re: zakup słuchawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 15:11 Ja osobiście polecam ci te SkullCandy, masz tu ich recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: zakup słuchawek 20.11.13, 15:38 Jeżeli zależy ci na jakości dzwięku to polecam produkty Sennheisera od średniej półki wzwyż. Jeżeli jakość dźwięku nie gra tak dużej roli to dolna półka tej firmy albo jakakolwiek inna, oprócz różnych "krzaków" z Tajwanu. Jednak ze wskazaniem na Sennheisera. Używam, produkt jak najbardziej spełnia moje oczekiwania co do jakości dźwięku i wygody użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: zakup słuchawek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.11.13, 08:10 Skąd jesteś? Z burakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dergan Re: zakup słuchawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 12:50 Przeczytaj tę recenzję słuchawek ART-AP 57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: zakup słuchawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 17:24 Mam sennheiser HD 201, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: zakup słuchawek 23.11.13, 18:07 Też posiadam, naprawdę dobre w swojej klasie cenowej, aktualnie przymierzam sie do HD 598 albo momentumów jeszcze nie wiem. Przy wyższej klasie trzeba bardzo uważać na podróbki. pełno tego dziadostwa i łatwo można się naciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: zakup słuchawek 23.11.13, 18:27 a propos kupowania słuchawek.po pierwsze w Tarnobrzegu nie będzie dobrych i tanich słuchawek,bo to miasto jest raczej w tyle jeśli chodzi o nowoczesne technologie,i ugólnie dostęp do nowoczesności. Natomiast sam się zastanawiam nad zakupem słuchawek,oczywiście na znanym serwisie aukcyjnym i na pewno nie będę kupował nowych podróbek tylko wybiorę porządne markowe używane(nie zużyte) w dobrym stanie i po okazyjnej cenie. Nowe tanie kolorowe mogą być tylko podróbkami i należy omijać szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: zakup słuchawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 18:39 Zamawiałam przez internet, w Tarnobrzegu w sklepie nawet nie słyszeli o takich. Odpowiedz Link Zgłoś