Dodaj do ulubionych

prezes Brzozowski TTBS

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.07.12, 20:22
Szanowny Panie
jako lokator bardzo ceniłem sobie współpracę z Panem. W kontaktach z nami zawsze był Pan człowiekiem z klasą i za to Panu dziękuję. Życzę sukcesów!
Obserwuj wątek
    • Gość: abcd Re: prezes Brzozowski TTBS IP: 80.51.96.* 03.07.12, 20:33
      Dokładnie.Ja też Pana mile wspominam a starałem się tylko o mieszkanie najemne.Szkoda
    • Gość: obcy Re: prezes Brzozowski TTBS IP: *.edf.pl 16.07.12, 22:06
      Jestem osoba która wyjechała z Tarnobrzegu pare lat temu. Miałem przyjemność współpracować z prezesem Brzozowskim służbowo. Uważam że był osobą która coś chciała zrobić w Tarnobrzegu w temacie budownictwa mieszkaniowego. Mozna zarzucic że nie robił to za darmo, ale dzieki niemu coś w mieście budowano i dzieki temu zaspokajano potrzeby mieszkańców tego miasta. Żadana spóldzielniamieszkaniowa nie odwazyła sie podjecia tematu budowania nowych zasobów. Podjecie tego tematu wymagało ......... odwagi i wiary że sie to uda. Czytając to forum smiem twierdzić iz zaraz zostane " zaszufladkowany" do jakiejs opcji politycznej gdyz w swojej wypowiedzi uzyłem stwierdzenia "wiara". Bardzo trudno znaleźć ludzi-społeczników a do takich zaliczam prezesa Brzozowskiego. Jego odejscie , w moim odczuciu, nalezy utożsamić z choroba która toczy nasze społeczenstwo - upolitycznienie. Kazdy ma do spłacenia "długi" wdziecznosci i tak odbieram decyzje prezydenta. Ale kazda władza pragnie sukcesu i tutaj decyzja prezydenta wydaje mi sie irracjonalna. Nie neguje osoby p. Żmudy jako prezesa ale jezeli coś funkcjonuje dobrze to po co zmieniac "konia" podczas gonitwy. Byc może jest drugie dno tego tematu ale pozostawiam to p. prezydentowi.
      Uwazam p. Brzozowskiego za osobe kompetentna która dużo wniosła do 'marazmu" naszego miasta. Dzieki niemu coś w miescie sie działo, przyniosło wymierny efekt.
      Dlatego dziekuje p. prezesowi za prace która "wykonał" dla miasta mimo iz ( co podkreslą jego przeciwnicy) był dla tego miasta "obcy" gdyż pochodził z Sandomierza.
      Forum jest miejscem gdzie wyrazaja swoje opinie rózni ludzie. Nie ma ono przełozenia na decyzje władz. Ale jest miejscem gdzie "zagladaja" nie tylko mieszkancy Tarnobrzega ale tez "obcy". I na podstawie wypowiedzi buduja sobie wizerunek miasta i jego mieszkńców.
      Może postarajmy sie aby wizerunek miasta nie był budowany na naszym " zatrzeciewnieniu" i wzajemnych pretensjach i pomówieniacj ale .......... na konstruktywnych wypowiedziach które władzom dadza cos do myslenia.
      i pozostaje jeszcze jeden element że jako społeczństwo (czy chcemy czy nie) poprzez wybory mamy wpływ na osoby które beda nas później reprezentowć.
      Pozdrawiam cały Tarnobrszeg!
      • Gość: lokatorka Re: prezes Brzozowski TTBS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.07.12, 22:16
        Znów autoreklama?
        • Gość: gbur Re: prezes Brzozowski TTBS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 11:57
          nie przekrecajcie nazwiska!!!
          ten pan nazywa sie BrzEzowski;
          • Gość: jaciesune Re: prezes Brzozowski TTBS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.12, 15:24
            cyt.Dlatego dziekuje p. prezesowi za prace która "wykonał" dla miasta mimo iz ( co podkreslą jego przeciwnicy) był dla tego miasta "obcy" gdyż pochodził z Sandomierza

to stad tylu PARASOLI zamieszkujacych w tbs-ach
    • Gość: viking Re: prezes Brzozowski TTBS IP: *.smsiarkowiec.pl 21.07.12, 13:08
      Sprawa wgląda tak, że Wojciech Brzezowski nia pasuje do układu, który obecnie jest przy
      władzy w Tarnobrzegu, Panujący realizuje obietnice wyborcze i stanowiska obsadza swoimi.
      Nie rozumiem co to znaczy ''obcy''. Polak w Polsce jest obcy ! Chodzi o to żeby się czegoś
      doszukać i wsadzić zęby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka